Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megcsalt, és teherbe esett. Én fogom fizetni az abortuszát, önszántamból. Vélemény? A helyzetről, róla, rólam.
rohadt pénzes egy társaság van itt bakker...
ha nálam ez lenne fizetném e az abortuszt egy nagy lóf@szt ! úgy megszopátnam a kis g.cit hogy egy életre megtanulja mi a teendő mikor más faszi csaját b@ssza a nagymama kanapéján !
Miért röhögne ? Elég könnyen veszed... Szerinted rutinműtét egy abortusz ? Egy anyát igenis megvisel a dolog, hogy a benne már élő gyereket megöleti ...
Szerintem inkább nem hisz a szemének, hogy milyen EMBERI barátja van, és ezek után soha még csak rá sem néz másra....
Hát minden elismerésem, hogy így gondolkodsz!
Ebben annyi a pozitívum, hogy ha ezt elnézed neki (ami egy nagyon nehéz ügy), akkor a kisebb gondok felett könnyebben átsiklasz.
Én nem lennék erre képes, már csak a természetemböl adódóan sem. Mikor várandós voltam a lányommal, férjemnek viccböl mondtam, hogy megcsaltam és nem az övé. Persze tudta, hogy ez nem igaz. De felvetettem neki, hogy mi lett volna, ha mégis, és a gyerek az idegen férfié. Akkor azt mondta, hogy felnevelte volna, mert nagyon szeret engem. Nem tudom ennek mennyi a valóságalapja, mert ez csak elméleti szinten vetödött fel, lehet élesben más lett volna, nem tudom. De volt olyan exbarátom, aki kijelentette, hogy ha 10 év múlva derül ki, hogy megcsaltam (ha csak egyszer, akkor is), vagy a gyerek nem töle van, kipenderít engem is, meg a gyereket is az utcára.
Ahány ember, annyi féle gondolkodás.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!