Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megcsalt, és teherbe esett. Én fogom fizetni az abortuszát, önszántamból. Vélemény? A helyzetről, róla, rólam.
Srapnel: Gondolkodóba ejtettél. Lehet, megmutatom neki ezt a kommentet. Bár félek, csak megint bűntudata lenne.
igaz,nehogy büntudata legyen hogy félre k.rt.Tudasd vele hogy nem haragszol hátha ráeszmél hogy hé ez rohadt jó üzlet.
Na, megint elgondolkodtam a sztorin (legalább 20 mp ráment). Igazából teljesen mindegy, hogy kifizeted-e az abortuszt, vagy sem. Az életkorotokat számításba véve még jobban hajlok arra, hogy
1. Nem te vagy a lánynak az igazi.
2. Emberként ettől függetlenül szorosan kötődtök egymáshoz.
3. Ki akarja még élni magát.
4. Téged max. a férjének fogadna, ha már jobb nincs.
nem hiszek a szerelemben, de most kicsit irigylem a csajod. :)
amúgy örülök hogy legalább te nem vagy ilyen megszállott abortuszellenes, és nem teszed tönkre 3 ember életét (a lány, te magad , és a kicsinek se lenne jó ha megszületne)
bocs nem olvastam végig a kommenteket, mert már elég késő van, de remélem minden rendbejön majd, és nem lesznek komplikációk.
majd meséld el hogy rendbejöttek-e a dolgok.
most miattad kicsit viszajött az "emberiségbe vetett hitem" :) a legjobbakat nektek:)
21/L
Én a helyedben a csaj szüleire bíznám a dolgot,hiszen gyilkosságot követtek el!!!!
Remélem azért a nőt kidobtad!!!!!
Bocs, de nincs türelmem végigolvasni ennyit.
Az lehetséges, hogy én leszek a "rangidős" válaszoló.
31 vagyok, egy évtizede egy férfi mellett, és soha, ismétlem SOHA nem volt olyan "gyenge pillanatom", amikor egy jóképű arcot vagy szuper testet látva elfelejtkeztem volna arról, hogy ki az, akit SZERETEK.
Gondolj bele, te miért nem gyengültél még el, miért nem lépsz félre?? Mert nem akarsz!!
Vagy olyan rettenet ronda, buta, ápolatlan és bunkó vagy, hogy más nő soha nem nézne rád, ebben az esetben tényleg megfontolandó, hogy ezt az egyet becsüld meg...
De tételezzük fel, hogy egy fokkal jobb vagy egy Qasimodo külsejű, Dr. House mentalitású, csiga eszű tömeggyilkosnál, és máris ott tartunk, hogy találsz te ennél jobbat.
Nagyon szeretem a párom, de nekem bőven elég lenne, hogy soha többé ne akarjam látni, ha félrelép. Nem érdekelne, hogy a másik nőnek csinált-e gyereket, vagy annyi esze se volt, hogy védekezés nélkül ne szexeljen.
Pont azért, mert ha én se érzek késztetést a félrekufircolásra, el se tudom képzelni, hogy megcsaljam, akkor ő is vagy kibírja mellettem, vagy nem ugyanaz érzi, amit én, és csak háztartási gépnek kellek.
Ha te még ezt is megbocsájtod és fizeted, akkor azt értem, te minek kellesz ennek a libának.
Csak azt nem értem, neked minek kell egy ilyen??? Mit tud ő, amit más lány nem?? Aranyból van a pi.nája?!?!?
Me' ha nem, akkó' keress másikat, fog téged ennél még jobban is szeretni egy lány. Majd akkor megérted, miért mondtam, hogy ennél jobbat érdemelsz.
De vedd tudomásul, hogy ez a lány a töredékét nem érzi irántad annak, amit te érzel felé... viszonzatlanul.
nekem szimpatikus ahogy kezeled a helyzetet! én a lány helyében összetenném a két kezem h ilyen fiúm van:)
A válasz 61%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 68%-ban hasznos válaszokat ad.
Pfff... itt elég lett volna, ha a két lábát teszi össze.
8.52-es vagyok.
Végigolvastam az egészet, az összes kommentedet.
Öregem: te vagy a világ legnagyobb balekja! Csatlakozom a véleményhez.
