Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőre sokat kell költeni?
mi nők meg kiszűrjük így az ilyen neveletlen bunkókat, akit arra is elmulasztottak megtanítani a szülei, hogy ha egy nőt randira hív, illik meghívni egy kávéra. ami jóval több, mint 100 ft.
egyáltalán 50 ft-ot mire költöttél? beszálltál ayival a parkolóórába, vagy mi :D?
29/n
Hát szia!
Egyszerűen csak sajnálom kidobni a pénzt... :D mert,ha nem jön össze valakinek egy randi és ha az illető még pénzt is áldozott bele..hát az az igazi arcon csapás:/ megelőzöm a bajt!:D
Azért húzzunk már különbséget a "pénzéhes lotyó" és az átlagos barátnő között.
Én ha van barátnőm költök rá. Nem kell irtózatos összegekre gondolni, meghívom ebédre/erra-arra, fizetem néha részét a közösben, 1+2 ajándék. Szerintem ez természetes.
Ez a 100Ft-os dolog azért elég pitiáner gondolkodásra vall. Mert lehet azt mondani, hogy nem vagy gazdag, de tudod mit? Én sem vagyok az.
Más kérdés amikor egy nő elvárja, hogy mindent én fizessek, vegyek neki ruhát/táskát/ékszert heti rendszerességgel. Az nyasgem kategória.
26/F
Szerintem ezrekről beszél. Manapság 100 forintért egy rágót sem lehet kapni sajnos.
Amúgy kérdező, én akkor költök rá ha olyanom van, és kedveskedni akarok neki. Mivel ő is keres nem vár el tőlem semmi ilyesmit. Szóval változó.
50 Forint? Vettél neki egy Szamba szeletet? Hogy csináltad?
Ha normális a csaj és tudja, hogy nincs sok pénzed, nem fogja elvárni, hogy vegyél neki Big Mac menüt meg fizesd ki a mozijegyét, kukoricáját.
Az egy dolog, hogy elvileg illik, na de a randikat olcsón is meg lehet úszni.
Én pl. nem vártam el soha, hogy hatalmas összegeket költsenek rám, mindig viszek magammal pénzt, kényelmetlenül is érzem magam, ha mindenféle drága dolgot vesznek nekem.
Ha felajánlja fizesse a kaját-piát, de amúgy kifizetem én a magamét.
Viszont az, ha ilyen stílusban adod elő a csajnak, hogy te aztán nem veszel neki egy 150 Forintos gombóc fagyit, mert akkor ő egy sz@rházi pénzéhes fagyizabáló, akkor hamar ott fog hagyni.
Egyébként meg a legjobb megoldás, hogy nem pénzköltős helyre kell menni randizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!