Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megcsalt, és teherbe esett. Én fogom fizetni az abortuszát, önszántamból. Vélemény? A helyzetről, róla, rólam.
Tulajdonképpen igazad van.
Majd ráérsz elhagyni a következő abortusz után.
A helyedben először nagyvonalú lennék, azután pedig egy cseppet büszke, önérzetes, következetes, és semmi képpen sem balek lúzer.
"Szeresd a feleséged gyerekeit, mert lehet, hogy a tied is köztük van"
XD
tipikus balek vagy, fizetné a nyavalya. a csaj meg ribi, ráadásul agya sincsen, mert még teherbe is esett. rúgd ki. ja, úgyse fogod. inkább megvárod, hogy lelépjen, és szaporítod 1-el a "minden nő krva"-tábort.
de tudod, ezt csak azzal teszik meg, akivel meg lehet tenni.
21:32-es vagyok: valójában dicsérendő, hogy vele akarsz maradni és ezek szerint kész vagy a megbocsátásra, helyesen teszed !
azonban a terhességnek már ki van téve, de te eszement módon a GYILkOSSÁGOT választanád, hogy semmi se emlékeztessen a múltra....
a múltat nem lehet eltörölni, csak teljes megbocsátás van, és utána átértékelődik minden
miért kell ezért egy kisbaba életének kioltásához hozzájárulnod ???
1. a nők nagy többsége a magzat halála után DEPRESSZIÓS lesz, ki súlyosabban, ki gyengébben,
depressziós lesz: mert akkor döbben tudatára, hogy bűnt követett el és már sehogy sem tudja visszacsinálni és élete végéig vezekelni kell, azzal a tudattal, hogy gyilkossághoz adta beleegyezését...
2. előfordul hogy valakinek volt egy fiatalkori botlása, megöleti a magzatot (és nem örökbe adja) és soha többet nem lesz gyereke, konkrétan ismerek ilyen nőt... azt akarod, hogy a barátnőddel soha ne legyen közös gyereketek ???
Tényleg? Én meg ismerek olyat, akinek semmi baja abortusz után. A depressziónak közelében sincs.
Ha ellenzed az abortuszt oké, mondd ezt, de ne próbáld az emberek támadható pontját megtalálni csak hogy a saját álláspontod érvényesüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!