Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leányok! Tönkretennétek egy olyan embert, aki titeket (már csak egyoldalúan) szeret?
Na ez a stáció: van egy pali. Haverok voltatok, majdnem összejöttetek, történt egy-két dolog. Végül a döntésed (azaz a lányé): nem. A pali próbálkozik, nagyon. Néha az idegetekre megy már. Tudjátok, hogy olyan szinten belétek van zúgva, hogy arra szó nincs. Viszont már kezd nagyon elegetek lenni belőle, ezért durva eszközökhöz nyúltok. Pl. megalázás, vagy sértegetés, önbizalomrombolás. Erre a pali néha visszavág, de mindig bocsánatot kér. Aztán, egész egyszerűen már tényleg idegesít titeket, de azért néha megmosolyogtat, és jólesik, amit mond, amit tesz értetek…
Viszont úgy érzitek, nem lehet teljes az életetek, ha mindig kapcsolatban vagy vele…
A kérdés, tönkretennétek az életét, ha, hiába kibírhatatlan, jószándékkal tesz mindent, szeretetből? Csak azért romba döntenétek az életét, hogy a tiétek jobb legyen? Hagynátok teljesen összeomolni, már-már megőrülni a hiányotoktól, szinte biztosra tudva, hogy bele fog halni, vagy maradandó károsodást szenvedni, ha nem elhagyjátok, hanem pl. megveretitek, fenyegetitetek?
Azaz meglépnétek azt a lépést (amibe bele fog halni, valószínűleg, vagy legalábbis tönkremenni, teljesen, és lehet becsavarodna), amivel tönkreteszitek, tudatában annak, hogy tényleg tönkre fog menni, miattatok, csakhogy megszabaduljatok tőle? Csakhogy nektek jobb legyen?
úgy jött be, hogy nyitva volt a kapu (nem tárva, csak nem kulcsra zárva, hanem csak riglizve). kértem, hogy menjen el, nem tette, és leült a teraszon (falun élünk, nálunk nincsenek c.-k, jó a közbiztonság senki nem zárja a nagykaput). ezt ha dokumentálom, egy.
levelet írt elektronikusat is, simát is. mindenféle nyálas baromság volt benne, de többek között az is, hogy bármit teszek, nem fog rólam leszállni, és mindig a nyomomban lesz. ez kettő
Te is írtad a telefont, meg sms is volt. ez három.
a követést nem tudta volna kimagyarázni, rögzítette a teniszklub biztonsági kamerája is, rengetegen látták. mondjuk ez négy.
tehát ezekkel mehettem volna a rendőrségre feljelenteni. innentől egyébként NEM magánvád, az ügyész bizonyít, nem én. van ügyvédünk, szerinte elítélték volna. mint írtam, csak azért nem tettem, mert nem ér annyit az idióta, hogy bíróságra járkáljak miatta (idő, benzin). apám gyorsabb volt, és hatékony is.
ha nincs róla bizonyíték, hogy te határozottan azt mondtad, hogy TAKARODJ INNEN!!! akkor onnantól fogva azt is állíthatná, hogy te nem mondtál ilyet. azaz, ha csak egy fényképet készítettél volna róla, kijátszható.
ha nincs ujjlenyomat a levélen (és ha nem kézzel írta, hanem kinyomtatott egy wordben megírtat), akkor az is felejtős.
elektronikus, ha saját mailről írta, nem pedig egy kamuról, az lehet egy eddig.
a teniszklub akármennyire "magán", ha nem ment oda hozzád, és nyitva áll idegenek számára, akkor mindenkinek oda van joga menni, ahova akar. én is állhatnék minden nap a házatok előtt, ha nem próbálnék kapcsolatot létesíteni veled, akkor megintcsak vakvágány ez is.
a telefon a legbiztosabb így, és talán az elektronikus.
az ügyész csak egy vádiratot fogalmaz meg, hamis vádért nem őt vonnák felelősségre, hanem téged, te vallomásod alapján, te bizonyítékaid alapján.
ha van egy kis esze a srácnak, nagyrészt kivágta volna magát az ügyből, szerintem, legalábbis, amint bíróságra került volna az ügy, a szeretet irányodban könnyen átcsapott volna gyűlöletbe, nem?
oké, elítélik...
több százezer forintra, vagy börtönbe jut. mi történt volna? gondolod, hogy ezzel leállt volna? lehet, hogy pont az a "gyilkolási vágy" vett volna rajta erőt, mire vége lett volna az ügynek, ami benned mozgott.
hát... nálam az a baj, hogy az ilyen rendőrségi ügyeket (már volt egy nekem, igaz más ügyben) én ellenem elkövetett "kardrántásnak" tekintem, tehát úgy érzem, harcolnom kell.
az ellenem elkövetett agresszió, erőszak (korlátozás - főleg, ha jogtalan, sértések - főleg, ha alaptalan, fizikai bántalmazás - főleg, ha nem nyílt módon történő, azaz éjszaka a sötétben) mind-mind válaszlépést kényszerít ki belőlem, és kétszer, ha nem háromszor olyan erős lesz a válaszlépésem.
ez amolyan alapvető, zsigerből jövő lázadás, amit én képtelen vagyok leküzdeni. de nem is értem igazán az embereket. azokat, akiket agresszióval, erőszakkal "le lehet gyűrni", azok vagy nem komolyan vették a dolgaikat, vagy szimplán gyávák és gyengék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!