Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm megcsalt, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm megcsalt, és teherbe esett. Én fogom fizetni az abortuszát, önszántamból. Vélemény? A helyzetről, róla, rólam.

Figyelt kérdés
Egyéjszakás kaland volt, nem tudja utolérni a férfit.
2011. júl. 18. 21:15
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/156 anonim ***** válasza:
100%
Haver, rajtad nem lehet segíteni. Majd rájössz, hogy mi van, amikor már teljesen mindegy lesz. Jobb ha el is veszed feleségül.
2011. júl. 18. 23:48
 52/156 napietus ***** válasza:
92%

miért ítélném el a pasit? nem ő csalta a párját, hanem a nőd...na jó, én befejeztem, nem vagyok gyógypedagógus, pedig a csajodnak ennyi ésszel arra lenne szüksége...csak még annyi: bármi is volt, bárhogy is volt, van a világon olyan, hogy esemény utáni tabletta. akinek arra van esze, hogy keféltesse magát, erre is legyen.

és továbbra is balek vagy, de mind1. majd rájössz, csak nehogy későn legyen.

2011. júl. 18. 23:49
 53/156 anonim ***** válasza:
100%
Milyen egyszerre mondtuk szinte ugyanazt... XD Biztos csak véletlen. ;)
2011. júl. 18. 23:50
 54/156 napietus ***** válasza:
100%
ja, biztos :)
2011. júl. 18. 23:53
 55/156 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, magányra, lelki problémákra a kaland a legjobb gyógymód, véletlenül sem a barátok, család, vagy hogy felhívjon egy beszélgetésre...
2011. júl. 18. 23:57
 56/156 anonim ***** válasza:
96%

Különben a kérdező hibája az eset.

Ha soha nem húzta volna ki a farkát a lányból, akkor más nem fért volna oda.

Miért kellett magára hagyni? Szerintem ha egy pillanatra elfordul, akkor is rakja bele az ujját, hogy nehogy valaki ügyesen becsempésszen valamit.

2011. júl. 18. 23:58
 57/156 A kérdező kommentje:

Helmet 23.47:Merőben téves az az elgondolás, hogy többször is megcsalt volna.

napietus 23.49: Azért, mert kihasználta az érzelmi védtelenségét.

Hm, ahogy gondoljátok. Csak magamat tudom ismételni: ő a világ legemberibb teremtése, és nem akart bántani. Azért köszönöm a válaszokat. Legalább tudom, másnak sem érdemes elmondani, mert csak vádolnák őt.

2011. júl. 19. 00:01
 58/156 napietus ***** válasza:
94%

Helmet :D ez jó...

kérdező: nem kommentálom, amit írtál, mert nagyon nagy naivitás ezt elhinni "kihasználta az érzelmi védtelenségét" hogy oda ne rohanjak...ezt azért nem sokan kajálják be :D

ezt a gáz, szánalmas, nyál szöveget a csajod adta be Neked?

2011. júl. 19. 00:04
 59/156 anonim ***** válasza:
90%

Amúgy szerintem ez FAKE.

Ekkora hülye nincsen, nem is lehet kitenyészteni sem hasonlót, természetes úton pedig nem alakulhat ki.

Fogadni mernék, hogy FAKE. ;) XD

2011. júl. 19. 00:04
 60/156 napietus ***** válasza:
100%
ja, az. vagy evolúciós zsákutca...
2011. júl. 19. 00:05
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!