Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm megcsalt, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm megcsalt, és teherbe esett. Én fogom fizetni az abortuszát, önszántamból. Vélemény? A helyzetről, róla, rólam.

Figyelt kérdés
Egyéjszakás kaland volt, nem tudja utolérni a férfit.
2011. júl. 18. 21:15
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/156 anonim ***** válasza:
100%
Aztarohadt! :D Több mint 70 embernek bejön a sztori :D Hajrá!!! (ha fake, akk jól csináltad ;) )
2011. júl. 20. 21:32
 82/156 anonim ***** válasza:
87%
Ne legyél hülye basszus, átvágott, megcsalt és még fizeted is a nyűgjét? Papucs vagy ember, egy igazi papucsállatka...
2011. júl. 20. 21:34
 83/156 anonim ***** válasza:
82%
nekem szimpatikus ahogy kezeled a helyzetet! én a lány helyében összetenném a két kezem h ilyen fiúm van:)
2011. júl. 20. 21:36
 84/156 anonim ***** válasza:
65%

Nos én ki fizetném neki ha úgy alakulna , de utána meg el küldeném egy kellemesebb éghajlatra

Persze ha az ember azt hiszi hogy ő az igazi akkor sok mindent meg tesz érte

2011. júl. 20. 21:38
 85/156 anonim ***** válasza:
100%

Jah tényleg vélemény is kell :)

Ő a utolsó rib*c

Te meg vagy nagyon szerelmes , vagy pedig 1 klumpa

2011. júl. 20. 21:39
 86/156 anonim válasza:
37%

Szia!!

Én csak annyit tennék hozzá hogy szép amit teszel az abortusz a leghelyesebb dolog amit tehettek. Később talán rendeződik a kapcsolatotok és a lány is érett lesz ahhoz hogy többször ne kövessen el ilyen hibát!!!

ÜZENEM AZ ABORTUSZ ELLENESEKNEK: Neveljetek vagy szüljetek meg ti egy nem kívánt gyereket! Örökbe adni??? ha már megszülöm megtartom ha nincs meg a megfelelő háttér nem szülöm meg főleg ha nem is a párom gyereke!! Az abortusz nem gyilkosság hiszen ő még csak szó szerint egy élősködő!!!! ha megszületik és valaki megöli a gyerekét az a gyilkosság!! Nagyon helyesen cselekszik az az ember aki tudja hogy nem érett vagy nem megfelelő a helyzet egy gyermek eltartására minthogy világrahozza és nyomorba taszítsa a gyerekét!! Tele van az árvaház elhagyott és magárahagyott gyerekekkel inkább a nemkívántak ne szülessenek meg!!!!

Sok sikert a további kapcsolatotokhoz! Ne legyen bűntudatod ez a magzat nem kívánt!!

2011. júl. 20. 21:39
 87/156 anonim ***** válasza:
77%
én sem fizetném az abortuszt, oldja meg, ha már megcsalt az a lány.
2011. júl. 20. 21:40
 88/156 anonim válasza:
100%

Én meg nem foglak se oltani se dicsérni, kedves Kérdező... szíved joga ezt tenni, de nem értem, miért kéred ki a véleményünket, mikor utána kifejted, hogy a lány pártján állsz, és hogy neked mi a véleményed, nem akarod elhagyni és társai. Szemmel láthatóan tökéletesen kerek egész véleményed van a helyzetről, és senki kiegészítésére nincs szükséged, nincs egyetlen eldöntendő kérdésed se.

Ezek után mi értelme volt a kérdésed kiírni? Nyilvánvaló, hogy a nagy többség hülyének fog tartani, elvégre tényleg elég abszurd helyzet, lássuk be.

De hogy választ is adjak a kérdésedre: Szerintem a lány nem érdemel meg téged, akármilyen kedves teremtés is - hisz nem látja, hogy milyen jóindulatú faszit talált, és nem tudja megbecsülni. Lehet, hogy most ő a legesleg neked, de szerintem érdemes lenne még tovább keresgélned a világban, és lehet hogy találnál valakit, aki jobban illik hozzád, mint ez a lány.

Sok sikert a továbbiakban (:

2011. júl. 20. 21:41
 89/156 anonim ***** válasza:
71%
Emberséges vagy és nagyon jószívű. A legtöbben nem így tennének, ahogyan te. Hibázni nagyon könnyű, sajnos, és mindenkivel megesik, kivel így, kivel úgy. Mindenki hajlamos azonnal ítélkezni, mintha ő sosem hibázott volna... lehet hogy xy sosem csalt meg senkit, de esetleg tett mást, ami miatt meg lehetne vetni. Senki sem tiszta, senki sem szent. És bizony megbocsátani nagyon nehéz, ezért a legtöbbek meg sem próbálják. Egy nem kívánt terhesség, agy abortusz hatalmas lelki megpróbáltatás egy nő életében, örökre nyomot hagyhat benne. Elegendő büntetés ez a sorstól, és biztosan tanult belőle. Az emberek megváltozhatnak ilyen események hatására. Talán rosszat tett, de jobb ember válik majd belőle ez után. Talán el kellett követnie ezt a hibát, mert tanulnivalója volt belőle, sőt, talán neked is tanulnivalód volt. Nem tudhatjuk, a sors miért kever minket bele bizonyos helyzetekbe, de egy biztos...a javunkra válik az is, amiről azt hisszük, árt nekünk. Ártani csak mi magunk tudunk saját magunknak...
2011. júl. 20. 21:44
 90/156 anonim ***** válasza:
91%
Fizesd csak ki. Nincsen az abortuszba semmi rossz. Hogy utána mi lesz? Azt majd a szíved eldönti.
2011. júl. 20. 21:45
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!