Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőre sokat kell költeni?
Figyelt kérdés
Én mindig is úgy voltam vele,hogy max 50,(NAGYON RITKÁN 100 forintot)voltam hajlandó áldozni egy barátnőre..ti ezzel,hogy vagytok? Szerintem ez egy jó szűrő is egyben! Ki lehet szűrni a sz*rházi pénzéheseket!:D 20/f2011. okt. 21. 14:16
81/112 anonim válasza:
bölcs vagy és igazságos! :) Egyetértek, egy férfi legyen úriember, ez egy általánosan bevett szokás, én férfiként pont hogy rohadt kellemetlenül érezném magam ha az első randin a lány fizetni szeretne.. elvileg én udvarolok neki és nem ő nekem? Én hordom azt a bizonyos nadrágot nem ? :)
Az más kérdés hogy nem vagyok egy hím soviniszta barom és egyáltalán nem zavar ha a későbbiekben valamikor be akar szállni, vagy fizetni akar.
82/112 A kérdező kommentje:
a többséget rohadtul nem érdekli,hogy előre engedem e az ajtóban...
2011. okt. 24. 23:21
83/112 napietus válasza:
ha ez a véleményed, akkor az általad ismertek többsége nem kapott megfelelő neveltetést. szomorú. válts társaságot. bár, ahogy elnézem, most vagy a helyeden...
84/112 A kérdező kommentje:
Látom szeretsz kötekedni:)
2011. okt. 24. 23:39
85/112 anonim válasza:
jaja, ő szeret.. de most igaza van :) jajj, és kimondtam.. :DDDDD
86/112 anonim válasza:
Ez egy nagy poén egyébként, egy hatalmas filmből te biztos értékelni fogod! :D
Hölgyeim kérem nem leszavazni, nagy tisztelője vagyok a nemnek, ez csak egy jó poén! :)
88/112 A kérdező kommentje:
tetszik!:D
2011. okt. 24. 23:59
89/112 anonim válasza:
Enegem, ha előre engednek az ajtón, vagy ugranak felveszik, ami leesett, olyan szinten tudok örülni, hogy az hihetetlen..percegik azon gondolkodom, milyen udvarias(persze, ha egyedül vagyok) Ne várd, hogy ezért kezed csókoljanak neked a lányok, mondanank egy mosolygós köszit, és ennyi, de biztos vagyok benne, hogy ők is nagyon örülnek, mint én, és bennük marad. (70válasz?? ember, jól megosztod a népet :DD)
90/112 A kérdező kommentje:
ez van :D bár igazából nem vártam ekkora felháborodást egyes kislányoktól,azt hittem jobban tűrik,hogy pár férfi nem rak a seggük alá több ezer forintokat :)
2011. okt. 26. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!