Egy százezer forintos laptop nagyon gagyi? Túl sokat nem akarok rá költeni, csak netezésre és szövegszerkesztésre kell. De ha rossz a minősége, akkor szánok rá többet is.
az Asus EEE és az MSI Wind korrekt.
minden más ennyi pénzért gagyi.
100e kategóriában "normál" laptopokban (15,4"-től felfelé)
két dolgot nem kapsz a géphez. Memóriát és akkumlátort. Pontosabban mindkettőt kapsz, csak nem eleget. Memóri max 1 giga, de inkább 512k, ami semmire sem elég, az akku meg jó ha újonnan minimális használat mellet 2-2,5 órát kibír. Azaz csak arra nem lesz jó, amire elvileg való lenne, azaz hordozva használni.
Nekem egy Asus Eee 904HD-m van, ami igaz ugyan, hogy csak 8,9", de 1024x600 a felbontása, azaz egyáltalán nem szűk a képernyő, csak kicsi, 2 óra filmnézés után még mindíg van benne 60% energia, 80 giga sata hdd van benne, ami bőven elég. 83e volt pár hete, de ebben már a +1 (összesen 2) giga memória. (meg ebben benne van az XPHome is)
Helyet nem foglal, külön táska sem kell hozzá, mert elfér a hátizsákom külső zsebében. Gépelni nem az igazi, de arra ott az asztali gép, viszont ha javítani kell valamit, akkor arra tökéletes.
Ja és az egész nincs 1,5 kg. Ami megint nem mindegy.
dell, meg toschiba mint jól bevált termék... :))))))))
egyébként meg, mint mondottam volt:
KD080AA: 512MB RAM, meg 4 cellás akkumlátor... meg majd 3 kg
ja és persze oprendszer nélkül ezért a pénzért
HP nekem akkor sem kellene, ha ingyen adnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!