Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm megcsalt, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm megcsalt, és teherbe esett. Én fogom fizetni az abortuszát, önszántamból. Vélemény? A helyzetről, róla, rólam.

Figyelt kérdés
Egyéjszakás kaland volt, nem tudja utolérni a férfit.
2011. júl. 18. 21:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/156 anonim ***** válasza:
100%

ma 23:01

Ez a csaj szülés után is depressziós lenne, mert annyi felelősség nincs benne, hogy felhúzasson egy gumit, mégis hogy tudna kihordani és örökbe adni egy gyereket? Ahhoz is felelősség kell, és józan gondolkodás, mert érzelmi kötelék fog kialakulni, aztán majd jól meggondolja magát és egy gyerek úgy nő fel, hogy az anyja felelőtlen, az "apjának" meg rossz emlék. Szép élet, mindenki ilyenre vágyik... Az meg nem törvényszerű, hogy meddő lesz, aki abortuszra megy. Nem támogatom én sem az abortuszt, de hadd döntsék már el ők, hogy fel akarnak-e nevelni egy kis kalandocskából becsúszott gyereket, ami csak az egyiküké igazából. A bűntudatkeltés ugyanolyan mocskos dolog akkor is, ha azt hiszed, hogy jó cél érdekében teszed. Az örökbe adás tudtommal azért nem olyan könnyű, mint hiszed.

(Ha kiszakadt a gumi, vagy tabi mellett esett teherbe akkor bocsi a felelőtlen jelzőért, de sokat nem javít a helyzeten.)

2011. júl. 18. 23:12
 32/156 napietus ***** válasza:
72%
23:12, ha kiszakadt a gumi, vehetett volna be az agyatlanja 72 órásat. kérdező, mit eszel ezen az ostoba libán? járdát azért nem f*ssa össze, ugye?
2011. júl. 18. 23:14
 33/156 A kérdező kommentje:

21.32: Egyikünk sem akar világra hozni egy gyereket, akit nem kívántunk, de nevelnünk kéne; és nem is lenne igazságos vele szemben. De azzal a tudattal sem tudnánk élni, hogy van valahol a világban egy kicsi, akit mi hagytunk el. Nem itt és nem most kell megszületnie. Csak kétségbeesve tudjuk remélni, hogy nem lesz maradandó következménye a beavatkozásnak.

Ítélkezők: az a gond, hogy ti nem ismeritek őt. Még ezt a esetet is figyelembe véve több boldogságot adott nekem, mint azt valaha elképzelhetőnek tartottam. Aki szerint ostoba, és büntetést érdemel: nem készült a dologra, ezért történt meg a baleset.

2011. júl. 18. 23:16
 34/156 anonim ***** válasza:
100%

ma 23:14

Igaz, ez most nekem sem jutott eszembe... de ez sem sokat változtat már a dolgon, és a fentebb írtakat még mindég tartom.

2011. júl. 18. 23:16
 35/156 napietus ***** válasza:
71%
aham...véletlenül lefeküdt valakivel, értem...jó, tudod mit: hidd csak el :D! végülis nem lehet mindenki agysebész...
2011. júl. 18. 23:17
 36/156 anonim ***** válasza:
82%
Hagyd már rá. Kellenek ilyen emberek, akik majd felnevelik a valaki gyerekét...
2011. júl. 18. 23:18
 37/156 anonim ***** válasza:
83%
Mások nem ismerik őt, olyan aranyos, amikor nem iszik...
2011. júl. 18. 23:19
 38/156 napietus ***** válasza:
87%
igazad van, Helmet, végülis, ha mindenki okos lenne, én magam is éhen halnék :D
2011. júl. 18. 23:20
 39/156 anonim ***** válasza:
100%

"nem készült a dologra, ezért történt meg a baleset."

erről ez jutott eszembe:

[link]

2011. júl. 18. 23:21
 40/156 A kérdező kommentje:

23.19: Érdekes átkötés a feleségverőkre célozni. Ő amúgy nem volt részeg, csak elgyengült érzelmileg.

Többiek: nem értem, miért bántjátok őt látatlanban. Egyetlen botlás miatt nem akarom elveszteni azt, ami eddig volt, és ami ezután lehet köztünk. Ha nem esett volna teherbe, másképp látnátok a dolgot?

2011. júl. 18. 23:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!