Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megcsalt, és teherbe esett. Én fogom fizetni az abortuszát, önszántamból. Vélemény? A helyzetről, róla, rólam.
Az embernek nagyon sok mindent kikell bírnia sajnos. Ezer meg ezer olyan pillanat van, ami lelkileg nagyon nehéz, mégsem úgy könnyítünk magunkon, hogy más karjaiba ugrunk, amikor van egy párunk, aki szeret minket. Emberek vagyunk, nem ösztönlények, vannak gondolataink, és saját akaratunk. Azzal takarózni, hogy lelkileg kivolt, hát nem tudom... Ha nekem valami bajom van eszembe sem jut, hogy szeretkezzek (főleg nem mással). Undorító dolog, amit tett, de az meg, hogy ennyire felelőtlen, hogy még nem is védekezett igenis őt minősíti, még akkor is ha szerinted ő egy tökéletes nő. Őszintén szólva ez nem egy felelősségteljes nő viselkedése. Csak nehogy a végén még egy jó kis nemi betegséget is összeszedj tőle...
Aki egyszer megteszi, megteszi többször is, nem lehetsz vele mindig minden pillanatban, az élet hoz olyan helyzeteket, amikor igenis külön kell töltenetek hosszabb, rövidebb időt.
Hogy a gyermekkel kapcsolatban mi lenne jó? Egy ilyen nő ne legyen anya! A gyerek ha megszületik mit mondanátok neki, hogy egy megcsalásból lett? Elvetetni viszont veszélyes, és mégis csak egy élet. Örökbe adni nehéz.
De ha összehozta vállja a következményeit, így vagy úgy.
Ahogy a saját döntéseidért te is vállalni fogod. A jövő majd eldönti, hogy jó döntést hozol-e. De azért gondoldd át, hogy te megérdemelted-e, amit tett, és ő megérdemli-e a segítséged...
Nem olvastam el,sajnálom,nagyon szeretheted.Hogy-hoyg nem éri utol?Talán azt se tudta mi a neve...
Nem elég,hogy megcsalt,mégcsak nem is védekeztek.
Ha fizeted fizesd,te tudod anyagilag hogy állsz,de utána szakíts.Ez olyan megalázó helyzet számodra,aljas nővel akadtál össze.
Sajnálom!Kersess egy normális párt és örülj,hogy nem a házasságotokat tette tönkre ezzel:S
NEm ítélkezem, te dolgod, de azért én feltennék egy kérdést magamnak ha velem történne ilyesmi...
1.) Oké érzelmi elgyengülés stbstb, de ha még csak ennyi időt se bír ki mi lesz legközelebb? Előző kapcsoatomban volt olyan, hogy egy hosszabb ideig nem tudtunk találkozni, kibírtuk, ő is én is.
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:31
Ha rajtam múlna az lenne! A hajléktalanokat dolgoztatnám munkabérért és velük tisztíttatnám meg városainkat. A romákat természetesen ingyen dolgoztatnám és nem kapnának semmilyen komoly munkát, hogy ne kerüljön miattuk több 100 ezer magyar ember az utcákra! kaját szállást kapnának különítményekben. De mind1. Fogadd meg a tanácsom és ne tedd tönkre a gyerek életét!
A megértőknek köszönöm, jól esik látni, hogy nem mindenki bántja őt. És az is figyelemreméltó, mennyivel másképp fogalmaztok, mint az utálkozók (alattuk nem a szimplán más véleményen állókat, hanem a kifejezetten fröcsögve gyűlölködőket értem). Szeretném azzal áltatni magam, hogy azért, mert ti igazán elgondolkoztatok a dolgon, nem csak zsigerből reagáltatok.
21.32: Ő 21, én másfél évvel idősebb. A történet a szereplők és koruk miatt is érdekesnek tűnik, elolvasom majd, ha eljön a megfelelő idő. Mielőtt nem ismertem őt, én is hihetetlennek tartottam, hogy képes legyek bármire valakiért...
21.41: Egyszerűen csak kíváncsi voltam.
21.44: A második mondattól kezdve minden szavaddal egyet tudok érteni.
21.54: Erre nem is szabadna reagálnom. Nem "röhög", látom rajta, hogy iszonyatos lelkifurdalása van miattam és a baba miatt is.
22.03: Lenyűgöz az őszinteséged, még így látatlanban is. Nem lehetett könnyű, örülök, hogy volt, aki melletted álljon.
22.12: Ahogy írtam is, sajnos én nem vagyok biztos, hogy fel tudnám nevelni sajátomként a kicsit, ezért jutottunk erre a döntésre.
22.15: Nem a válaszok nem tetszenek, hanem az, hogy az ő és a helyzet ismeretének hiányában írnak róla negatívat. (Bár ebben én is hibás vagyok, az összes körülményt nem ismerem, őt pedig nem lehet leírni az én szavaimmal) Hogy támogatna-e? Nem is biztos, hogy nekem lett volna bátorságom odaállni elé (hiába tisztelem őt annyira, hogy tudom, el kellene mondanom neki, mert félnék, hogy egyetlen ballépés miatt elveszítem őt), ezt is hihetetlenül becsülöm benne. De szerintem mellettem állna, ezért teszek én is így vele.
22.29: Ezzel együtt nem lehetett egyszerű döntés. Neked is elképesztő az őszinteséged.
22.54: Én is csak a jövőben tudok bízni.
23.00: A részletekkel nem vagyok tisztában, de nem is akarok tudni róla, csak az érdekelt, ő hogyan élte meg, és mi vezette el odáig. Ezt ő elmondta nekem, és én meg tudtam érteni, át tudtam érezni mindazt, amit előtte, közben és utána érzett.
23.04: Nem lesz legközelebb, vigyázok, hogy ne érezze magát magára hagyva, sem érzelmileg, sem szó szerint.
Az abortuszelleneseket ismét megkérném szépen, ne alkalmazzanak lelki nyomást. Nem jókedvünkből hoztuk meg ezt a döntést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!