Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy nőre sokat kell költeni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőre sokat kell költeni?

Figyelt kérdés
Én mindig is úgy voltam vele,hogy max 50,(NAGYON RITKÁN 100 forintot)voltam hajlandó áldozni egy barátnőre..ti ezzel,hogy vagytok? Szerintem ez egy jó szűrő is egyben! Ki lehet szűrni a sz*rházi pénzéheseket!:D 20/f
2011. okt. 21. 14:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/112 A kérdező kommentje:
ugye?:')
2011. okt. 22. 05:40
 42/112 anonim ***** válasza:
100%
Ha te egy 2éves kapcsolat végén pénzkidobásnak érzed az egészet, akkor neked nem is kéne egyáltalán kapcsolat, úgy biztosan nem dobsz ki pénzt, még néhány száz forintot sem! Szóval meg van a megoldás.
2011. okt. 22. 09:46
 43/112 anonim ***** válasza:
100%

Megoldás: ne legyen barátnőd.

Mert esetleg mi van, ha valakivel összejössz, évekig együtt maradtok, összeházasodtok, gyereketek lesz, végül elváltok?

Beleőrülnél, hogy a 20-30 év alatt mennyi pénzt költöttél el "feleslegesen" a nőre és a családra, amiből mehettél volna agglegényként világot látni, ejtőernyőzni, vehettél volna kocsit, házat...

2011. okt. 22. 10:02
 44/112 napietus ***** válasza:
87%

ja, édes kisfiam, de nehéz a felfogásod...tudod, a felnőttek időnként meghívják egymást erre-arra (ajándékozgatást én is hülyeségnek tartom, kivéve névnap, születésnap, karácsony). pl. ha én el akarom adni a kocsimat, jön egy komoly vevő, próbaút, meghívom egy kávéra. ha mégse jön össze a bolt, nem fogom a kávé árát pénzkidobásként felfogni, hiszen csak egy udvarias gesztus volt, plusz legalább jól elbeszélgettünk.

á, mindegy...ha felnősz, rájössz, hogy a pénzt nem megspórolni kell, hanem megkeresni, addig meg rágd a sz*rt tovább magadban. és b*sszál egyedül, majd megtudod, milyen keserves az :D

2011. okt. 22. 12:05
 45/112 A kérdező kommentje:

Kedves Etus..:D

nagyon félreértesz valamit.

Vegyük a te kocsis példád,az teljesen más tészta..ott haszonról van szó,ha jól eladod magad jön a pénz,ott igazából leszarnám a kávét.

de egy nőre..áhh nem értem :D

2011. okt. 22. 16:07
 46/112 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mit? Ülj egész nap a lakásban, és ki se mozdulj! Ezek szerint neked barátaid sincsenek? pl. nem mész le a haveroddal beszélgetni, lógni, mert akkor mondjuk adnod kéne a chipsedből? a pénznél sokkal fontosabb dolgok is vannak. Elöző jól írta, az utolsó mondatait.
2011. okt. 22. 16:20
 47/112 A kérdező kommentje:
Tudod,vannak barátaim :) velük megosztok mindent..a barátok nem lépnek le,mint egy nő..ergó ha kölcsönadok lóvét az egyik barátomnak,tuti,hogy visszakapom,de egy nő meg x idő után úgy gondolja,hogy lelépek akkor meg nesze,oda minden amit beleáldoztam -.- hát nagyon jó :D
2011. okt. 22. 16:31
 48/112 anonim ***** válasza:
100%

Végig olvastam az összes kommentedet..., tégeny jól át.baszott egy nő, úgy látom és most ezt látod jó megoldásnak, hogy ötven forintot költesz max. egy csajra, de ennyi erővel már az is felesleges, mert mégis csak kerek ötven forintról van szó...!!! Hihetetlen gondolkozású ember vagy!

Szerintem enni se egyél, mert úgyis megéhezel..., ezt most kb. olyan, de kár is neked erről többet magyarázni, hiszen úgysem tudod/akarod fölfogni!!!

2011. okt. 22. 21:15
 49/112 Andréz ***** válasza:
100%
A barátok nem lépnek le az is elég nagy túlzás, mert másik iskolába mész, elköltöztök, stb. új barátok lesznek régiek elérhetetlenek lesznek számodra, akkor is előjön ez, hogy amit "rájuk költöttél" meghívtad őket valamire akkor már az is kidobott pénzként lebeg a szemed előtt a hozzáállásod alapján!!
2011. okt. 23. 01:51
 50/112 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd majd meg előre a randipartneredet, hogy mikor számít eltávozni erről a Föld nevű bolygóról. Nehogy feleslegesen ölj bele pénzt, ha vélelenül idő előtt "itthagyna".
2011. okt. 24. 13:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!