Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm megcsalt, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm megcsalt, és teherbe esett. Én fogom fizetni az abortuszát, önszántamból. Vélemény? A helyzetről, róla, rólam.

Figyelt kérdés
Egyéjszakás kaland volt, nem tudja utolérni a férfit.
2011. júl. 18. 21:15
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
 151/156 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem fizesd az abortuszt, sőt a magándetektíveket is, akik felkutatják a férfit, vegyél nekik házat, fizesd az esküvőjüket, és maradj náluk komornyiknak :)
2011. nov. 6. 19:29
 152/156 anonim ***** válasza:
22%
*ne fizesd az abortuszt, hanem a terhességéve,l járó költségeket, nóó abortusz.. x)
2011. nov. 6. 19:29
 153/156 anonim ***** válasza:
27%

Először is nem értem, hogy ha ennyire tisztában vagy az érzéseiddel, miért kérdezel itt, ahol tudod, hogy a válaszok többsége lehúzó és alázó lesz.

Amúgy meg igaza van az egyik előttem szólónak, hogy lényegében egy megcsalást bocsátasz meg, amit igenis meg lehet, ha az összes körülményt figyelembe véve úgy gondolod, hogy szereted annyira és ér neked annyit a kapcsolat, hogy megbocsáss. Ezt te tudod a legjobban, mert te vagy benne. Az, hogy teherbe esett, egy nagyon szerencsétlen járulék volt. Azoknak, akik emiatt lehülyézik a lányt, nincs igazuk, mert ilyen az ember, néha nem számol a következményekkel, elnéz dolgokat és "besikerül". Ebből is látszik, hogy nem tervezett dolog volt a megcsalás, hanem pillanatnyi zavar. Az, hogy fizeted az abortuszt, nem mondanám, hogy falfékség, mert a te "nőd", felelősséget vállalsz a hülyeségéért, a te dolgod. Az érdeked is, ugyanis ha megtartja a gyereket, és szétmentek, te leszel a vélelmezett apa, aztán lehet bizonygatni, hogy kitől van és kitől nincs az a baba. Az abortuszellenzőknek szól: a lány akkor vállaljon gyereket, amikor akar és a párja is akarja.

Ha úgy érzed, helyesen cselekszel, akkor igenis helyesen cselekszel - látszik hogy nem vagy egy sötét paraszt, tudod, mit csinálsz. A bizalom helyreállítása nyilván a lány részéről fog munkát igényelni.

2011. nov. 21. 14:01
 154/156 anonim ***** válasza:
18%

Gyilkosság az abortusz ebbe még nem gondoltál bele?

A következményeket vállalni kell és nem megölni!!!

2011. nov. 21. 15:21
 155/156 anonim ***** válasza:
100%

Hát ide még mindig írnak? Előző: júl. 18. (a kérdés kiírása) óta sok víz lefolyt már a Dunán, úgyhogy már mindegy FELTÉVE hogy nem kamu. Én viszont biztos vagyok benne hogy az. Mert ha valaki olyan biztos a dolgában és a döntésében mint e kérdező akkor nem fog róla kérdést kiírni hogy "mi a véleményetek a helyzetről, rólam, róla".

Kérdező: egy jól kitalált kérdéssel és az érdeklődést folyamatosan fenntartó, "a piros márpedig akkor is kék, a kék meg fekete és nem gondolom meg magam még ha beledöglötök is" típusú kommentekkel majdnem 150 válasz, ez igen. Ezért valamiféle különdíjat kéne neked ítélni komolyan mondom.

2011. nov. 21. 20:12
 156/156 anonim ***** válasza:
Bocsánat: 155 (most már 156 :D) válasz.
2011. nov. 21. 20:13
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!