Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm megcsalt, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm megcsalt, és teherbe esett. Én fogom fizetni az abortuszát, önszántamból. Vélemény? A helyzetről, róla, rólam.

Figyelt kérdés
Egyéjszakás kaland volt, nem tudja utolérni a férfit.
2011. júl. 18. 21:15
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/156 anonim ***** válasza:
65%
Első sorban énis kifizetném az abortuszt!De csak kölcsönként!!A csajt tuti legyepálnám!Nem elég hogy félrekú-rt még felis csináltatja magát!Az illetékes férfin pedig behajtanám a lóvét ha a kezét kéne törni érte akkor is!
2011. júl. 20. 21:53
 92/156 anonim ***** válasza:
64%
ha kifizeted akkor papucs vagy.
2011. júl. 20. 21:53
 93/156 anonim ***** válasza:
83%
Félrek.r a csaj, teherbeesik a másik csávótól te meg még az abortuszt is fizeted... Aztán éltek mintha semmi se történt volna. A csaj most valószínűleg jót röhög magában hogy ekkora szerencsétlent ki tudott fogni. Mert hogy ezek után már nem fog megbecsülni téged az fix.
2011. júl. 20. 21:54
 94/156 anonim ***** válasza:
25%

rohadt pénzes egy társaság van itt bakker...

ha nálam ez lenne fizetném e az abortuszt egy nagy lóf@szt ! úgy megszopátnam a kis g.cit hogy egy életre megtanulja mi a teendő mikor más faszi csaját b@ssza a nagymama kanapéján !

2011. júl. 20. 22:00
 95/156 anonim ***** válasza:
40%

Miért röhögne ? Elég könnyen veszed... Szerinted rutinműtét egy abortusz ? Egy anyát igenis megvisel a dolog, hogy a benne már élő gyereket megöleti ...

Szerintem inkább nem hisz a szemének, hogy milyen EMBERI barátja van, és ezek után soha még csak rá sem néz másra....

2011. júl. 20. 22:01
 96/156 anonim ***** válasza:
39%
Nahátakkor... Konkrétan nekem is volt abortuszom, amit a párom fizetett, és egy másiktól voltam terhes. Lehet r.bancozni. Megpróbálom rövidre fogni: párommal eléggé elhidegültünk egymástól, ezt láttuk mindketten, de nem tudtunk mit csinálni, én állandóan melóztam, amikor hazaértem, hulla voltam, és a "miért nincs szex"-szel kezdődő viták után méginkább nem volt kedvem a szexhez. Közben folyamatosan udvarolt az egyik munkatársam. A veszekedős estéknél jobbak voltak a bókok... A végén odáig fajult, h megcsaltam vele a páromat. (ez kb. 4 hónapos folyamat végeredménye volt) Amikor legközelebb találkoztam a párommmal, szakítottam vele, elmondtam, h miért, stb... de aztán megkeresett, beszélgettünk... ezt ragozhatnám sokáig, a lényeg, h sok sírás-rívás vallomás közepette megint összejöttünk (akkor már tudtuk, h terhes vagyok). Megvolt a műtét (nem kívánom senkinek...). Na ez után kellett nekem a mostani párom, akit felhívhattam az éjszaka közepén zokogva, stb... a lényeg, hogy hihetetlenül nagy dolog volt Tőle (és Tőled is, ha megteszed), hogy akkor mellettem volt, és számíthattam rá, nagyon sokat jelentett nekem, és azóta nagyon jó a kapcsolatunk. Nem ismerem pontosan a körülményeket, de ha MINDKETTEN úgy gondoljátok, hogy a másik az igazi, akkor legyél mellette, hidd el, nagyon fogja értékelni, amit érte teszel, és "új szintre léphet" a kapcsolatotok. (Ronda végszónak annyit: de ha még egyszer ezek után megcsal, arra nincs bocsánat!)
2011. júl. 20. 22:03
 97/156 anonim ***** válasza:
14%
Jaj, a hülyézések elkerülése végett: védekeztünk, gumival, nem szakadt el... igenis vannak véletlenek, nem csak hülye nők meg hülye pasik.
2011. júl. 20. 22:04
 98/156 anonim ***** válasza:
96%
Én megkeresném a fószert, elmagyaráznám neki hogyan lehet a jövőben megakadályozni a teherbe ejtést,sőt,segítenék is neki. Ott helyben rálépnék a heréire.A lánynak meg nem fizetnék. Persze lovagias dolog meg minden hogy fizetsz. De ezekre a kedves fiúkra,akik,akkor is megbocsátanak,ha átb*sszák őket,van egy gyűjtőszó: Palimadár.
2011. júl. 20. 22:05
 99/156 anonim ***** válasza:
100%
Egy felnőtt embernek akkoris kéne hogy legyen annyi eszének hogy legalább védekezik márha megcsalja a párját!
2011. júl. 20. 22:11
 100/156 anonim ***** válasza:
100%

Hát minden elismerésem, hogy így gondolkodsz!

Ebben annyi a pozitívum, hogy ha ezt elnézed neki (ami egy nagyon nehéz ügy), akkor a kisebb gondok felett könnyebben átsiklasz.

Én nem lennék erre képes, már csak a természetemböl adódóan sem. Mikor várandós voltam a lányommal, férjemnek viccböl mondtam, hogy megcsaltam és nem az övé. Persze tudta, hogy ez nem igaz. De felvetettem neki, hogy mi lett volna, ha mégis, és a gyerek az idegen férfié. Akkor azt mondta, hogy felnevelte volna, mert nagyon szeret engem. Nem tudom ennek mennyi a valóságalapja, mert ez csak elméleti szinten vetödött fel, lehet élesben más lett volna, nem tudom. De volt olyan exbarátom, aki kijelentette, hogy ha 10 év múlva derül ki, hogy megcsaltam (ha csak egyszer, akkor is), vagy a gyerek nem töle van, kipenderít engem is, meg a gyereket is az utcára.

Ahány ember, annyi féle gondolkodás.

23/N

2011. júl. 20. 22:12
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!