Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leányok! Tönkretennétek egy olyan embert, aki titeket (már csak egyoldalúan) szeret?
Na ez a stáció: van egy pali. Haverok voltatok, majdnem összejöttetek, történt egy-két dolog. Végül a döntésed (azaz a lányé): nem. A pali próbálkozik, nagyon. Néha az idegetekre megy már. Tudjátok, hogy olyan szinten belétek van zúgva, hogy arra szó nincs. Viszont már kezd nagyon elegetek lenni belőle, ezért durva eszközökhöz nyúltok. Pl. megalázás, vagy sértegetés, önbizalomrombolás. Erre a pali néha visszavág, de mindig bocsánatot kér. Aztán, egész egyszerűen már tényleg idegesít titeket, de azért néha megmosolyogtat, és jólesik, amit mond, amit tesz értetek…
Viszont úgy érzitek, nem lehet teljes az életetek, ha mindig kapcsolatban vagy vele…
A kérdés, tönkretennétek az életét, ha, hiába kibírhatatlan, jószándékkal tesz mindent, szeretetből? Csak azért romba döntenétek az életét, hogy a tiétek jobb legyen? Hagynátok teljesen összeomolni, már-már megőrülni a hiányotoktól, szinte biztosra tudva, hogy bele fog halni, vagy maradandó károsodást szenvedni, ha nem elhagyjátok, hanem pl. megveretitek, fenyegetitetek?
Azaz meglépnétek azt a lépést (amibe bele fog halni, valószínűleg, vagy legalábbis tönkremenni, teljesen, és lehet becsavarodna), amivel tönkreteszitek, tudatában annak, hogy tényleg tönkre fog menni, miattatok, csakhogy megszabaduljatok tőle? Csakhogy nektek jobb legyen?
ma 22:24 : Ne haragudj meg, de.... egy kicsit rosszul gondolkodsz. Te úgy szoktál adni valakinek valamit, hogy vársz is érte valamit? Pl. Anyák napja... Vagy születésnap.
Lehet, hogy csak egy mosolyt vár. Lehet, hogy csak örömöt. Lehet, hogy szimplán csak egy belső vágy az, hogy megpróbáljon örömöt okozni.
Ez a tisztelet dolog megint csak érdekes. Azt mondod, nem tartja tiszteletben, amit akarsz... De vajon Te tiszteletben tartanád, amit Ő akar? A tisztelet - szerintem - csak kölcsönösségen alapulhat, legalábbis én nem tudok olyan embert tisztelni, aki nem tisztel engem.
ma 22:33 : a próbálkozik, nagyon - itt főleg arra gondolok, hogy nem csak úgy szolídan megkérdezi, hogy na lett változás, hanem elég látványosan próbálná jobbra csiszolni sorsotokat.
Hmm... miért kell ezért bűntudatodnak lennie? Gondolod, hogy ő pl. Téged hibáztatna? Maximum, szerintem, magát.
A pszichiátria nem jó.
hú, nekem volt ilyen levakarhatatlan "udvarlóm", szörnyű volt, borzasztó, rémálom, nem kívánom senkinek! és addig senki nem tudja, mennyire fojtogató lehet ez a fajta "rajongás", amíg maga meg nem tapasztalja...nálam sz volt a vége, hogy már nagyon nem bírtam, és kisírtam magam apámnak, hogy ez mennyire szörnyű nekem (18 éves voltam). aztán mikor legközelebb jött (már régen nem engedtem be. leült a teraszon, és ott ült, amíg a családból valaki haza nem jött. erősebb voltam nála, nem féltem, csak olyan rossz érzés volt), elbeszélgetett vele. nem tudom, mit mondott, mert nagyon halkan beszélt. nem hiszem, hogy megfenyegette, nem vallana apámra. szerinte csak a gyenge emberek fenyegetőznek. de tény a tény, hogy lekoptt ezek után...
szóval én tudom, ez milyen, és elmondhatom: csak azért nem lőttem le, mert nem akartam börtönbe kerülni. de ha nincs apukám, előbb-utóbb valószínűleg megtettem volna (kiválóan lőttem már akkor is, korongra is 76-80%-ot)
29/N
ma 22:41 - ez nem elvárás, szerintem. csak egy lehetőség, egy halovány remény, ami, ha nem történik meg, hát nem, ha viszont igen, akkor már megérte. Nem tudom, hány éves vagy, vagy mennyire tapasztalt, de - szerintem, magánvélemény - nem a legjobb ilyen mérlegelvben gondolkodni. Most itt a tiszteletnél azt gondoltam, hogy te kéred, hogy tartsa tiszteletben azt, amit akarsz, de akkor te is tartsd tiszteletben, hogy ez csak úgy megy, ha nem ártasz neki azért, amiért szeret.
ma 22:40 - na erre nagyon kíváncsi vagyok. mondasz egy pár dolgot, amit tett? Vagy hogy tette? És miért akartad megölni? Korlátozott valamiben?
22:33-as vagyok
"A pszichiátria nem jó."
De. Ha ennyire kemény dió vagy, akkor én nem tudnék veled mit kezdeni azon kívül, hogy kerítek egy olyan embert aki megérteti veled, hogy "NEM"...
Még régebben írtad:
"Nézd, előző válaszolónak is mondtam, ez az ember nem akar sem kisajátítani, sem elszakítani másoktól,"
Ha a lány összejönne valakivel, akivel kölcsönösen szeretik egymást, akkor szerinted te nem korlátoznád a kapcsolatuk kibontakozását azzal, hogy állandóan zaklatod szegényt? :S
Egyébként még a pszichiátrián kívül, 29 N történetének elolvasása után az jutott eszembe, hogyha ennyire eldurvulna a dolog, feljelentenélek zaklatásért. :S
hogy miket tett? folyton a nyakamon lógott, értsd: odajött, elküldtem, visszajött, mint egy rossz porszívó ügynök. meg ücsörgött a teraszon, mint feljebb is írtam. napi ötször telefonált, persze a vonalason, mert a mobilomba már úgy volt elmentve, hogy NE VEDD FEL. heti kb. háromszor küldött valamit, virágot, meg volt, hogy ilyen plüss-izéket. levelet is írt, üzengetett a barátnőivel, egyszóval: ZAKLATOTT. többször követett, teniszpályán is láttam, hogy leskelődik, persze a kerítésen túl, nem volt klubtag. egyébként amiket küldött azokat mindet visszaküldtem a címére. je, meg a legjobb: befizetett egy nyaralásra a tudtom nélkül, onnan tudtam meg, hogy az IBUSZ-tól felhívtak. persze visszamondtam, és a pénzt (kipótolva a kaucióval, amit az IBUSZ benyelt) postai csekken visszaküldtem.
hogy korlátozott-e? próbált volna, legalább le volna okom feljelenteni. de nem, mint írtam erősebb voltam, és okosabb is :) engem nem lehet "korlátozni", ez a szüleim privilégiuma volt :D
ja, a legutóbbi húzása: bejelölt facebookon, nem jelöltem vissza, erre bejelölte a férjemet...az idióta, nem is ismeri...kérdezte, ki lehet ez (férjemnek igen rossz az arcmemóriája, bizonytalan volt), akkor meséltem el neki ezt az egészet.
ma 22:53 - én voltam úgy, hogy nagyon szerettem lányt, és nem álltam közéjük, csak a srác pattogott mindig - ami engem nem érdekelt, és a lány ellenére sem volt.
A zaklatásért való feljelentéssel mit érnél el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!