Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Leányok! Tönkretennétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leányok! Tönkretennétek egy olyan embert, aki titeket (már csak egyoldalúan) szeret?

Figyelt kérdés

Na ez a stáció: van egy pali. Haverok voltatok, majdnem összejöttetek, történt egy-két dolog. Végül a döntésed (azaz a lányé): nem. A pali próbálkozik, nagyon. Néha az idegetekre megy már. Tudjátok, hogy olyan szinten belétek van zúgva, hogy arra szó nincs. Viszont már kezd nagyon elegetek lenni belőle, ezért durva eszközökhöz nyúltok. Pl. megalázás, vagy sértegetés, önbizalomrombolás. Erre a pali néha visszavág, de mindig bocsánatot kér. Aztán, egész egyszerűen már tényleg idegesít titeket, de azért néha megmosolyogtat, és jólesik, amit mond, amit tesz értetek…

Viszont úgy érzitek, nem lehet teljes az életetek, ha mindig kapcsolatban vagy vele…

A kérdés, tönkretennétek az életét, ha, hiába kibírhatatlan, jószándékkal tesz mindent, szeretetből? Csak azért romba döntenétek az életét, hogy a tiétek jobb legyen? Hagynátok teljesen összeomolni, már-már megőrülni a hiányotoktól, szinte biztosra tudva, hogy bele fog halni, vagy maradandó károsodást szenvedni, ha nem elhagyjátok, hanem pl. megveretitek, fenyegetitetek?

Azaz meglépnétek azt a lépést (amibe bele fog halni, valószínűleg, vagy legalábbis tönkremenni, teljesen, és lehet becsavarodna), amivel tönkreteszitek, tudatában annak, hogy tényleg tönkre fog menni, miattatok, csakhogy megszabaduljatok tőle? Csakhogy nektek jobb legyen?

2011. jún. 20. 21:19
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/228 A kérdező kommentje:
ma 23:49 - tehát ez lenne a zaklatás, értem. de vajon mi van azokkal az emberekkel, akik évekig udvarolnak egy másiknak? és végül összejönnek? ezek nem rózsaszín lánymesék, ilyenek vannak. a gond ebben a mostani világban, hogy az emberek az első nehézségnél általában megállnak, vagy megpróbálkoznak mással, egy könnyebb úttal, és vegyünk most bármilyen dolgot, ne csak a szerelmet. úgy gondolják, esélytelen. de ha mindenki így gondolkodna, nem lennének áttörések, felfedezések, nem jutottunk volna el a Holdra, ki az űrbe, nem találtuk volna fel az atombombát. Én nem hinném, hogy általában megpróbálkozni a lehetetlennel az beteges dolog lenne, egyszerűen csak egy hatalmas kihívás (jó, ez szerelemben máshogy van, de eltértem tőle).
2011. jún. 21. 00:04
 62/228 A kérdező kommentje:
ma 00:02 - feltéve, ha tényleg beteg voltál, nem pedig ezt akarták elhitetni rólad (ahogy az egyik válaszoló írta). Ha pedig tényleg beteg voltál, és ERŐSZAKKAL juttattak kórházba, akkor az erőszak csak erőszak marad. Nincs "jó erőszak" vagy "rossz erőszak", csak erőszak. És azt hiszem, hogy ez egy "életreszóló élmény" lenne.
2011. jún. 21. 00:07
 63/228 napietus ***** válasza:
76%

először is nem szőrszálhasogatás, pont a lényeg más. azon kívül: "főleg azok szeretik az állatokat, akik az emberek közt nehezen találják a helyüket" ez egy orbitális baromság. pl. én szeretem az állatokat, és az embereket is. csak nem viselem el a zaklatást. ha ez bűn, bűnös vagyok.

egyébként Te, vagy akár lelki rokonod, aki zaklatott (ige, ugyanilyen kicsavart logikája volt, és tenyérbemászó stílusa. kriminálpszichológus megfejtené a hasonlóság titkát...), nem tudna földhöz kenni, míg egy 5-6 mázsás állat igen, ha nem értek hozzá, vagy akár akkor is, ha csak megijed valamitől. az emberek reakciói ehhez képest kiszámíthatóak. a zaklatóké persze nem. a normális emberekre gondoltam.

