Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm megcsalt, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm megcsalt, és teherbe esett. Én fogom fizetni az abortuszát, önszántamból. Vélemény? A helyzetről, róla, rólam.

Figyelt kérdés
Egyéjszakás kaland volt, nem tudja utolérni a férfit.
2011. júl. 18. 21:15
 131/156 anonim ***** válasza:
100%

Jó régen én is válaszoltam neked, hogy úriember vagy, de túlságosan is sajnos, ami egyáltalán nem egészséges.

Odáig jutottam az újraolvasásban, hogy a párod egy pillanatra érzelmileg gyengévé vált és ebből lett a baba. Nem ismerem a lányt, de vagy tényleg ez az igaszság, vagy hazudik, hogy mentse a bőrét/neked ne fájjon, akár egyik, akár másik, akkor sem mentesül az alól, hogy olyan hibát követett el, AMIRE SEMMILYEN MÓDON SOSINCS BOCSÁNAT!

Ha tényleg szeret téged, akkor még érzelmileg gyenge pillanatiban sem, már bocsánat a kifejezésért, "kúrt volna félre".

Képzeld, én és a párom még csak nem is lakunk még együtt, évek óta tart a kapcsolatunk, szeretjük egymást, de általában csak suliban és munkahelyen találkozunk (mert nekünk már munkahely is a suli, szakmatanulás okán), nyáron-téliszünetben pedig egyáltalán nem tudunk összefutni, mivel messze lakunk egymástól, az út pedig drága. Mégis voltak nekem is érzelmileg instabil állapotaim ilyen időszakokban, viszont ESZEMBE SEM JUTOTT, HOGY FÉLRELÉPJEK AKÁR EGY PILLANATRA IS! Nem hogy megtenni valóban. Mert szeretem és inkább ölelem a párnát pityeregve, mert hiányzik, mint hogy egy másik férfi karjaiban találjam meg a pótlást.

Érted, mire akarok kilyukadni? Az a lány nem szeret annyira, mint amennyire te, és ezt egyébként bármikor megismételheti, ha együtt maradtok.

Újabb példa a szüleim. Anyám unatkozott, mert apa nem ért rá, dolgozott, kereste a pénzt, szóval anyám fogta és félrelépett. Apám ezt megbocsájtotta neki, ám anyám közvetlenül ezután megismételte az esetet. Apa a mai napig szereti, de inkább elvált tőle, mint hogy el kelljen viselnie még egy ilyen szúrást.

Tényleg és őszintén azt ajánlom, hogy bármennyire is szereted, bármiylen boldogok voltatok, hagyd ott, a saját érdekedben.

2011. júl. 21. 20:40
 132/156 anonim ***** válasza:
68%

Nézzük meg a lány szemszögéből is.

[link]

2011. júl. 21. 20:59
 133/156 anonim ***** válasza:
100%
naa neeee..ez igaz?
2011. júl. 21. 21:02
 134/156 anonim ***** válasza:
100%
Azért irigylem. Én sohasem tudtam úgy hibázni és önhibámból bajba kerülni, hogy a sértett tartsa a hátát értem, rám egy rossz szava se legyen és még magát hibáztassa.
2011. júl. 21. 21:07
 135/156 anonim ***** válasza:
85%
És még csodálkoznak egyesek, hogy miért van ennyi pofátlan, hűtlen kis k.rva. Amíg lesznek ilyen BALEKOK, akiket ennyire könnyű kihasználni, addig ilyen pofátlanul félrekefélő ribancok is lesznek.,
2011. júl. 21. 21:21
 136/156 A kérdező kommentje:

00.21: Elég beteg humorod lehet, ha te ezen nevetni tudsz.

Srapnel: Gondolkodóba ejtettél. Lehet, megmutatom neki ezt a kommentet. Bár félek, csak megint bűntudata lenne.

11.09: Nem, valószínűleg a kamionosok és a katonák csalják meg a feleségüket. Hidd el, nem fog megismétlődni a dolog.

12.48: Jól vázoltad e helyzetet, azzal a kivétellel, hogy nem ágybahozott reggeliken, meg reszelt sajtos makarónikon alapul a köztünk lévő BIZALMI viszony.

20.40: Becsülöm az erődet, minden gúny nélkül. Sajnos benne nem volt elegendő, de az egyszeri botlás miatt nem

rúgom fel, ami eddig köztünk volt.

20.59: Vicces, igaziból is kitehetted volna.

21.07: Őszintén remélem, egyszer te is találsz valakit, akivel ki tudsz építeni egy ilyen kötődést, mint ami köztünk van. Akkor majd megérted...

21.21: Ezzel a mocskos szájjal csókolod meg a barátnődet?

2011. júl. 21. 21:49
 137/156 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen rosszat ne kívánj nekem, ha én kötődnék, én is csak az ellenségemnek kívánom, hogy így kötődjön hozzám, ha úgyis visszaélnék vele.
2011. júl. 21. 21:54
 138/156 anonim ***** válasza:
100%
Ezek után felmerül a kérdés: vajon minek kéne történnie hogy úgy istenigazából meggyűlöld a barátnődet? Hogy látni se akard soha többé?
2011. júl. 21. 22:08
 139/156 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként mennyibe kerül egy abortusz?
2011. júl. 21. 22:22
 140/156 anonim ***** válasza:
74%

"21.21: Ezzel a mocskos szájjal csókolod meg a barátnődet?"

Nem, előtte fogat mosok. Arról pedig nem tehetek, hogy neked fájnak a nyilvánvaló tények.

Komolyan kezdem azt hinni, hogy ez valaki kamukérdés, mert nem hiszem el, hogy valaki ennyire barom legyen, mint te. Rengeteg hozzászólás érkezett eddig, melyek nagy része szerint ez ez baromság és teljesen irracionális cselekedet. Normális ember kifizeti a barátnője fattyának az abortuszát? Nem. Sőt a legtöbben szóba sem állnak vele többé.

De tudod mit? Leszarom mit csinálsz. A te életed, senki sem szabhatja meg neked, hogy mit tegyél. Fizesd ki az abortuszt, majd három hónap múlva fizesd ki megint, utána pedig neveld fel valaki más kölykét abban a hitben, hogy a tiéd. És ha már nem lehet téged semmilyen téren kihasználni, akkor ne csodálkozz, hogy a ribanc lelépett. Nem az a legrosszabb, hogy a szerencsétlen naiv idióta vagy, hanem, hogy azt az üzenetet közvetíted, hogy a férfiakat nyugodtan ki lehet használni, át lehet b.szni minden téren. De ha nálam próbálkozik be egy ilyen kis k.rva, az megnézheti magát.

Neked pedig nem barátnőd van, hanem egy parazitád, te pedig a gazdatest vagy. Csak nem fogod, vagy nem akarod felfogni. De mint mondtam, nem érdekel.

2011. júl. 22. 04:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!