Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megcsalt, és teherbe esett. Én fogom fizetni az abortuszát, önszántamból. Vélemény? A helyzetről, róla, rólam.
Te vagy szélsőségesen jóindulatú vagy és mindenben csak a pozitívat látod, vagy teljesen idióta. Bár a kettő nem zárja ki egymást.
Gondolom azért is magadat okolod, hogy félrek-rt a kis ribanc. És ha nem tudja utolérni, akkor mi van? Magának kereste a bajt. Normális ember nem hogy nem fizeti ki az abortuszt, de még jól le is pofozza a k.rvát a francba. Ha ennyire hülye vagy, akkor fogadd vissza és legközelebb majd tartsd a gyertyát, vagy neveld a más kölykét.
"Ítélkezők: az a gond, hogy ti nem ismeritek őt. Még ezt a esetet is figyelembe véve több boldogságot adott nekem, mint azt valaha elképzelhetőnek tartottam."
Mégis hogy csinálod? Fogsz egy papírt, a bal oldalra az eddig eltelt szép emlékeket, a jobbra pedig a rosszakat írod? Ha a jó több, mint a rossz, akkor mindent lenyelsz?
Pl. Ha a legjobb barátom szó szerint a hátamba vágná a kést és én véres buborékokat köhögnék fel, leszarnám, hogy mennyi jót tett velem, meggyűlölném egy életre.
1. a nők nagy többsége a magzat halála után DEPRESSZIÓS lesz, ki súlyosabban, ki gyengébben,
depressziós lesz: mert akkor döbben tudatára, hogy bűnt követett el és már sehogy sem tudja visszacsinálni és élete végéig vezekelni kell, azzal a tudattal, hogy gyilkossághoz adta beleegyezését...
Aki hülye és nem gondolja át higgadtan a következményeket, az lesz depressziós. Én nagyon jól tudtam, mit teszek, és hogy vissza nem lehet csinálni. Nem tapsikoltam örömömben persze utána, de a kardomba se dőltem, mert én tudtam, hogy jó döntést hoztam és eszem ágában sincs életem végéig "vezekelni", inkább örülök, hogy nem bactam el a saját és a párom életét és nem utolsósorban nem szültem a szüleim meg a párom szülei nyakára egy csecsemőt. Az orvosom szerint akinél nem történik súlyos műtét alatti hiba, annak annyi gyereke lehet még később, amennyit akar. Úgyhogy részemről élem továbbra is az életem és amikor fel leszek készülve a gyerekvállalásra, szeretettel fogom/fogjuk várni a babát a párommal. Még egyszer hangsúlyozom: aki ésszerű döntést hoz, nem lesz depressziós, és "gyilkosságért" se fog vezekelni, ilyen marha egyszerű.
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:24
LOL. Akkor az összes hajléktalannak adj ingatlant,mert ha nem,akkor több száz ember életét teszed tönkre,mert nem lesz házuk.
Kérdező, én nagyon nem értelek téged. Oké, hogy szereted, de ilyet tesz és még te véded? Teljesen kihasznál, ezt be kéne látnod.
Az ő hihetetlen nagy hülyesége miatt fajult ideáig a helyzet. Ha nem vagy vele 1 hónapig, az a megoldás, hogy félred*g? Anyáméknál adódott egy időszak, amikor apám fél évig külföldön volt. Ha ez nálatok következik be, nem bírjátok ki félrelépés nélkül? Szerinted ez magyarázat?
Egyébként meg ha a barátnőd olyan okos és értelmes volna, ha már gumi nélkül szexelt (normális nőben ilyen mindig van valamennyi félelem) lehetett volna annyi esze, hol elmegy 72 órás tablettáért. 3 napja lett volna, de egyszerűbb a megcsalt pasi pénzén megölni egy gyereket, tényleg. Van pofája azért, hogy ezt elfogadja...
Egyébként tudod mit mondok neked? Tavaly megcsaltam a párom. Igaz, nálam a megcsalás nem a félred*gást jelenti, hanem csókot. A mai napig nem tudok a szemébe nézni, iszonyat lelkiismeret-furdalásom van és csodálom, hogy nem dobott ki mint macskát sz@rni. És nem mentegetem magam, ha mások -számomra fájó módon akár- elmondják a véleményüket, mert bármilyen módon is teszik, igazuk van. A megcsalásra NINCS mentség.
Nem vagy normális. Bocsi..
A helyzetről meg inkább nem is mondok már semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!