2011. jún. 21. 00:07
 64/228 anonim ***** válasza:
100%
A gépalkatrészeknek nem fáj, akárhányszor próbálkozom a szereléssel, nem idegesítem fel őket, nem lesznek rémálmaik miattam. Egy élőlénynél már számításba kell venni, mennyire issza meg a kitartásom levét.
2011. jún. 21. 00:08
 65/228 anonim ***** válasza:
100%
Azokat nem értem, akik nem tudják mit akarnak. Valószínűleg sokan közülük BELETÖRŐDNEK, hogy nekik a másik jutott, vagy a sorozatos csalódások után BEÉRIK az imádóval, aki úgyis kéznél van, és a semminél jobb lesz.
2011. jún. 21. 00:10
 66/228 anonim ***** válasza:
100%

Engem azért az ilyesmi nagyon zavarna és cseppet sem esne jól. Ha már nem használna, hogy megpróbálnék hatni a józan eszére, hogy ne próbálkozzon tovább, biztos inkább választanám stratégiaként a vele való minden fajta kommunikáció megszakítását. Nem aláznám, nem sértegetném, hiszen ezzel elérné, hogy figyeljek rá, foglalkozzak vele, ezt pedig nem akarnám.

Ha pedig semmi nem használna, nem hagyna békén, annyira, hogy az már zaklatásnak minősülne, akkor valószínűleg segítséget kérnék. A helyzet komolyságától függően a páromtól, barátoktól, a szüleimtől, vagy ha nagyon zaklat, akkor a rendőrségtől.

Ha valakit szeretek, boldognak akarom látni és ha a jelenlétemmel boldogtalanná teszem, akkor lemondok róla. Ha valaki nem bánja, hogy boldogtalan vagyok, vagy szenvedek miatta, akkor nem szeret, csak birtokolni akar. Ezért el sem hinném el az illetőnek, hogy szeret, ha nem hagyna élni.

Igen, mindenképp megszabadulnék tőle, de lehetőleg nem erőszakos eszközökkel.

2011. jún. 21. 00:13
 67/228 anonim ***** válasza:
100%
A sérvműtét sem volt szép élmény, a vérvételek sem, amiket rám erőszakoltak, mégsem keresem fel az orvosokat felfegyverkezve, és a szüleim is élnek még.
2011. jún. 21. 00:15
 68/228 A kérdező kommentje:

ma 00:07 - szőrszálhasogatás az, hogy a lóra hegyezted ki a hangsúlyt, mikor az állat volt a lényeg. és most itt van megint a zaklatás. egy állat is "zaklathat" téged. mondjuk egy ragaszkodó macska, egy figyelemrevágyó madár, vagy épp egy unatkozó kutya. és itt a lényeg, őket egy parancsszóra akár kikapcsolhatod, elküldheted, míg egy embert nem, mert az ember ember. a történeted egyáltalán nem vészes. nem mondanám, hogy élvezetes, de van ennél rosszabb is.

Hogy tenyérbemászó stílusom lenne? Kétlem. De... legyen neked igazad.

Na de itt van még egy kijelentésed. Mi az, hogy én nem tudnálak földhöz kenni? Mondjak én is véleményt rólad? Túlságosan nagy az önbizalmad. És kontrollfóbiás vagy. Nem bírod elviselni, ha valakihez, vagy valamihez csiszolódnod kell, egész egyszerűen dühít, ha valaki felett nincs kontrollod. A tehetetlenség, ugyebár. Még ölni is képes lennél érte. Ezek után szerintem nagyon óvatosan bánj a "normális" szóval.

2011. jún. 21. 00:19
 69/228 A kérdező kommentje:
ma 00:15 - de azokat TE, ismétlem TE választottad, úgymond "megerőszakoltad" magad, hogy megtedd. Ha mondjuk jön a zubbonyos fickó, akkor aztán te kérheted, hogy ne, az nem segít.
2011. jún. 21. 00:22
 70/228 A kérdező kommentje:
ma 00:13 - itt a kulcsszó : ha nem szomorú/nem sír/nem dühös, és még kezdeményez is (beszélgetést), akkor csak nem viszolyog az embertől. és mit éreznél akkor, amikor mondjuk a bíróságon látnád összetörten, zokogva? akkor is kardcsörtetve kérnéd, hogy büntessék meg?
2011. jún. 21. 00:25
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!