Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőre sokat kell költeni?
A kérdés kamu, de azért a kérdés maga érdekes. Szerintem nem abból lehet leszűrni, hogy mennyire pénzéhes a csaj, hogy mennyit költesz rá a randin. Ha az egyetlen hibád, hogy sóher vagy, akkor még talán találsz is olyat, akit ez nem zavar :-D... Ha borostásan, melós ruhában leszólítod a kiszemelt lányt, és húzza a száját, akkor van rá esély, hogy pénzéhes. Az ellenpróba, ha legközelebb márkás ruhában, borotváltan, látványosan drága tableten pötyörésze (lehet dummy is) szólítod meg. Ha akkor menne veled, akkor már tudod, hogy mi az ábra ;-D
Az egyébként nem működik már, hogy a randiköltségeket megosztják a felek? Ez egészen addig volt, ameddig össze nem költöztünk.. utána már úgyis közös volt a kassza :-)
Mármint mi osztottuk meg a férjemmel a randiköltségeket egészen addig ameddig össze nem költöztünk.
Így már van értelme is az utolsó mondatomnak. Bocsi
Lány/22
Részemről sosem viszek randira pénzt, legalábbis kifejezetten a randira. Az első randit mindig sétálósra tervezem, ha meg hideg van, leülhetünk mondjuk bevásárlóközpontokban. Ha meghív egy fiú, azt értékelem, mint figyelmességet és elfogadom, de semmiképp nem követelőzöm, vagy értékelem negatívumként, ha nem hív meg.
Ha egy fiúnak van lehetősége meghívni a kiszemelt lányt valami apróságra (nem gyertyafényes éttermi vacsorára vagy menüre gondolok), akkor sóherség ezt megvonni tőle. Viszont ha egy fiúnak nincs erre lehetősége, akkor is lehet élvezetes egy randevú, mert egészséges esetben a fiú társasága miatt megy oda az a a lány, ami adott. Életem legnagyobb szerelme kapásból nem tudott meghívni az első randinkon, mert nem működött a bankautomata. Én hívtam meg egy hambira és mivel jól éreztük magunkat, lett második randi, ott én kaptam pizzát. :)
Szép dolog a figyelmesség és a kedveskedés, de ezt nem csak pénzzel lehet megvalósítani.
Kérdező mindenben van kockázat,akkor vállalkozást is minek indítani az se tuti,hogy bejön,ilyen hozzáállással max valami minimálbéres maradsz,hogy miért?
,,kifizettek sok pénzt és nem tuti,hogy összejön".
És akkor tudod semmi se tuti,pozitív hozzáállás látom nincs meg.
Jó nőkhöz igenis sok pénz kell,de a minőségnek ára van,vagy keres egy szürke átlagos nőt azokhoz nem kell,de azok olyanok is,semmilyenek.
Hát, ez csúcs! :))) Nekem is volt olyan randim, ahol a srác 1 szál rózsával várt. Kedves volt, jól esett. Amíg el nem kezdte magyarázni milyen drága volt az a virág. Komolyan már ott voltam, hogy megkérdezem, hogy kifizessem-e? Szánalmas volt. Ha nem hozott volna semmit, nem lett volna gond, hisz abszolút nem vártam sétán kívül semmit, de így... Nem is lett több randi.
A férjem viszont egy nagy csokor virággal jött elém az első randira, és nem fájt neki sem a virág ára, sem a benzin pénz, sem a vacsi...
igazad van kedves kérdező.A mai életbe nem lehet csak úgy dobálózni az ezresekkel,mert mindegyikért meg kell keményen dolgozni.Azok a nők,akik meg azt mondják,hogy 1 v 2 ezres mi,azok valószínűleg sose dolgoztak egy percet se,mert vagy mindent a szülők állnak vagy eltartatják magukat valamilyen lúzerrel,akinek nincsen saját akarata stb...
és sajnos választani is kell,hogy azt a kevés,nehezen megszerzett pénzt most arra költsem,hogy egy randin most lenyűgözöm-e a kiszemelt lányt? és/vagy kárba megy a pénz vagy olyan dolgokra költöm,ami biztos.Mert ugye el kell valahogy tölteni azt a kevés szabadidőt,ami rendelkezésre áll.Pl 2 ezerből meg is lehet élni 2-3 napig kaja ügyileg
nos én találkoztam egy sráccal de nekem nem jött be, és mondta hogy meghív fagyira de próbáltam lemondani hogy tele vagyok ilyesmik, h ne legyek bunkó de ő erőltette .. de akkor is csak egy gombócot kértem de utána megmondtam h nem akarok semmit. amúgy meg te is elvárod hogy a barátnőd adjon ajándékot neked a szülinapodra, akkor neked jólesne ha vmi "100 ftos" szart kapnál?-.-
16L
De szerintem a Te hozzáállásod köbö beteg elmére vall.
Tudod az úgy megy hogy ha már hajlandó vagy egy sört fizetni már leszopnak. Csak tudni kell kit kell meghívni.
Jó nagy egy sóher g*ci lehetsz,nem lennék a barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!