Akiket ezer kilométer választ el, és hűségesek maradnak, azok tudod, hogy csinálják? ÉRZELMILEG MARADNAK KÖZEL.
Te eltávolodtál pár kilométerre, és a csaj máris másnál keresett vigaszt.
Úgy ám!!
Honnan is tudta a gaz csábító, hogy lelki válságban van??? Hát onnan, hogy a barátnőd keresett egy jóképű, kívánatos pasit, akinek kiöntötte a pici lelkét. Aztán érzelmileg elgyengült (vagyis arra a fél órára a másik fiút jobban szerette, mint téged), és annyira akart vele szexelni, hogy védekezés nélkül is inkább az övé lett, minthogy kihagyja ezt a kefélést.
Óóóó, milyen romantikus!
Aztán véletlen teherbe esett, ez a része a legkevésbé lényeges számodra.
Számára meg a legfontosabb. Tehát ő most téged nevez ki oknak, hogy nem voltál ott.
Ember, el se tudom mesélni, hogy hányszor voltam lelki válságban úgy, hogy a párom telefonon tartotta bennem a lelket, és alig vártam, hogy a karjába vegyen, és szeressen. Nem valaki szeressen, hanem Ő, csakis Ő, és senki más. Valószínűleg ezért van, hogy ezekről a nagy méllypontokról a környeztem sokszor nem is tudott, mivel nem az első kósza helyes fiúval osztottam meg a bánatom, hanem a lelki társammal.
Szóval te egy balek vagy.
Ennyi idő elég volt ahhoz, hogy a csajod találjon egy pótlékot helyetted.
Egyébként a 10. oldalon ajánlom a figyelmedbe azt a kis vallomást: ott a csaj NÉGY HÓNAPIG volt mással, mire teherbe esett. Ki tudja, hányszor és mennyit voltak együtt, pláne mióta, te meg amilyen naiv balek vagy, még be is veszed, hogy csak egyéjszakás.
Francokat.
Gondolom, a másik pasi is addig kúrogatta, amíg teherbe nem esett, és akkor kidobta, mert neki se gyerek, se a nőd nem kell. Fura, hogy ő nem lelt benne semmi olyan hatalmas lelki értéket, amiért érdemes vele maradni, és a gyerekével.
Lehet, hogy nem véletlen???
Ne itt tobzódj.
Keress olyan embereket, akik vagy csak téged, vagy őt, vagy mindkettőtöket személyesen ismernek, és kérdezd meg a véleményük. Egyrészt lehet, hogy sok mindent elárulnak neked, ami eddig titok volt. Ha megcsalt, azt te tudod meg utoljára, akkor is, ha már az egész környék tudja.
Másrészt lehet, hogy neked fontos emberek is lebeszélnek attól, hogy együtt maradj egy ilyen csajjal.
Azon meg tényleg gondolkodj el, mi lesz később. A csajod most megtapasztalta, ha érzelmileg elgyengül, és a testét is odaadja másnak, mert annyira kívánja, hogy még a védekezés se érdekli (plusz az érzelmek, amik magával ragadják), te meg ezt még pozitív tulajdonságnak is véled, akkor neki tulajdonképp szabad ilyet csinálni, csak jó, ha nem fordul elő, hogy "nem készül rá", és van nála mindig koton.
Te meg megbocsájtod.
Hát... nekem azért mutasson már a párom annyi lelki szilárdságot, hogy nem máson vezeti le a nyomást, és nem akad bele mindenbe a farka. Lehet, hogy nincs benne ennyi érzelem, ami úgy ragadja magával, hogy se gondolkodni nem tud, se lelkiismerete ne legyen, de nem is hiányzik.
Valószínűleg azért van, mert én a párom mellett a stabilitást keresem, a biztonságot, a megbecsülést, hogy mindennél jobban féltse a kapcsolatunkat, és nem a fájdalmat, a lelki kínszenvedéseket meg nagy érzelmi viharokat.
Sokszor leírásra került, hogy az érzelmei ragadták el. Milyen érzelem? Gondolj bele, milyen érzelem visz valaki karjába. Tehát testileg-lelkileg megcsalt a nőd.
Ott a bizonyíték: a szerelemgyerek a méhében.
BALEK!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!