Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy nőre sokat kell költeni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőre sokat kell költeni?

Figyelt kérdés
Én mindig is úgy voltam vele,hogy max 50,(NAGYON RITKÁN 100 forintot)voltam hajlandó áldozni egy barátnőre..ti ezzel,hogy vagytok? Szerintem ez egy jó szűrő is egyben! Ki lehet szűrni a sz*rházi pénzéheseket!:D 20/f
2011. okt. 21. 14:16
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/112 anonim ***** válasza:
60%

Hát engem ez hidegen hagy. Korábban suliban meg itt ott tartottam nyitva ajtót. Nem számítottam semmire, de nem is lett semmi. Szóval én csak nem foglalkozom az egésszel, tökéletesen megvagyok.

Meg elméletben hangozhat jól, de annak az esélye hogy pl pont összefuttok valakivel aki mint előbb írták azon fog gondolkodni milyen udvarias vagyok 0. Vagy ha mégis úgyse lesz belőle semmi mert nem olyan a helyzet. Szóval tök felesleges produkálni magam, mint egy lovag. Meg az egész képet ami férfiakról van hülyeségnek tartom.

Tényleg azt kell amit mondanak itt-ott leszarni mindent csak pénzt, jó munkát aztán úgyis jönnek, és ha nem tetszik neki és szakítani akarna, úgyis tudja hogy találsz egy újabb csajt azt meg nem bírná elviselni az egoja. Meg azért pénz = kényelem,és azért nem szokták ezt csak úgy félredobni ahogy látom. Meg persze pénz mellet lehetsz udvarias meg minden és duplán jó, de addig felesleges foglalkozni vele.

2011. okt. 26. 13:33
 92/112 anonim ***** válasza:
80%
Már feltételezve hogy akarsz barátnőt. Ha nem akkor meg van pénzed és azt csinálsz amit akarsz. Nekem Konkrétan nincs bajom lányokkal csak ki ábrándultam, sajnos úgy látszik nem voltam elég bunkó, sármos vagy nyomulós. De hát akkor nem vagyok férfi ez van.
2011. okt. 26. 13:37
 93/112 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért kell előre engedni a lányt, meg tartani az ajtót, hogy legyen barátnőd.. De mind1, nem megyek most ebbe bele.. Nem azt mondom, hogy jön, 3méterre van és engedd előre, meg nyisd az ajtót, de ha egyszerre értek oda, akkor a lánynak illene, és nem fére lökni.Ettől nem leszel se lovag, se gáz. Ez ilyen alap, mint például, hogy te köszönsz először az időssebbeknek, tanároknak, feletteseidnek, a férfiak köszönnek a nőknek előbb, meg ilyenek. Ezektől érdekes az élet, és nem csak mész, mint egy birka, hanem, jó érzésed lesz. pl amikor a bkv-én átadom a helyet egy idős embernek(nem mindenkinek, csak aki tényleg rásszorul) alig áll a lában, utána lesz bennem egy érzés, hogy ma is tettem valami jót. De mind1, kicsit elkanyarodtunk már a témától..
2011. okt. 26. 16:01
 94/112 anonim ***** válasza:
60%

Igen ahogy mondtam nem is számítottam semmire. És nem vagyok bunkó hogy például direkt nem adom át a helyem. Továbbra is nyitva tartom, meg átengedem a helyet ha úgy van stb. Csak nem töröm magam hogy udvarias legyek vagy bármi, mert kb semmit se ér. Kedves vagyok na bumm, semmi.

Irigylem akit szeretnek mert ő kedves vagy akármi, nem tudom hogy csinálja. Én őszintén kedves voltam, nem azért hogy majd kapok valamit. Nem vezet semmire, ez van. Több pénz jut nekem.

2011. okt. 26. 16:30
 95/112 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként kérdező fele ennyi kiakadás nem lett volna, ha nem teszed bele ezt az 50-100 forintos részt, ezt megalázónak, sértőnek érezhetik néhányan. Ha csak szimplán úgy kérdezed hogy pl:

Nem értem miért kéne a egy férfinek a barátnőjére több tízezer forintot költeni, én mindig is úgy voltam vele hogy keveset költöttem a barátnőmre, mert ez akár egy jó szűrű is egyben! Ki lehet szűrni azokat akik csak a pénzemért lennének velem. Ti hogy vagytok ezzel? Ha így tetted volna fel a kérdést, egészen más reakciót váltottál volna ki, szerintem.

2011. okt. 26. 19:06
 96/112 anonim ***** válasza:
Bocs a hibákért, tök beteg vagyok, örülök hogy gépelek valahogy! :)
2011. okt. 26. 19:08
 97/112 anonim ***** válasza:
50%

anélkül hogy végigolvastam volna a kommenteket.

első 1-2 randin nem kell venni semmit. ha érdekled a csajt anélkül is érdekelni fogod hogy vennél neki bármit. ezzel azt is biztositod hogy nem a pénzed érdekli. utána természetesen kell rá költeni, néha egész sokat. néha 1 szál rózsa, 1-1 apróság, meghívni macskakiállításra mert odamentetek és azthitted ingyenes de kiderül hogy 700 fejenként, na az az igazi érvágás :D de akkor már nincs visszaút... :D a telefonját viszont soha nem tölteném fel, nem az apja vagyok hanem a barátja!

2011. nov. 4. 22:44
 98/112 anonim ***** válasza:
88%
b@szd meg, elmegyek egy buliba, otthagyok 5000-10000 Ft-ot, egy kellemes délután egy kellemes személlyel nem érne meg egy ezrest???
2011. nov. 4. 22:57
 99/112 A kérdező kommentje:

@22.57

NEM! :D

2011. nov. 4. 23:20
 100/112 A kérdező kommentje:
@22.44 akkor azt mondanám,hogy bocs nincs lóvé..persze 1400-at egy ilyen szarságra :D sokkot kapnék..macska kiállítás ... hallod,érdekes példákkal dobálózol :D
2011. nov. 4. 23:24
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!