Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőre sokat kell költeni?
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:35
én is szeretném ezt hinni :D mert pl. arra sem válaszolt a kérdező, mit vett 50 forintért a nőjének :D
Pedig rohadtul nem FAKE kérdés! =)
Szerintem egy pl egy randinak nem a pénzről kell szólnia..hozzon magával lóvét és ha mondjuk nem elég valamire..akkor kisegítem azzal a bizonyos 50 vagy 100 forintal..:D
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:52
ó, dehogynem hoz :) hosszútávon nem is keveset, csak meg kell nézni, melyikbe fektetsz be :D
amúgy tényleg, csak gondold végig: egy jó állással egy ő mennyit hoz a majdani közös konyhára? meg egy jó feleség menyit hoz a férjének ha ottho is van, előmenetel, karrir szempontjából? utóbbit pénzben ki sem lehet fejezni...
A kérdező maximum 12 éves lehet, és sosem volt még barátnője.
Úgyhogy kedves válaszolók, szerintem ne fecséreljétek rá az időt.. Nem fake a kérdés, lehet, hogy így gondolja a srác elméletben, de gyakorlatban nem volt túl sok tapasztalata.
Remélem, hogy ez csak egy kamu kérdés...
Hát nem kell egy nőre első és x. randin tízezreket költeni, na de azért 50-100Ft..., az már kicsit vicces! tényleg, mit vettél neki? Csavartál olyan 100Ft-os pattogós gumilabdát neki? :D
Amúgy meg, ha normális a csaj nem várja el, hogy mindig te fizess, felajánlja hogy fizessétek felesbe a kaját vagy a mozit!
Tényleg egy jó szűrő lehet..., egyet biztosan megtudsz belőle..., hogy a csaj ajándékát letudod 50Ft-ból, na ha nagyon lovagias vagy 100-ból! :D :D
Hat ez qrva jo!!! ;)
Kerdest nem lehet valahogy pontozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!