Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Ti is a PÉNZES pasikra buktok? A külső nem számít, ha pénz van?
"Kedves kérdező!
Ha ennyi pénzed van"
Nem nekem van ennyi. Ha figyelmesebben olvastál volna, láthattad volna. De csak írogatsz a vakvilágba.
15:01
Valóban lehet benne valami, hogy tudat alatt a plázás kinézetű, de valójában normális lányokra nyomultam rá, és mivel a plázacicáknak lehet jól használható taktikákat alkalmaztam (pénz felkínálása, koktélok), azok nem jöttek be a normálisaknál.
Amúgy nekem a "normális" lányokkal sincs semmi bajom, csak a fenébe is, vegyen fel leopárd mintás leggings-et, meg vasalja a haját! És akkor a szememben egy fullos istennővé változik :)
A leopárddal meg leggingsel nincs bajom, bár véleményem szerint a leggings nem mindenkinek áll jól...
A hajvasalás lehet olyan egyszerűnek tűnik a te szemszögedből mivel férfiból vagy, de nem tudod mennyire károsítja a hajat még akkor is, ha mellette használ hővédő spray-t meg hajpakolásokat csinál. Nem szabad túlzásba vinni, mert szétégeti a hajat, és jobban eltöredezik tőle.
15:48-as vagyok
bocsánat kérdező, összekevertelek a kovácssráccal.
Kovács: ha esz barátnőd akit szeretsz lehet őt is rá tudnád vezetni ,hogy vegyen fel olyan nacit. Én biztos nem venném fel :D de sima egy színűben nekem is van :) de csak ha olyan idő van akkor veszem fel.
Hidegben sem melegben nem fogom felvenni, mert nem fő a kényelem és a komfortérzés.A hajamat vasalom ----> lehet akkor már én is jó nő vagyok ? :D
"lehet akkor már én is jó nő vagyok ? :D "
Lehet! :-)
Kedves 15:59
Számomra (tehát ez teljesen szubjektív) ekkor számít külsőleg nagyon jónak egy nő:
-szabályos, lányos arc
-legalább átlagos testalkat, vagy kicsit vékonyabb, mindegy, csak duci ne legyen (minimál poci belefér)
-legyen rendben a haja, ergo nem kell mindig vasalni, csak legyen tiszta, fésült, és ne legyen zsíros
-ha az időjárás körülményei megengedik, akkor szórakozni menvén viseljen leggings-et, amiből két fajtát imádok: leopárd mintásat és fekete latex szerűt.
-ilyenkor egy magassarkú is dukál az összképhez.
Viszont ha nincs jó idő, esik a hó vagy az eső, stb, akkor természetesen ez az elvárásrendszer borul, DE: olyankor lehetőleg szex előtt az otthon kényelmes melegébe vegye fel a nacit meg a magassarkút, hogy aztán jól levetkőztethessem. Ebben az esetben ennyivel is bőven beérem.
Ez tényleg olyan nagy kívánság?
Nem nagy kívánság, de magyarán te azt várod el, hogy mindig ügye és friss legyen egy nő. Az eszedbe sem jut, hogy nekik is lehetnek rossz napjaik, amikor betegek pl vagy mikor fáradtak akkor kicsit sem lesznek a toppon. legalábbis szerintem.
Amúgy meg nem értem akkor miért inkább barátnőt keresel magadnak, akit majd megkérsz ilyenekre, hogy tegye meg a kedvedért..
16:09
Keresek, csak nem találok. Illetve eddig egyetlen exbarátnőm se volt hajlandó se magassarkút, se leggingset viselni, soha. Mondván, h kövérek, és nem állna jól nekik. Amúgy ducik voltak, de engem még akkor is felizgatott volna a látvány azokban a ruhákban.
Nem várom el, h mindig üdék és frissek legyenek. De amikor még volt barátnőm, akkor a munkahelyről az edzőterembe rohantam, onnan haza, zuhany, nagy generál, és frissen-üdén mentem érte, gyakorlatilag mindig. És azt, és úgy csináltam, ahogy ő akarta.
Ha beteg voltam, akkor pedig szigorú "karantén", minek betegíteném meg? Valóban betegen jól szexelni nem tudok, átadni a betegséget nem akarom, akkor minek a tali, olyankor otthon én is borostásan kortyolgatom a forró teát fokhagymával és c-vitaminnal. Ennyi.
"Keresek, csak nem találok. Illetve eddig egyetlen exbarátnőm se volt hajlandó se magassarkút, se leggingset viselni, soha. Mondván, h kövérek, és nem állna jól nekik. Amúgy ducik voltak, de engem még akkor is felizgatott volna a látvány azokban a ruhákban. "
Mert talán nem éreztetted velük, hogy csinosak?
15:48-as vagyok
hát én vagyok a te álmaid nője. Olyan vagyok amilyennek leírtál. Magassarkút is felveszek egy egy alkalommal :)
Tudok főzni,imádok takarítani ,szeretnék családot, és foglalt vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!