Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőre sokat kell költeni?
Figyelt kérdés
Én mindig is úgy voltam vele,hogy max 50,(NAGYON RITKÁN 100 forintot)voltam hajlandó áldozni egy barátnőre..ti ezzel,hogy vagytok? Szerintem ez egy jó szűrő is egyben! Ki lehet szűrni a sz*rházi pénzéheseket!:D 20/f2011. okt. 21. 14:16
71/112 anonim válasza:
Láááányok mindjárt háááááányok!
No viccet félretéve úgyse juttok egyről a kettőre és igazából mindketten baromi magasról sz"rtok az egészre, nem igaz? :)
72/112 anonim válasza:
valójában ja, sz.rok rá. a kérdező nem normalis.. általánosit csak azért, mert vki helybenhagyta.. akkor én is meg még sok-sok nőtársam is általánosithatna, meg hisztizhetne itt a neten, mégse teszik..
73/112 A kérdező kommentje:
HÁH:D emberek nyugalom! mit idegeskedtek ilyen kis csip-csup dolgokon?:D láttam itt egy hozzászólást,hogy 2000ft??!?!?!?!?! inkább vágják le a karom..:D
2011. okt. 24. 20:39
74/112 A kérdező kommentje:
ja és még valami. nem hagytak helyben soha :) egyszerűen tényleg csak sajnálnám a pénzt.
2011. okt. 24. 20:41
75/112 anonim válasza:
de ha ilyen vagy, akkor sose lesz baratnod.. otthon akarsz vele ulni? vagy az is drága, mert ha elmegy nálad tussolni, akkor az a rezsiköltségbe megy bele? nem értelek..
76/112 anonim válasza:
Érdekes, nekem van egy ismerősöm aki hasonló forma lehetsz mint ő, a csávó jól keres, de ahhoz képest úgy spórol mintha minimálbérből élne 12 gyerekkel, egyszer tartoztam neki kemény 40Ft-al be is hajtotta rajtam kőkeményen! :D
77/112 napietus válasza:
utolsó, az nem baj, ez elvi kérdés amit az ismerősöd csinált. a kérdező simán hülye :)
78/112 A kérdező kommentje:
igen,a 40ft kemény behajtása teljesen okés,de ha nem adok ki semmit rátok,az már főben járó bűn :D:D jólvan (Y):D
2011. okt. 24. 23:00
79/112 napietus válasza:
igen, mert a pénz megbecsülése egy dolog, az udavriatlanság meg a másik dolog. ha nem engedsz előre az ajtóban, akkor is viszlát, ha arra nem vagy képes, hogy meghívj egy krva kv-ra, akkor is. nem bonyolult ez. aki nem úriember, nem tud viselkedni, az szedjen fel útszélieket, mert tisztességes nő nem fog vele szóba állni.
80/112 anonim válasza:
napietus.. mondd meg a tutit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!