Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » LÁNYOK! Ti is a PÉNZES pasikra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Ti is a PÉNZES pasikra buktok? A külső nem számít, ha pénz van?

Figyelt kérdés
Ha igen, légyszi írd le, hogy mi az oka (de ha nem, akkor is). Meg korodat is, ha kérhetem.
2011. jan. 22. 10:11
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/137 anonim ***** válasza:
30%

Az első 16:19-es:

Dehogynem éreztettem, mindig hercegnőmnek, szépségemnek, szexistennőmnek hívtam őket, becéző szavakat használtam, h milyen szép a testük stb.

De 165 centihez 85-100 kg sztem sok ahhoz, hogy a csaj mélyen belül el is higgye ezeket a mondataimat.

A második 16:19-es:

Családot nem akarok!

2011. jan. 22. 16:27
 62/137 anonim ***** válasza:
100%

Még a második 16:19-es:

Én magamnak főzök, mosogatok, mosok, vasalok, takarítok, rakok rendet. A kocsimat is én takarítom, sőt ha nálam volt vmelyik exem, az ő ruháikat is én mostam, vasaltam, főztem nekik.

Tehát egyáltalán nem várok el nőktől házimunkát!

2011. jan. 22. 16:28
 63/137 anonim ***** válasza:
100%

"Dehogynem éreztettem, mindig hercegnőmnek, szépségemnek, szexistennőmnek hívtam őket, becéző szavakat használtam, h milyen szép a testük stb. "

És komolyan is gondoltad?:)

Nem vársz el túl sokat, lehetne barátnőd,csak valamit nem csinálsz jól.

2011. jan. 22. 16:32
 64/137 anonim ***** válasza:
100%
Vagy nem néz ki jól :)
2011. jan. 22. 16:35
 65/137 anonim ***** válasza:
100%

16:32

Komolyan gondoltam, mert én amúgy mindenfajta lányra képes vagyok felizgulni, a kövérekre is, meg a nem szépekre is. Eddig csak ilyen barátnőim voltak.

Ha baromi nagy a feneke, szétfolyik, a hormonjaimnak az is bejön, teljesen mindegy.

Csak végre szeretném, hogy ne csak a hormonjaimat elégítsem ki, hanem a valódi szépérzékemet, illetve ha én képes vagyok napi 2 órát edzeni, foglalkozni a testemmel, és testileg (talán lelkileg is) mindent megadni a barátnőmnek, akkor talán én is elvárhatnám, hogy ne egy húsgolyó legyen, akinek a szex után a második legfontosabb gondolata egy nutellával megkent fánk :)

2011. jan. 22. 16:38
 66/137 anonim ***** válasza:
100%

16:35

Azt, h nem nézek ki jól, nem mondanám, ha nagyon objektív akarok lenni, akkor úgy mondom, hogy az átlag tetején, a jóképűség határán vagyok. Emellett maximálisan igényesen öltözöm, kisportolt vagyok, iskolázott vagyok. Farkam is van. Működik is. Mi kell még? :)

2011. jan. 22. 16:40
 67/137 anonim ***** válasza:

16:19-es vagyok

szex után a legjobb a csoki és a pattogatott kukorica :D

nem járok konditerembe ,de nem is látszik rajtam :) nah jó van egy pici hasam :) 168 53kg pici cici ,pici kerek popsi , pici poci :D

2011. jan. 22. 16:44
 68/137 A kérdező kommentje:
Én meg úgy nézek ki mint Alec Baldwin fénykorában, csak nem vagyok olyan magas :-) Nekem is van egy belvárosi, szépen berendezett kis lakásom egy átlagos, de nem rossz autóm és kipróbáltam szinte minden ismerkedési formát, mint azt pár órával ezelőtt felsoroltam. És nekem sem volt még igazán jó nőm sajna.
2011. jan. 22. 16:46
 69/137 anonim ***** válasza:
Akkor ezek után tényleg nem tudom,hogy mi lehet veled a baj:D Akkor én tuti megfelelnék neked, mert én szeretem a magassarkúkat meg a testhez feszülő nadrágokat, vékony alkatú vagyok.
2011. jan. 22. 16:47
 70/137 anonim ***** válasza:
100%
hány évesek vagytok kedves kérdező illetve kovácssrác?
2011. jan. 22. 16:47
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!