Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy nőre sokat kell költeni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőre sokat kell költeni?

Figyelt kérdés
Én mindig is úgy voltam vele,hogy max 50,(NAGYON RITKÁN 100 forintot)voltam hajlandó áldozni egy barátnőre..ti ezzel,hogy vagytok? Szerintem ez egy jó szűrő is egyben! Ki lehet szűrni a sz*rházi pénzéheseket!:D 20/f
2011. okt. 21. 14:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/112 kovpet ***** válasza:
89%

Kérdező: ezek nem drága dolgok, csak te vagy fillérb@szó tescomagyar :)

Egyébként ezt a kártyafeltöltést nem értem. soha nem tölteném fel a kártyáját a nőmnek. Elvből, nem az összeg miatt. Inkább meghívom valahova 10x annyiért, de a telefonját nem töltögetem.

De ha mégis, akkor utána nem nyávogok, ha nem velem beszéli le, hanem a többi kuncsaftjával ;)

2011. okt. 21. 15:23
 22/112 Andréz ***** válasza:
83%
Öcsém, te nem skót vagy, hanem zsidó ilyen hozzáállással, azok sajnálják úgy a pénzt, mint Te!!
2011. okt. 21. 15:42
 23/112 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nagyon kevés, mivel semmit se lehet érte kapni. Konkrétan egy csésze kávét se. Én amúgy az anyagi függetlenség híve vagyok, szerintem mindenki fizeti a maga részét, az ajándékok (szülinap, karácsony, kis virág) persze más kérdéskör, azt a barátoknak, családtagoknak is szokás vinni.

Amúgy a pasik közül is akadnak nagyon durván pénzéhesek...

2011. okt. 21. 15:53
 24/112 A kérdező kommentje:

@Andréz

Hát sokféle módon zsidóztak már le engem!:D

mellesleg meg..hát akkor te meg nyugodtan dobjál ki 1k-2k forintokat randikra:D:D aztán lesz pofára esés..

2011. okt. 21. 16:14
 25/112 napietus ***** válasza:
66%
nade ember...nálam jó pont, ha valaki nem szórja a pénzt. DE: az okos beosztás és a bunkúság nem u.a.
2011. okt. 21. 16:51
 26/112 napietus ***** válasza:
79%

az meg a másik, hogy semmiképpen sem kidobott pénz. ha nem lesz az egészből semmi, akkor meghívtál egy számodra szimpatikus embert, és eltöltöttetek együtt kellemesen egy délutánt vagy estét. ennyi történt.

amúgy ha te mész el egy lányhoz, és megkínálnak kávéval, süteménnyel, üdítővel, esetleg vacsorával is, kifizeted, mert ilyen alapon ki kéne, másképp nincs egálban a dolog.

2011. okt. 21. 16:55
 27/112 Andréz ***** válasza:
100%

Az általad ún. "randikra" nem dobtam ki pénzt, mert nem "randiztam" barátnőmmel egy közös ismerősnél találkozgattunk 2 héten keresztül, aztán áthívtam. Az anyja elengedte azzal a feltétellel ha utána hazaviszem és bemutatkozom, aminek már több mint 1 éve, és azóta is párkapcsolatban vagyunk.

De ha úgy lett volna, mint ahogy te írtad, akkor sem sajnáltam volna érte azt a jelképes összeget amit rákölthettem volna az úgynevezett "randin"!!

2011. okt. 21. 17:10
 28/112 A kérdező kommentje:
hát,érdekes..engem nem is az idegesítene,hogy nem jött össze..mert ki nem sz4rja le,van másik több millió nő..de a cucc amire meghívtam az pénzbe került..amit más hasznos dologra is elkölthettem volna..eszméletlen drága minden..pl vehettem volna akkor már egy doboz cigit,abból a pénzből amit kidobtam az ablakon egy fölösleges estén..:D
2011. okt. 21. 17:23
 29/112 anonim ***** válasza:
89%
Doboz cigi.. atyaég, milyen gyerekes vagy komolyan mondom!
2011. okt. 21. 17:29
 30/112 Andréz ***** válasza:
100%
Elég szomorú, hogy magadat hozod előtérben másokkal szemben, ilyen hozzáállással nem igazán fogsz érvényesülni sehol!!
2011. okt. 21. 17:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!