Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy nőre sokat kell költeni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőre sokat kell költeni?

Figyelt kérdés
Én mindig is úgy voltam vele,hogy max 50,(NAGYON RITKÁN 100 forintot)voltam hajlandó áldozni egy barátnőre..ti ezzel,hogy vagytok? Szerintem ez egy jó szűrő is egyben! Ki lehet szűrni a sz*rházi pénzéheseket!:D 20/f
2011. okt. 21. 14:16
 61/112 anonim ***** válasza:
75%
én jártam olyan pasival is, akinek nem volt kocsija, és nem ezért mentünk szét, mert nem volt kocsija.. viszont, 1 idő után elég megterhelő volt, h SEHOVA nem jártunk.. mondván, h nincs pénze.. az utanam következő barátnője mára már a menyasszonya, aki kedvéért gondolom, az útlevelét is megcsinaltatta.. :S ok, nálam is voltak ilyen tervei, csak aztan nem jött össze..
2011. okt. 24. 16:12
 62/112 anonim ***** válasza:
65%
mármint az útlevélre értem, bár ő össze is akart velem költözni.....
2011. okt. 24. 16:12
 63/112 LadyLee ***** válasza:
69%
Miért kellett törölni az előző hozzászólásom? Semmi sértő nem volt benne... Na jó, egy kis cinizmus volt, de az igazán nem bűn.
2011. okt. 24. 16:51
 64/112 anonim ***** válasza:
7%
valószinűleg mert ok nélkül hordtál le, nem gondolod?
2011. okt. 24. 16:57
 65/112 LadyLee ***** válasza:
58%

Ne haragudj, de ez egy olyan oldal, aminek a lényege, hogy elmondjuk a véleményünket.

Ha neked fáj a másé, akkor mit keresel itt?

Semmi rosszat nem mondtam rád, csak megismételtem - valóban némi cinizmussal azt a butaságot, amit te magad állítottál.

Nem volt benne semmi alaptalanul bántó - ha ennyit nem viselsz el, fordulj szakemberhez.

2011. okt. 24. 17:03
 66/112 anonim ***** válasza:
72%

Hmmmm Girlfight? :) Azt szeressük

de inkább nyugi lányok, ez az oldal nem civakodásra lett kitalálva, legalábbis én nem arra használom! :)

2011. okt. 24. 17:24
 67/112 anonim ***** válasza:
76%
te miről beszélsz? én sehol nem irtam olyat, h vki csak a kocsi miatt van vkivel.. ezt te állitottad, és letámadtál. ugyh ez már nem vélemény, hanem kötekedés.. na jó, elmondom még egyszer, csak h neked is tiszta legyen, ugy latszik, h vmit félreolvastál..... a lényeg, h vki itt emlitette, h a lányoknak az a fontos, h legyen kocsija, penze, stb. a pasinak. na már most, én azt irtam, h nekem volt olyan pasim, akinek nem volt kocsija, és mégse ezért szakitottunk. érted??
2011. okt. 24. 18:01
 68/112 anonim ***** válasza:
65%
én se arra használom, de h ok nélkül belémkötnek, azt nem tűröm..
2011. okt. 24. 18:07
 69/112 LadyLee ***** válasza:
79%

Szerintem meg eléggé nagy parasztság mások - egyébként semmi sértő kifejezést, indokolatlan gyalázkodást nem tartalmazó commentjét töröltetned csak azért, mert neked nem tetszik.

Da hajrá, beszélgess akkor magaddal, mert hozzád hasonló intoleráns és buta emberekkel én nem akarok.

Ufff.

2011. okt. 24. 18:17
 70/112 anonim ***** válasza:
76%
ok, továbbra se érted. különben is, nem szabad off-olni. ugyh minden szabályt te szegtél meg :) még mindig nem értem, h min tudtal ugy kiakadni :DD
2011. okt. 24. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!