Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megcsalt, és teherbe esett. Én fogom fizetni az abortuszát, önszántamból. Vélemény? A helyzetről, róla, rólam.
Nos én ki fizetném neki ha úgy alakulna , de utána meg el küldeném egy kellemesebb éghajlatra
Persze ha az ember azt hiszi hogy ő az igazi akkor sok mindent meg tesz érte
Jah tényleg vélemény is kell :)
Ő a utolsó rib*c
Te meg vagy nagyon szerelmes , vagy pedig 1 klumpa
Szia!!
Én csak annyit tennék hozzá hogy szép amit teszel az abortusz a leghelyesebb dolog amit tehettek. Később talán rendeződik a kapcsolatotok és a lány is érett lesz ahhoz hogy többször ne kövessen el ilyen hibát!!!
ÜZENEM AZ ABORTUSZ ELLENESEKNEK: Neveljetek vagy szüljetek meg ti egy nem kívánt gyereket! Örökbe adni??? ha már megszülöm megtartom ha nincs meg a megfelelő háttér nem szülöm meg főleg ha nem is a párom gyereke!! Az abortusz nem gyilkosság hiszen ő még csak szó szerint egy élősködő!!!! ha megszületik és valaki megöli a gyerekét az a gyilkosság!! Nagyon helyesen cselekszik az az ember aki tudja hogy nem érett vagy nem megfelelő a helyzet egy gyermek eltartására minthogy világrahozza és nyomorba taszítsa a gyerekét!! Tele van az árvaház elhagyott és magárahagyott gyerekekkel inkább a nemkívántak ne szülessenek meg!!!!
Sok sikert a további kapcsolatotokhoz! Ne legyen bűntudatod ez a magzat nem kívánt!!
Én meg nem foglak se oltani se dicsérni, kedves Kérdező... szíved joga ezt tenni, de nem értem, miért kéred ki a véleményünket, mikor utána kifejted, hogy a lány pártján állsz, és hogy neked mi a véleményed, nem akarod elhagyni és társai. Szemmel láthatóan tökéletesen kerek egész véleményed van a helyzetről, és senki kiegészítésére nincs szükséged, nincs egyetlen eldöntendő kérdésed se.
Ezek után mi értelme volt a kérdésed kiírni? Nyilvánvaló, hogy a nagy többség hülyének fog tartani, elvégre tényleg elég abszurd helyzet, lássuk be.
De hogy választ is adjak a kérdésedre: Szerintem a lány nem érdemel meg téged, akármilyen kedves teremtés is - hisz nem látja, hogy milyen jóindulatú faszit talált, és nem tudja megbecsülni. Lehet, hogy most ő a legesleg neked, de szerintem érdemes lenne még tovább keresgélned a világban, és lehet hogy találnál valakit, aki jobban illik hozzád, mint ez a lány.
Sok sikert a továbbiakban (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!