Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megcsalt, és teherbe esett. Én fogom fizetni az abortuszát, önszántamból. Vélemény? A helyzetről, róla, rólam.
miért ítélném el a pasit? nem ő csalta a párját, hanem a nőd...na jó, én befejeztem, nem vagyok gyógypedagógus, pedig a csajodnak ennyi ésszel arra lenne szüksége...csak még annyi: bármi is volt, bárhogy is volt, van a világon olyan, hogy esemény utáni tabletta. akinek arra van esze, hogy keféltesse magát, erre is legyen.
és továbbra is balek vagy, de mind1. majd rájössz, csak nehogy későn legyen.
Különben a kérdező hibája az eset.
Ha soha nem húzta volna ki a farkát a lányból, akkor más nem fért volna oda.
Miért kellett magára hagyni? Szerintem ha egy pillanatra elfordul, akkor is rakja bele az ujját, hogy nehogy valaki ügyesen becsempésszen valamit.
Helmet 23.47:Merőben téves az az elgondolás, hogy többször is megcsalt volna.
napietus 23.49: Azért, mert kihasználta az érzelmi védtelenségét.
Hm, ahogy gondoljátok. Csak magamat tudom ismételni: ő a világ legemberibb teremtése, és nem akart bántani. Azért köszönöm a válaszokat. Legalább tudom, másnak sem érdemes elmondani, mert csak vádolnák őt.
Helmet :D ez jó...
kérdező: nem kommentálom, amit írtál, mert nagyon nagy naivitás ezt elhinni "kihasználta az érzelmi védtelenségét" hogy oda ne rohanjak...ezt azért nem sokan kajálják be :D
ezt a gáz, szánalmas, nyál szöveget a csajod adta be Neked?
Amúgy szerintem ez FAKE.
Ekkora hülye nincsen, nem is lehet kitenyészteni sem hasonlót, természetes úton pedig nem alakulhat ki.
Fogadni mernék, hogy FAKE. ;) XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!