Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőre sokat kell költeni?
Megoldás: ne legyen barátnőd.
Mert esetleg mi van, ha valakivel összejössz, évekig együtt maradtok, összeházasodtok, gyereketek lesz, végül elváltok?
Beleőrülnél, hogy a 20-30 év alatt mennyi pénzt költöttél el "feleslegesen" a nőre és a családra, amiből mehettél volna agglegényként világot látni, ejtőernyőzni, vehettél volna kocsit, házat...
ja, édes kisfiam, de nehéz a felfogásod...tudod, a felnőttek időnként meghívják egymást erre-arra (ajándékozgatást én is hülyeségnek tartom, kivéve névnap, születésnap, karácsony). pl. ha én el akarom adni a kocsimat, jön egy komoly vevő, próbaút, meghívom egy kávéra. ha mégse jön össze a bolt, nem fogom a kávé árát pénzkidobásként felfogni, hiszen csak egy udvarias gesztus volt, plusz legalább jól elbeszélgettünk.
á, mindegy...ha felnősz, rájössz, hogy a pénzt nem megspórolni kell, hanem megkeresni, addig meg rágd a sz*rt tovább magadban. és b*sszál egyedül, majd megtudod, milyen keserves az :D
Kedves Etus..:D
nagyon félreértesz valamit.
Vegyük a te kocsis példád,az teljesen más tészta..ott haszonról van szó,ha jól eladod magad jön a pénz,ott igazából leszarnám a kávét.
de egy nőre..áhh nem értem :D
Végig olvastam az összes kommentedet..., tégeny jól át.baszott egy nő, úgy látom és most ezt látod jó megoldásnak, hogy ötven forintot költesz max. egy csajra, de ennyi erővel már az is felesleges, mert mégis csak kerek ötven forintról van szó...!!! Hihetetlen gondolkozású ember vagy!
Szerintem enni se egyél, mert úgyis megéhezel..., ezt most kb. olyan, de kár is neked erről többet magyarázni, hiszen úgysem tudod/akarod fölfogni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!