Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megcsalt, és teherbe esett. Én fogom fizetni az abortuszát, önszántamból. Vélemény? A helyzetről, róla, rólam.
(Ezt sem fogjátok elhinni, de elszállt a netem éjfélkor, fél óra után kikapcsoltam a gépet. Nem tudom, mikor jöhetett vissza.)
napietus 00.04:nem akarlak ismeretlenül megítélni, de talán el kéne fogadnod, hogy nem mindenki gondolkozik olyan gépiesen, mint mások. Igenis vannak, akiket el tudnak sodorni az érzelmeik. Ha ez "gáz, szánalmas, nyál", akkor csak még jobban örülök, hogy találkoztam vele, aki nem így gondolja.
Helmet 00.12, és a többiek: nem "FAKE" a kérdés. A bizonytalanságról: a "kérdést" is kijelentő módban tettem fel, tényként kezelve, tényleg csak a véleményetek érdekelt, soha sehol nem állítottam, hogy az alapján fogok dönteni. De örülök, hogy így szórakoztat titeket, amin a barátnőmnek és nekem át kell mennie.
21.32-es: kedves, amit próbálsz tenni, de ahogy valaki korábban megjegyezte, ez már bűntudatkeltés. Nem volt könnyű döntés, de meghoztuk, tartsd tiszteletben. (megelőzöm a riposztodra a választ: nem, mi nem tudjuk tiszteletben tartani a kicsi életét.)
Na ne.
Nem elég, hogy megcsal, még teherbe is esik.
Hagyd el, és ne fizesd ki az abortuszt.
Tudjátok mi ez? EMBERSÉG. Az tény, hogy ha meg lett csalva a nő által az genyó dolog volt, de attól MÉG EMBER maradt.
Minden tiszteletem a tiéd, ha igazi a kérdés.
Miért Tőled kért pénzt ab-ra? Szüleitől, valamelyik barátjától nem tudott volna?Vagy nincs neki?
Ez Fake
Szia. Figyelj, látom kaptál hideget, meleget, több hideget. Szerintem nagyon szép, és kedves dolog tőled, hogy fizeted a beavatkozást. Én azt is megértem, hogy barátnőddel maradsz. Tőle valóban kissé genyó dolog volt, amit tett, és ezt nem ehet sajnos szépíteni, megtette, nem kényszerítették, hibás. Ismerd be te is. Ennek ellenére maradj vele, ha úgy látod. És ha nem haragszol, megkérdezhetem, hány évesek vagytok? Eléggé érdekel a dolog.
Aztán. Szerintem ha még egyszer megcsal, akkor már ne maradj vele. Az már túlzás volna.
Ha nem haragszol, megjegyzem, hogy ahogy beszélsz róla, nagyon emlékeztet egy "történetben" általam olvasott személy kijelentéseihez. A (fanfiction szereplő) fiú hasonlóképpen áradozott a lányról. [link]
Tessék, ha gondolja valaki nézzen bele, Regulusról beszélek. Imádom ezt a történetet, és eddig lehetetlennek tartottam, hogy egy férfi tényleg hasonló dolgokat mondjon bárkiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!