Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm megcsalt, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm megcsalt, és teherbe esett. Én fogom fizetni az abortuszát, önszántamból. Vélemény? A helyzetről, róla, rólam.

Figyelt kérdés
Egyéjszakás kaland volt, nem tudja utolérni a férfit.
2011. júl. 18. 21:15
 121/156 anonim ***** válasza:
29%

Érdekes helyzet. Még akár egy rossz romantikus vígjáték sztorija is lehetne. Már látom is magam előtt!

Mindenesetre, hülyeség amit csinálsz, de ha ENNYIRE szereted, csináld. Visznont mi lesz, ha elhagy? (Ami egy ilyen lánynál valószínű) Na akkor mibe fektettél be?

2011. júl. 21. 00:21
 122/156 anonim ***** válasza:
17%
Hülye vagy, ha egyáltalán szóba állsz vele ezek után!
2011. júl. 21. 00:25
 123/156 anonim ***** válasza:
21%
Én kib*sznám mint macskát sz*rni,nem az,hogy még kifizetem neki az abortuszt ha már félrek*rt.Elég nagy veréb vagy ha kifizeted.Ha így hagyod,hogy kihasználjon akkor meg is érdemled.Valószínűleg a jövőben még többször is meg fog csalni.
2011. júl. 21. 00:32
 124/156 anonim ***** válasza:
100%
nos, hosszú lett volna végigolvasni a hozzászólásokat, így csak szemezgettem: szóval, ha a gyerek biztosan nem a tőled van, akkor támogathatod az abortuszt, szíved joga eldönteni, hogy ráköltöd-e, avagy sem. emberség szempontjából ez becsülendő és talán a lány is tanul a hibájából. viszont ezek után mondjuk vele folytatni...hát nem is tudom. ahhoz nagyon tudnotok kell, hogy ki és mit akar a másiktól és hogy mihez tartja magát a jövőben. ha következőre félrelép, mindenképp válj meg tőle. akkor már biztosan tudni fogod, hogy mi a megfelelő döntés.
2011. júl. 21. 04:37
 125/156 Srapnel ***** válasza:
82%
Igazából, jobban belegondolva, akkor megbocsáthatóbb lenne, ha azt mondaná a lány, hogy "egyszerűen csak nagyon kívántam a szexet", mint az, hogy érzelmileg meggyengült. Ha ez utóbbi történt, akkor valami lappangó probléma van a kapcsolatotokkal. Könnyen lehet, hogy a lány vívódik, hogy nem te vagy neki az igazi. Kedves, aranyos srác vagy, de nem az, ami kell. Csak hát ez el van benne rejtve olyan annyira, hogy saját maga számára sem tudatosult még. Az egész helyzet egy tünet arra, hogy valami ott mélyen nem jó. Az is lehet, hogy még fiatal és ki akarja élni magát. (Na, most sikerült.) Ha én valakibe igazán szerelmes vagyok, akkor éppen hogy leginkább érzelmileg nem tudok meginogni. Ennyi. A sztori klasszikus és tömegjelenség egyébként: mit válasszon az ember, az unalmas biztosat, vagy az izgalmas bizonytalant.
2011. júl. 21. 07:09
 126/156 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem azon gondolkozz el, hogy mi lesz akkor, ha úgy hozza az élet, hogy egymástól távol kell élnetek 1-2 évig?

Amikor valakinek örök hűséget és jóban rosszbant fogadsz, abban benne van az is, hogy bizony vannak olyan helyzetek, ami nem mindig rózsás.

Nekem elég sok kamionos és katona barátom van. Egyikük felesége sem csalta meg őket.

Ha a barátnőd ilyen fiatalon erre a lépésre szánta el magát, akkor mi lesz 10 év múlva?

Most elvakít téged a rózsaszín köd és nem látod,hogy aki ezt egyszer megteszi, az megteszi máskor is. Így, hogy az anyagi vonzatát is vállalod meg főleg.

Én is voltam elhidegülve a páromtól, tudom milyen érzés, de soha nem tudtam volna más karjaiba szaladni. Ha valakit igazán szeretünk, akkor mással a szex egy vicc, meg sem fordul a fejünkben.

2011. júl. 21. 11:09
 127/156 anonim ***** válasza:
70%

Az utolsóval és a 22.42-essel nagyon egyet tudtam érteni.

Kérdező: Megpróbálhatnátok kompromisszumra lépni, hogy mondjuk a felét Te fizeted és felét a párod, mert tényleg milyen az már, hogy meg vagy csalva, erre csak a Te pénzeden öl(tök) meg egy gyereket... Neki is vállalnia kell a részét a költségekből és a felelősséget a hibájából, és nemcsak szóban, hanem cselekedetekben is.

2011. júl. 21. 11:56
 128/156 anonim ***** válasza:
84%

Najó foglaljuk össze.

Pár hétig nem vagytok együt és félrek.úr,teherbe esik,És te fizetsz neki,Hogy megölje a magzatot.

Najó most foglaljuk össze ezt is.

Miután megcsalt és teherbe esett,te megbocsátod és élsz mint misem történt volna. Persze perkálsz neki,mert "Hé nem lehetne nagyobb betűvel kiírni a hátamra hogy "BALEK?" "

Aztán vagy akkora papucs,hogy 120 ember véleménye se tud megdönteni abban a hitben,hogy biztos általad érzett szeretetből kefélt félre,azalatt a pár hét alatt amit nélküled töltött.Kikéred az emberek véleményét de igazából magasról teszel rá mert a barátnőd annyiszor hozott ágyba reggelit hogy " És ha pucéran vonaglik egy idegennel mert "Érzelmileg gyönge" vagy mi a f*sz pillanata volt? Akkor mivan?És ha nem tud felhúzni egy gumit és már két ember életét tette tönkre a sajátján kívül? Mindig reszel nekem sajtot,a makarónira,úgyhogy nagyon kedves,és megérdemli hogy élősködjön még rajtam picit"

És a csattanója az egésznek hogy te azt hiszed ez így ideális.

2011. júl. 21. 12:48
 129/156 anonim ***** válasza:
74%
lóf aszjóska! a csávónak aki teherbe ba szta véletlenül nem akarsz fizetni? csak úgy köszönetképp. BALEK VAGY
2011. júl. 21. 13:38
 130/156 anonim ***** válasza:
69%
Nos ha esetleg dúsgazdag lennék akkor talán fizetném az abortuszt (az együtt töltött idő emlékére), utána viszont SOHA TÖBBET nem állnék vele szóba. Soha! Tudod kedves kérdező vannak emberek akiknek van önérzetük, tisztában vannak azzal egy ilyen vagy hasonló esetben hogy ők sokkal jobbat érdemelnek annál mint amit a másiktól kaptak! De te ezt soha nem fogod megérteni mivel egy PALIMADÁR VAGY.
2011. júl. 21. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!