Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Leányok! Tönkretennétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leányok! Tönkretennétek egy olyan embert, aki titeket (már csak egyoldalúan) szeret?

Figyelt kérdés

Na ez a stáció: van egy pali. Haverok voltatok, majdnem összejöttetek, történt egy-két dolog. Végül a döntésed (azaz a lányé): nem. A pali próbálkozik, nagyon. Néha az idegetekre megy már. Tudjátok, hogy olyan szinten belétek van zúgva, hogy arra szó nincs. Viszont már kezd nagyon elegetek lenni belőle, ezért durva eszközökhöz nyúltok. Pl. megalázás, vagy sértegetés, önbizalomrombolás. Erre a pali néha visszavág, de mindig bocsánatot kér. Aztán, egész egyszerűen már tényleg idegesít titeket, de azért néha megmosolyogtat, és jólesik, amit mond, amit tesz értetek…

Viszont úgy érzitek, nem lehet teljes az életetek, ha mindig kapcsolatban vagy vele…

A kérdés, tönkretennétek az életét, ha, hiába kibírhatatlan, jószándékkal tesz mindent, szeretetből? Csak azért romba döntenétek az életét, hogy a tiétek jobb legyen? Hagynátok teljesen összeomolni, már-már megőrülni a hiányotoktól, szinte biztosra tudva, hogy bele fog halni, vagy maradandó károsodást szenvedni, ha nem elhagyjátok, hanem pl. megveretitek, fenyegetitetek?

Azaz meglépnétek azt a lépést (amibe bele fog halni, valószínűleg, vagy legalábbis tönkremenni, teljesen, és lehet becsavarodna), amivel tönkreteszitek, tudatában annak, hogy tényleg tönkre fog menni, miattatok, csakhogy megszabaduljatok tőle? Csakhogy nektek jobb legyen?

2011. jún. 20. 21:19
 221/228 A kérdező kommentje:
akkor azt én bhasztam el, és olvastam félre. bocs.
2011. jún. 24. 20:36
 222/228 anonim ***** válasza:
100%
Arról beszélünk, akivel kapcsolatban voltunk, vagy majdnem lettünk, ugye? Arról, aki már kapott esélyt kettőnk számára. Hányat akar még, hogy elismerje: ez nem fog működni?
2011. jún. 24. 20:36
 223/228 anonim ***** válasza:
100%
Ennyit a kudarcok érett kezeléséről. Ha nem sikerül egy vitában felülkerekedni, háborodjunk fel és vágjunk oda még egy utolsó hatásvadász személyeskedést...
2011. jún. 24. 20:41
 224/228 A kérdező kommentje:

ma 20:36 - a problémám az, hogy te most egy meglévő történetről beszélsz, vagy cssk úgy a levegőben kapálózól? ha konkrétről, akkor jobb tényekkel, nem?

valamint: senkinek nem volt itt "kudarca", mert abbahagytam az egészet. mellesleg te kezdtél el személyeskedni, fennhordva orrod.

vagy most az a baj, hogy én engedtem? és ezért akarod személyeskedéssel kiprovokálni a folytatást? nem fogod, sajnálom.

2011. jún. 24. 20:52
 225/228 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok róla, hogy személyeskedtem volna. Azt sem érzem engedésnek, hogy felháborodottan lehordod az értetlen vitapartnereket, és felsőbbrendűséged tudatában elvonulsz.
2011. jún. 24. 21:17
 226/228 A kérdező kommentje:
pedig volt példa rá, de nem fogok huszonx oldalt átnyálazni. viszont te a végtelenségig írnád a magadét. hát nem pont olyan vagy, mint akiket utálsz, akiket zaklatónak nevezel, vagy amilyeneket zaklatónak írsz le? pont, hogy te vagy a felsőbbrendű. betegnek, őrültnek, stb... állítasz be embereket, mikor... nem, befejeztem. ez már trollkodás a részedről.
2011. jún. 24. 21:23
 227/228 A kérdező kommentje:
Más téma, lányokról : Egyébként meg vannak olyan csajok, akik színpadiasan jajgatnak a zaklatók miatt, közben pedig élvezik? Miért? Mert hatalmuk van felettük, mert rajtuk múlik minden, mert önbizalmat nyernek abból hogy kimondják például a nemet.
2011. jún. 25. 10:57
 228/228 anonim ***** válasza:

-hath nekem is nagyon sok ilyen platio szerelemben volt reeszem es van tobb lany is akiknel be eb probalkozok , termeszetesen nem egyszerre mindekinel

- az az igassag hogy van vagy 10-15 szemely akikkel eleg gyakran szoktam mostanaban is beszelni .... hogy most szereteme vagy csak meszokasbol jone ez az imdat mindegyik irant azt nem tudom

- de azt biztosra tudom ha valamelyik is igent mondani ezek kozul akkor csak o letezne szamomra ugy mint no

a tobbi csak sima haver lenne

- es hogy miert ezek kozul szinte mindegyik irant tobbet mint haveri kapcsolat hath aszthiszem mivel nem szerethetek ugy senkit ugy ahogy a masok ( csak ambrandozok ezeert aszthiszem szet oszlik tobfele....:P )

ez ugy idonket valtozik mikor melyik hez vonzodok jobban nagyabol kidobnak az egyikhelyrol magyek a masikra

- uj ismeretseget nehez szerezni a tarskeresoket utalom korombeli nem nagyon van rajtuk

- szorakozo helyeken pedig nagyon ritka az olyan lany amilyeket en szeretek es kitudnek vele jonni

( en a kis szurke konyv moly lanyokat szeretem , nem a plaza cicakat , meg amelyik minde nap vagy heten buliba megy) nem vagyok buli ellenes de nem is vagyok olyan nagyon erte

- ha szorakozasrol van szo akkor en inkab a koncertet kedvelem , vagy egy kv vagy egy sor az efolyam tarsakkal vagy hasonlo ( de sorol is csak egy mert nem vagyok iszakosag parti ) ....

-na de szoval en ugy erzem idovel mulik ez a platoi dolog es neha neha visszater de szeruintem probald olyan oldaladat mutatni amelyik nem az idealja

- tudom velem is probaltak igy tenni es nagyon faj , de ha jobban bele gondolok nekik sem vvalami jo hogy rajtuk csungok feszt

- na de van mikor ezert is enm merek ismerkedni mert felek , hogy csak a terhere leszek az illetonek es az nem lessz olyan kedves az elutasitasnal mint az akiket mar regebben ismerek ..... :-<

23f meg nem volt baratnom

2011. júl. 15. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!