Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőre sokat kell költeni?
Kérdező: ezek nem drága dolgok, csak te vagy fillérb@szó tescomagyar :)
Egyébként ezt a kártyafeltöltést nem értem. soha nem tölteném fel a kártyáját a nőmnek. Elvből, nem az összeg miatt. Inkább meghívom valahova 10x annyiért, de a telefonját nem töltögetem.
De ha mégis, akkor utána nem nyávogok, ha nem velem beszéli le, hanem a többi kuncsaftjával ;)
Szerintem ez nagyon kevés, mivel semmit se lehet érte kapni. Konkrétan egy csésze kávét se. Én amúgy az anyagi függetlenség híve vagyok, szerintem mindenki fizeti a maga részét, az ajándékok (szülinap, karácsony, kis virág) persze más kérdéskör, azt a barátoknak, családtagoknak is szokás vinni.
Amúgy a pasik közül is akadnak nagyon durván pénzéhesek...
@Andréz
Hát sokféle módon zsidóztak már le engem!:D
mellesleg meg..hát akkor te meg nyugodtan dobjál ki 1k-2k forintokat randikra:D:D aztán lesz pofára esés..
az meg a másik, hogy semmiképpen sem kidobott pénz. ha nem lesz az egészből semmi, akkor meghívtál egy számodra szimpatikus embert, és eltöltöttetek együtt kellemesen egy délutánt vagy estét. ennyi történt.
amúgy ha te mész el egy lányhoz, és megkínálnak kávéval, süteménnyel, üdítővel, esetleg vacsorával is, kifizeted, mert ilyen alapon ki kéne, másképp nincs egálban a dolog.
Az általad ún. "randikra" nem dobtam ki pénzt, mert nem "randiztam" barátnőmmel egy közös ismerősnél találkozgattunk 2 héten keresztül, aztán áthívtam. Az anyja elengedte azzal a feltétellel ha utána hazaviszem és bemutatkozom, aminek már több mint 1 éve, és azóta is párkapcsolatban vagyunk.
De ha úgy lett volna, mint ahogy te írtad, akkor sem sajnáltam volna érte azt a jelképes összeget amit rákölthettem volna az úgynevezett "randin"!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!