Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy nőre sokat kell költeni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőre sokat kell költeni?

Figyelt kérdés
Én mindig is úgy voltam vele,hogy max 50,(NAGYON RITKÁN 100 forintot)voltam hajlandó áldozni egy barátnőre..ti ezzel,hogy vagytok? Szerintem ez egy jó szűrő is egyben! Ki lehet szűrni a sz*rházi pénzéheseket!:D 20/f
2011. okt. 21. 14:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/112 napietus ***** válasza:
87%

mi nők meg kiszűrjük így az ilyen neveletlen bunkókat, akit arra is elmulasztottak megtanítani a szülei, hogy ha egy nőt randira hív, illik meghívni egy kávéra. ami jóval több, mint 100 ft.

egyáltalán 50 ft-ot mire költöttél? beszálltál ayival a parkolóórába, vagy mi :D?

29/n

2011. okt. 21. 14:19
 2/112 A kérdező kommentje:

Hát szia!

Egyszerűen csak sajnálom kidobni a pénzt... :D mert,ha nem jön össze valakinek egy randi és ha az illető még pénzt is áldozott bele..hát az az igazi arcon csapás:/ megelőzöm a bajt!:D

2011. okt. 21. 14:25
 3/112 LadyLee ***** válasza:
96%
Engem a kérdés piszkosul nem érdekel, de azt mondd már el, hogy mi a szöszt veszel a lánynak 50 forintból? Kap egy 10-es csomag zsepit vagy egy doboz gyufát?
2011. okt. 21. 14:27
 4/112 anonim ***** válasza:
100%

Azért húzzunk már különbséget a "pénzéhes lotyó" és az átlagos barátnő között.

Én ha van barátnőm költök rá. Nem kell irtózatos összegekre gondolni, meghívom ebédre/erra-arra, fizetem néha részét a közösben, 1+2 ajándék. Szerintem ez természetes.

Ez a 100Ft-os dolog azért elég pitiáner gondolkodásra vall. Mert lehet azt mondani, hogy nem vagy gazdag, de tudod mit? Én sem vagyok az.

Más kérdés amikor egy nő elvárja, hogy mindent én fizessek, vegyek neki ruhát/táskát/ékszert heti rendszerességgel. Az nyasgem kategória.

26/F

5/112 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezrekről beszél. Manapság 100 forintért egy rágót sem lehet kapni sajnos.

Amúgy kérdező, én akkor költök rá ha olyanom van, és kedveskedni akarok neki. Mivel ő is keres nem vár el tőlem semmi ilyesmit. Szóval változó.

6/112 Beviz Elek ***** válasza:
85%
Kell, mert néha csak megérdemel egy rózsát. Nálunk az 380. Hogy ingyen telózzunk, havi ezret töltenék neki, de 1800ast tudok, mert a 900 kevés. Azzal pl nem értek egyet, hogy a többit lepofázza a barinőkkel 2 nap alatt. Néha illik elvinni valahová kajálni vagy csocsózni, iszogatni, bowlingozni stb. Ha megteheted el is mehetsz érte kocsival, de ne legyen elvárás. Van pici lába, nem törik el.
 7/112 anonim ***** válasza:
96%

50 Forint? Vettél neki egy Szamba szeletet? Hogy csináltad?

Ha normális a csaj és tudja, hogy nincs sok pénzed, nem fogja elvárni, hogy vegyél neki Big Mac menüt meg fizesd ki a mozijegyét, kukoricáját.

Az egy dolog, hogy elvileg illik, na de a randikat olcsón is meg lehet úszni.

Én pl. nem vártam el soha, hogy hatalmas összegeket költsenek rám, mindig viszek magammal pénzt, kényelmetlenül is érzem magam, ha mindenféle drága dolgot vesznek nekem.

Ha felajánlja fizesse a kaját-piát, de amúgy kifizetem én a magamét.

Viszont az, ha ilyen stílusban adod elő a csajnak, hogy te aztán nem veszel neki egy 150 Forintos gombóc fagyit, mert akkor ő egy sz@rházi pénzéhes fagyizabáló, akkor hamar ott fog hagyni.

Egyébként meg a legjobb megoldás, hogy nem pénzköltős helyre kell menni randizni.

8/112 A kérdező kommentje:
Hihetetlen o.O 900-1800 forintokat fizetnek ki egyesek,hogy feltöltsék a barátnőjük kártyáját? :D az már egy igazi vagyon emberek!
2011. okt. 21. 14:33
 9/112 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kamu a kérdés...
2011. okt. 21. 14:35
 10/112 napietus ***** válasza:
4%
nem az, hogy sok, mert egy leves ára, de gáz...kártyáját feltölteni, minek? apja minek van?
2011. okt. 21. 14:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!