Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megcsalt, és teherbe esett. Én fogom fizetni az abortuszát, önszántamból. Vélemény? A helyzetről, róla, rólam.
ma 21:32-es vagyok: az írtam hogy a nők többsége depressziós lesz, ebből gondolom érthető hogy nem mindenki, és azt nem tudhatjuk hogy a szóban forgó barátnőt érzelmileg hogyan fogja érinteni...
igen beszélni kell arról hogy az abortusz GYILKOSSÁG,és sokkal jobb ötlet kihordani, megszülni és örökbe adni, azoknak, akiknek nem lehet gyerekük !
"Egyikünk sem akar világra hozni egy gyereket, akit nem kívántunk"- tudod ez olyan dolog, amire a barátnődnek ELŐTTE kellett volna gondolnia
" nem is lenne igazságos vele szemben"- az nem igazságos Vele szemben, hogy egyetértéssel akartok Tőle megszabadulni és a GYILKOSSÁG árát te fizeted !!!
"De azzal a tudattal sem tudnánk élni, hogy van valahol a világban egy kicsi, akit mi hagytunk el." -pedig ez a kicsi mindig létezni fog, mert amikor megtörténik a kivégzése, akkor már lelke van,
hanem megölettétek, az elhagyást jóvá lehet tenni, a megölést nem !
Nézzetek meg közösen a ezt a filmet (Néma sikoly), hogy megy végbe az abortusz:
http://www.youtube.com/watch?v=CGY5wSh9nbE
Egyéb videók az abortusz mikéntjéről:
Végül okulásul egy tanulságos történet hogyan fizeti ki egy férj a félrelépő felesége tizenkét egymásutáni "kaparását", míg végre rájön, hogy másik feleség után kéne néznie:
Helmet, te is olvasd a történetet, hogy lásd nem fake, van aki 12-ig jut el...
Persze hogy FAKE, ilyen a világon nincsen, kérdést az tesz fel, aki bizonytalan, de ez a manus véletlenül sem az.
Ennyira magabiztosan, ennyire hülyének lenni pedig tudományos lehetetlenség. Ekkora lúzer nem születhet, mert az ősei előbb kihaltak volna...
Igazi FAKE, csak későn esett le ;) Ügyes....
Most ezt az abortusz ellenes kampányt muszály itt csinálni? ;)
Ráadásul még egyet sem értek veled...
Azzal jönnek, hogy "GYILKOSSÁG, mert lett volna lehetőség, megszülethetett volna, élhetett volna..."
Figyelj, akkor én sorozatgyilkos vagyok, mert amikor egy nővel találkozom, akkor szexelhettünk volna, megfoganhatott volna, megszülethetett volna, élhetett volna.
Magyarán ahány nőt kihagytam, annyi kidobott esély. Szóval akkor én beismerem, hogy bűnös vagyok.
Igen. Mennyi sok nővel alálkozhattam volna, és ha szusszal bírtam volna...
Hát igen.
Sajnos így lettem én tömeggyilkos... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!