Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megcsalt, és teherbe esett. Én fogom fizetni az abortuszát, önszántamból. Vélemény? A helyzetről, róla, rólam.
Szerintem a kérdező is ilyen balaesetből fogant, azért ilyen megértő...
Végülis egy-két félredugás egy héten nem nagy dolog. Bárkivel megeshet.
Legalább nem kell aggódnia, hogy esetleg terhes lesz, hiszen van egy hűséges társa, aki fizeti az abortuszt.
Ez jó.
Még azzal sem tudja menteni magát, hogy részeg lett volna. Szín józanon is ilyen.
Gondold el, mi lett volna akkor, ha részeg?
Az is lehet, hogy már nemegyszer megcsinálta, csak most esett teherbe.
Honnan tudhatod? Lehet, hogy még kétszer megcsalt, mondjuk egyszer a focicsapattal, egyszer a tűzoltó egyesülettel, csak akkor nem esett teherbe.
Mindegy, fizess csak. Valakinek kell a számlát állni.
Helmet: Ez egyszeri eset volt. Valamennyire én is hibás vagyok; szüksége volt rám, és én nem voltam vele. De soha többé nem hagyom ennyi időre magára, mert tudom, mennyire nem bírja.
Napietus: nem akarok a körülményekbe belemenni, mert neki és nekem is csak fájna. De biztos megvan az oka, hogy miért alakultak így a dolgok, nem lehet elintézni annyival, hogy ostoba, vagy felelőtlen. Egyébként azt, hogy a bajban is kitartok mellette, én nem tartom balekságnak. Ha pedig kihasználásról van szó: a férfit senki nem ítéli el?
Egy olyan nő, akinek egy csepp esze van, az tíz évig is tudja feltűnés, és teherbeesés nélkül csalni a férfit.
Mekkora balféknek kell ahhoz lenni, hogy ne vegyen be egy tabit?
És ahhoz mekkorának kell lenni, hogy egy ilyen nővel még próbálkozzon valaki tovább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!