Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leányok! Tönkretennétek egy olyan embert, aki titeket (már csak egyoldalúan) szeret?
Na ez a stáció: van egy pali. Haverok voltatok, majdnem összejöttetek, történt egy-két dolog. Végül a döntésed (azaz a lányé): nem. A pali próbálkozik, nagyon. Néha az idegetekre megy már. Tudjátok, hogy olyan szinten belétek van zúgva, hogy arra szó nincs. Viszont már kezd nagyon elegetek lenni belőle, ezért durva eszközökhöz nyúltok. Pl. megalázás, vagy sértegetés, önbizalomrombolás. Erre a pali néha visszavág, de mindig bocsánatot kér. Aztán, egész egyszerűen már tényleg idegesít titeket, de azért néha megmosolyogtat, és jólesik, amit mond, amit tesz értetek…
Viszont úgy érzitek, nem lehet teljes az életetek, ha mindig kapcsolatban vagy vele…
A kérdés, tönkretennétek az életét, ha, hiába kibírhatatlan, jószándékkal tesz mindent, szeretetből? Csak azért romba döntenétek az életét, hogy a tiétek jobb legyen? Hagynátok teljesen összeomolni, már-már megőrülni a hiányotoktól, szinte biztosra tudva, hogy bele fog halni, vagy maradandó károsodást szenvedni, ha nem elhagyjátok, hanem pl. megveretitek, fenyegetitetek?
Azaz meglépnétek azt a lépést (amibe bele fog halni, valószínűleg, vagy legalábbis tönkremenni, teljesen, és lehet becsavarodna), amivel tönkreteszitek, tudatában annak, hogy tényleg tönkre fog menni, miattatok, csakhogy megszabaduljatok tőle? Csakhogy nektek jobb legyen?
ma 00:57 - hol van itt öntömjénező zaklató? de ha lenne is zaklató, azért egy kicsit más.
ez olyan, mint mikor születésnapi tortaevéskor, mikor a gyerek szájba adja villával a tortát az anyuka, de véletlen, hevességében, lelkesedésében, túl mélyre nyomja a villát, és megsérül a torka. azaz: jószándék volt, túlzott jó szándék, és emiatt balul sült el.
vagy... valakinek van egy igazán sz*r humorérzéke, igazán rossz, akinek a viccet meséli, olyan mentalitású, hogy fél, vagy haragra gerjed, egyszer aztán, tegyük fel, a menzán, általános suliban, leszúrja, mert "gúnyolódott velem, fenyegetett". tehát itt félreértés miatt kialakult ROSSZ SZÁNDÉK mozgatja az embert.
tegyél aközött különbséget, hogy rossz szándékból kialakult esemény (még ha félreértés is), vagy jó szándékból kialakult esemény (még ha csak túlzott lelkesedés is).
ennyire egyszerű.
megmondtam, hogy kopjon le, csak nem tahó módon. egyébként be tudtam volna bizonyítani, ha akarom. a bejárónő, apám, anyám, testvéreim, szomszédok, mindenki látta, mit művel, szóval tanú is lett volna, de konkrét bizonyíték is. mivel nem ismerlek és nem akarok Neked rosszat, azt kívánom Neked, soha ne is értsd meg, miről beszélek. mert csak akkor érted meg, ha egyszer átélted, azt pedig nem kívánom senkinek.
egyébként a pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve.
ma 08:39 - na ne viccelj. Mire gondolsz? Mit csinált? Ott volt, pl. ott ült? Az miben "korlátoz" téged? Vagy pl. sportpályánál állt? Az miben "korlátoz"? Bármilyen ügyben mehetett oda, egy sportpálya közösségi hely.
Vagy az ajándékot akarod, mint bizonyítékot?
ma 15:04 - Rossz viccért már öltek is embert. Hidd el, vannak ilyen emberek. Te feltételezed azt, hogy a "zaklató" megölne akár téged, mert ki tudja, hogy mi van az elméjében, de az olyan pszichopata létezését kétségbe vonod, aki rossz viccért ölne.
ma 15:11 - Nem a jogot akartam, hanem a szándékot. De erre mondhatok egy olyat is, hogy Te így elkergetted a srácot, megalázva érezte magát, és meghalt. Búcsúlevelében pedig erről beszámolt. Akkor közvetetten gyilkos vagy.
ajándékait visszaküldtem, írtam már. de ha akartam volna, dokumentálhattam volna amit csinál. aki írta, hogy kidobta, kevésbé volt gáláns, mint én, mert én rászántam a postaköltséget a visszaküldésre.
egyébként aki ilyen miatt öngyilkos lesz, az szerintem megérdemli. természetes szelekciónak hívják ezt.
ma 17:08 - De most én konkrétan arra a kérdésre várok választ, hogy miket csinált. Írtad, hogy nem lehet elképzelni, amit tett, hogy kegyetlen érzés volt, de a telefonhívásokon kívül (azt elismerem, hogy zaklató tevékenységnek tekinthető) mi volt az a nagyon szörnyű? Itt volt, ott volt? De hiszen ahhoz joga volt, még akkor is, ha az ablakod alatt állt (a kerítésen kívül, persze). Igen, azt elismerem, rendesnek mondható dolog volt, hogy visszaküldted. Nem feltétlen a Te esetedre értem, csak ha megölte volna valaki magát a tetteid miatt, ha durvábban viselkedsz vele.
Hát... Természetes szelekció már akkor szűnt meg, mikor megszületett az állam, a törvények, vagy maga a gyógyszer. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!