Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Leányok! Tönkretennétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leányok! Tönkretennétek egy olyan embert, aki titeket (már csak egyoldalúan) szeret?

Figyelt kérdés

Na ez a stáció: van egy pali. Haverok voltatok, majdnem összejöttetek, történt egy-két dolog. Végül a döntésed (azaz a lányé): nem. A pali próbálkozik, nagyon. Néha az idegetekre megy már. Tudjátok, hogy olyan szinten belétek van zúgva, hogy arra szó nincs. Viszont már kezd nagyon elegetek lenni belőle, ezért durva eszközökhöz nyúltok. Pl. megalázás, vagy sértegetés, önbizalomrombolás. Erre a pali néha visszavág, de mindig bocsánatot kér. Aztán, egész egyszerűen már tényleg idegesít titeket, de azért néha megmosolyogtat, és jólesik, amit mond, amit tesz értetek…

Viszont úgy érzitek, nem lehet teljes az életetek, ha mindig kapcsolatban vagy vele…

A kérdés, tönkretennétek az életét, ha, hiába kibírhatatlan, jószándékkal tesz mindent, szeretetből? Csak azért romba döntenétek az életét, hogy a tiétek jobb legyen? Hagynátok teljesen összeomolni, már-már megőrülni a hiányotoktól, szinte biztosra tudva, hogy bele fog halni, vagy maradandó károsodást szenvedni, ha nem elhagyjátok, hanem pl. megveretitek, fenyegetitetek?

Azaz meglépnétek azt a lépést (amibe bele fog halni, valószínűleg, vagy legalábbis tönkremenni, teljesen, és lehet becsavarodna), amivel tönkreteszitek, tudatában annak, hogy tényleg tönkre fog menni, miattatok, csakhogy megszabaduljatok tőle? Csakhogy nektek jobb legyen?

2011. jún. 20. 21:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/228 anonim ***** válasza:
100%

23:17-eshez kieg,, mert nem egyértelmű :D

mármint téged zárnak be a diliházba, én meg élnék a csajjal boldogan

így mindenki jól járna...

2011. jún. 20. 23:18
 42/228 A kérdező kommentje:

ma 23:10 - internet korában ez nehézkes.. mármint, előbb-utóbb úgyis rákukkant az adatlapodra. Lehet, Te így gondolnád, de lehet Ő nem. Én mindig a lassú felejtés híve voltam, nem a konnektorból rántsuk ki a cuccot. Minden embernek elmúlnak az érzelmei egyszer, vagy legalábbis átalakul. Miért kellene a legkegyetlenebb módon véget vetni neki.

ma 23:11 - Ez meglepő. Úgy látszik, ez emberfüggő. Egyébként a kérdés nem rám vonatkozik. Volt már hasonló dolog (mint írtam fentebb, a pattogó srácos), itt inkább csak az érdekel, mégis mennyire kegyetlenek és önzőek az emberek, és hányan helyezik mindenáron magukat mások felé. Mikor, és miért.

De akkor keresztkérdés: ha megölted volna, mit éreztél volna? Jobb lett volna? Nem kötötted volna ezzel még az emlékét is örökre magadhoz? Mert szerintem igen.

2011. jún. 20. 23:19
 43/228 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb közösségi oldalon van letiltás, és a szenvedélybetegek elől is el kell zárni az anyagot, ha nincs elég akaraterejük, vagy nem is akarnak leszokni.
2011. jún. 20. 23:22
 44/228 napietus ***** válasza:
nem tudom, mi lett volna. megelőztem ezt.egyébként azóta tudom, mit is jelent pontosan a "hirtelen felindulás". azt a vörös ködöt. na, ezért szóltam apámnak. részben az ő, részben a magam védelmében. hogy védjen meg tőle, meg őt is tőlem, és főleg engem attól a vérszomjas szörnytől, amit kihoz belőlem :)
2011. jún. 20. 23:24
 45/228 napietus ***** válasza:
100%

ja, és igaza van aki a pszichiátriát írta, mert ez beteges.

tegyél egy heroinfüggő elé cuccot, tűt, öngyújtót, kiskanalat, és várd, hogy szokjon le...na, ez ilyen. majd, ha meggyógyult, TALÁN elé lehet tenni és meg fogja állni, hogy ne nyúljon hozzá. de amíg beteg, nem.

2011. jún. 20. 23:26
 46/228 A kérdező kommentje:

ma 23:13 - elvakult nem vagyok, az én régebbi történetemben én jópárszor hagytam a lányt, mégis újból és újból beszélgettünk, nem véletlen. itt nincs jólneveltségről szó, elég szabadszájú volt.

ma 23:17 - a te példád bizonyítja azt, ami miatt létrehoztam ezt a kérdést : az ember voltaképp állat. ha te, mondjuk, képes lennél egy embert diliházba küldeni azért, mert ő szintén szereti azt az embert, akit szeretsz, ergo te betegesebben önző vagy, mint az az ember, akit te tönkretennél, magyarán szólva: betegebb vagy. másrészt, gondolod, hogy a diliházban alapos kivizsgálás után nem jönnének rá, hogy a páciens nem beteg, csak valaki be akarta mártani? harmadrészt, amint kikerül a diliházból (mert ritka az, hogy egész életében csücsül bent valaki), szerinted - na nem rögtön - egy nap majd nem fog visszavágni azért, amit tettél, vagy, még jobb esetben: nem fog feljelentést tenni azért, amit tettél? egy embert nem lehet elintézni egy életre - ahhoz csak a halál az egyetlen út. és akit nem ölsz meg teljesen, annak olyan mértékű bosszú forrhat szívében, amit sem kiszámítani, sem előrelátni nem lehet.

2011. jún. 20. 23:32
 47/228 A kérdező kommentje:
ma 23:22 - egy ember szeretét droghoz hasonlítani? szerintem szerencsétlen eset. ez olyan, mintha azt mondanád, a lovat be lehet törni? akkor az embert is! de ez, mint tudjuk, nem igaz.
2011. jún. 20. 23:33
 48/228 A kérdező kommentje:
ma 23:22 - Ezt újból nem értem. Hogy lehet egy drogost egy olyannal egyenlővé tenni, mint egy ember, aki szeret? Nem ugyanaz. Másrészt, a drogos tűs példa maximum azt szimbolizálná, emberszintre áthelyezve, hogy "ölni is képes a csajért", tehát, mondjuk ripityára törné a pasija gerincét, vagy, tegyük fel, megerőszakolná.
2011. jún. 20. 23:36
 49/228 napietus ***** válasza:
a lovat nem btörjük, hanem belovagoljuk :) egyébként értelmesebbek, mint egynémely ember...
2011. jún. 20. 23:37
 50/228 anonim ***** válasza:
100%
A szeretet nem szenvedélybetegség, de a zaklatás már hasonlít rá. Ha nem betegség, akkor majd bűnténynek fogják venni. Ha betegség, ami miatt benn is tartják a diliházban, (hadd legyek naiv) nem engedik ki betegen, vérszomjasan.
2011. jún. 20. 23:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!