Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm megcsalt, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm megcsalt, és teherbe esett. Én fogom fizetni az abortuszát, önszántamból. Vélemény? A helyzetről, róla, rólam.

Figyelt kérdés
Egyéjszakás kaland volt, nem tudja utolérni a férfit.
2011. júl. 18. 21:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/156 anonim ***** válasza:
70%

Én is kifizetném már csak azért, nehogy rám verjék a gyerek balhét és hogy ne kelljen szerencsétlen gyereknek egy ilyen közösségbe születnie.

Viszont a nőt soha az életben nem akarnám többé látni.

2011. júl. 18. 21:28
 12/156 anonim ***** válasza:
39%
mekkora egy nyomorult vagy
2011. júl. 18. 21:32
 13/156 anonim ***** válasza:
34%

Ne fizesd ki az abortuszát, mert akkor már te is bűnrészes leszel egy magzat megölésében !

Beszéld rá hogy tartsa meg szülésig, aztán ADJA ÖRÖKBE ! Tudod hányan szeretnének kisbabát felnevelni ??

Keress egy másik lányt, mert vele megtörténhet, hogy másodszor-harmadszor is megcsal...

2011. júl. 18. 21:32
 14/156 anonim ***** válasza:
65%
Vártam már az abortuszellenes dumákat.
2011. júl. 18. 21:33
 15/156 anonim ***** válasza:
74%
Apám, te akkora barom vagy, hogy múzeumban kéne mutogatni téged...
2011. júl. 18. 21:33
 16/156 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon kedves tőled, hogy önszántadból fizeted neki, de utána dobd ki, nem érdemel meg téged.
2011. júl. 18. 21:37
 17/156 anonim ***** válasza:
88%

Tényleg nagyon kedves hogy önszántadból fizeted.

De a helyedben aláíratnék veled egy papírt hogy 1 éven belül visszaadja az árát. Aztán elküldeném..

..és nem azért mert megcsalt, hanem mert annyi esze sincs hogy vegyen egy 3-as csomag gumit ha félrekú..

2011. júl. 18. 21:56
 18/156 anonim ***** válasza:
72%
*nem veled, hanem vele. Azzal a személlyel aki aláveti magát a beavatkozásnak.
2011. júl. 18. 21:57
 19/156 A kérdező kommentje:

21.19, 21.22, 21.23: Úgy alakult, hogy 2 hétig én voltam vidéken, a következő két hétben csak kétszer tudtunk találkozni, de nem tudtunk kettesben maradni, másfél hétig pedig ő nem volt a városban. Nem is akarom tudni a pontos részleteket, de azt elmondta, hogy nem kiéhezett volt, csak volt egy érzelmileg gyenge pillanata. Én úgy gondolom, másokkal is megesik, megbocsátanak és túllépnek rajta, én is megpróbálok így tenni.

21.32: Szörnyű bűntudatom is van miatta, de nem akarom őt kitenni a terhességnek, sem annak, hogy végül meg akarja tartani a babát. Nem biztos, hogy fel tudnám őt nevelni sajátomként, és nem akarnám, hogy örökké emlékeztessen a múltra.

A támogató kommenteket köszönöm, a negatívak többsége jobban is kifejthette volna az álláspontját.

2011. júl. 18. 22:27
 20/156 anonim ***** válasza:
44%
Egy félrelépésért túl nagy büntetés lenne ilyen helyzetben magára hagyni. Ráérsz elhagyni, ha jobban lesz.
2011. júl. 18. 22:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!