Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Leányok! Tönkretennétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leányok! Tönkretennétek egy olyan embert, aki titeket (már csak egyoldalúan) szeret?

Figyelt kérdés

Na ez a stáció: van egy pali. Haverok voltatok, majdnem összejöttetek, történt egy-két dolog. Végül a döntésed (azaz a lányé): nem. A pali próbálkozik, nagyon. Néha az idegetekre megy már. Tudjátok, hogy olyan szinten belétek van zúgva, hogy arra szó nincs. Viszont már kezd nagyon elegetek lenni belőle, ezért durva eszközökhöz nyúltok. Pl. megalázás, vagy sértegetés, önbizalomrombolás. Erre a pali néha visszavág, de mindig bocsánatot kér. Aztán, egész egyszerűen már tényleg idegesít titeket, de azért néha megmosolyogtat, és jólesik, amit mond, amit tesz értetek…

Viszont úgy érzitek, nem lehet teljes az életetek, ha mindig kapcsolatban vagy vele…

A kérdés, tönkretennétek az életét, ha, hiába kibírhatatlan, jószándékkal tesz mindent, szeretetből? Csak azért romba döntenétek az életét, hogy a tiétek jobb legyen? Hagynátok teljesen összeomolni, már-már megőrülni a hiányotoktól, szinte biztosra tudva, hogy bele fog halni, vagy maradandó károsodást szenvedni, ha nem elhagyjátok, hanem pl. megveretitek, fenyegetitetek?

Azaz meglépnétek azt a lépést (amibe bele fog halni, valószínűleg, vagy legalábbis tönkremenni, teljesen, és lehet becsavarodna), amivel tönkreteszitek, tudatában annak, hogy tényleg tönkre fog menni, miattatok, csakhogy megszabaduljatok tőle? Csakhogy nektek jobb legyen?

2011. jún. 20. 21:19
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/228 anonim ***** válasza:
100%
Nem emlékszem, mert régen volt, de kétlem, hogy csecsemőkoromban én kértem volna ezeket.
2011. jún. 21. 00:29
 72/228 napietus ***** válasza:
nem vagyok kontrollfóbiás :) ellenkezőleg, tudok alkalmazkodni, és lojális vagyok, különben nem tartanék ott, ahol. de megválogatom engedelmeddel, hogy kihez vagyok lojális :) pl. a férjemhez igen, a szüleimhez feltétlenül, a testvéreimhez is. a nemnormális zaklatókhoz nem.
2011. jún. 21. 00:29
 73/228 napietus ***** válasza:

"a történeted egyáltalán nem vészes" nem vészes? szóval ez szerinted belefér? hát nem, egyáltalán nem fér bele. és igen, kimeríti a zaklatás fogalmát.

egyébként tényleg nem tudnál földhöz kenni :) írtam, hogy erős vagyok :D:D igaz, verekedni nem tudok. de van, hogy a nyers erő és a hidegvér bőven elég. főleg egy nem túl nagydarab nőtől. a meglepetés ereje :)

2011. jún. 21. 00:32
 74/228 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy a másik válaszoló mennyi kontaktust kezdeményezett ebben a helyzetben. Ha a bűntudat miatt zokogna, adnék még egy esélyt (hogy békén hagyjon), ha azért zokogna, mert én gonosz, nem hagyom magam, ettől csak még jobban csörtetném a kardom.
2011. jún. 21. 00:32
 75/228 A kérdező kommentje:

ma 00:29 - csakhogy a csecsemők nem a túlzottan fejlett öntudatokról híresek.

ma 00:29 - de ez is a kontrollvesztés hiánya okozta.. hogy fogalmazzam meg... "stresszt" igazolja. ugye megválogatod, kihez vagy lojális. becsöppen egy ember az életedbe, akivel nem azok a szabályok, mint másokkal, és aki mondjuk még véletlenül sem azt teszi, vagy úgy tesz, amit mondasz.

2011. jún. 21. 00:34
 76/228 anonim ***** válasza:
100%

00:25

Azért ahhoz, hogy valakit elítéljenek tennie is kell valamit. Ha olyan mértékben zaklatna, amiért tényleg a rendőrséghez kellene fordulnom, akkor azt mondanám, ő sem sajnált, amikor lehetetlenné tette az életem, én sem sajnálom.

Természetesen ha nem ilyen súlyos a helyzet és a lány még beszélgetést is szokott kezdeményezni, nincsenek is annyira rossz viszonyban a fiúval, akkor valószínűleg ilyesmire semmi szükség és nem is fog sor kerülni.

Mikor még egyedülálló voltam, volt hasonló esetem egy sráccal, na nem az erőszakosan zaklató fajtával, hanem olyannal, aki túlságosan beleélte magát, hogy közelebb fogunk kerülni egymáshoz a barátságnál és hiába mondtam, hogy nem, úgy gondolta, később majd változik a véleményem, nem is adta fel a próbálkozást.

De ő nem tette kibírhatatlanná az életemet és én sem bántottam.

2011. jún. 21. 00:38
 77/228 napietus ***** válasza:
100%

nem is vártam el, hogy azt tegye, amit mondtam. semmi közöm a szabályaihoz. bepofátlankodott a köreimbe, az életembe, igen, pont úgy, mint egy porszívóügynök a lábat az ajtórésbe tevős fajtából. szemtelen volt, mint a piaci légy. miért lennék ezt köteles bárkitől is eltűrni?

tudod, mit éreztem, mikor végre lekopott? először is hatalmas hálát szeretett édesapám iránt. azon kívül azt, mint amikor sáros, kátyús, rossz mellékutak után végre kiérsz az autópályára, rágyújtasz, 5.-be kapcsolsz, és fütyörészni van kedved. magyarul: megkönnyebbülést.

2011. jún. 21. 00:39
 78/228 A kérdező kommentje:

ma 00:29 - igen, belefér. én mondjuk semmi olyat nem tettem, mint a történeted főszereplője, de ez még mindig nem a legvészesebb.

ezt nem tudhatjuk. mi van, akinek vannak technikai háttere? keleti harcművészet, stb.

ma 00:32 - az első részét értettem, a másodikat nem.

2011. jún. 21. 00:41
 79/228 anonim ***** válasza:
100%
00:34: ez az, hogy az őrültek sem.
2011. jún. 21. 00:46
 80/228 A kérdező kommentje:

ma 00:38 - nem feltétlen, sajnos, tapasztalatból mondom. engem jelentettek már fel (más ügyben), ahol szimpla vicceimet felhasználták ellenem, mint életveszélyes fenyegetést. mivel maga mellé állított három tanút, nagyon nehezen jöttem ki belőle. a túlerő, az aljas szókiforgatás, a féligazságok és a kissé megheggesztett, átírt bizonyítékok, ha nem is válsz miatta elítéltté, de bíróság elé rángathatják az ügyed...

Na látod, ez is egy dolog. Olyanról is hallottam már, hogy a lány egy gyáva kis khm volt... Nem merte a srác szemébe mondani, hogy vége, erre mit csinált? A srác smseit felhasználta (kérdezgette, mi van veled, hogy vagy, miért nem válasolsz, szóval ilyen jellegűeket), és feljelentette.

2011. jún. 21. 00:47
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!