Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Ti is a PÉNZES pasikra buktok? A külső nem számít, ha pénz van?
Az első 16:19-es:
Dehogynem éreztettem, mindig hercegnőmnek, szépségemnek, szexistennőmnek hívtam őket, becéző szavakat használtam, h milyen szép a testük stb.
De 165 centihez 85-100 kg sztem sok ahhoz, hogy a csaj mélyen belül el is higgye ezeket a mondataimat.
A második 16:19-es:
Családot nem akarok!
Még a második 16:19-es:
Én magamnak főzök, mosogatok, mosok, vasalok, takarítok, rakok rendet. A kocsimat is én takarítom, sőt ha nálam volt vmelyik exem, az ő ruháikat is én mostam, vasaltam, főztem nekik.
Tehát egyáltalán nem várok el nőktől házimunkát!
"Dehogynem éreztettem, mindig hercegnőmnek, szépségemnek, szexistennőmnek hívtam őket, becéző szavakat használtam, h milyen szép a testük stb. "
És komolyan is gondoltad?:)
Nem vársz el túl sokat, lehetne barátnőd,csak valamit nem csinálsz jól.
16:32
Komolyan gondoltam, mert én amúgy mindenfajta lányra képes vagyok felizgulni, a kövérekre is, meg a nem szépekre is. Eddig csak ilyen barátnőim voltak.
Ha baromi nagy a feneke, szétfolyik, a hormonjaimnak az is bejön, teljesen mindegy.
Csak végre szeretném, hogy ne csak a hormonjaimat elégítsem ki, hanem a valódi szépérzékemet, illetve ha én képes vagyok napi 2 órát edzeni, foglalkozni a testemmel, és testileg (talán lelkileg is) mindent megadni a barátnőmnek, akkor talán én is elvárhatnám, hogy ne egy húsgolyó legyen, akinek a szex után a második legfontosabb gondolata egy nutellával megkent fánk :)
16:35
Azt, h nem nézek ki jól, nem mondanám, ha nagyon objektív akarok lenni, akkor úgy mondom, hogy az átlag tetején, a jóképűség határán vagyok. Emellett maximálisan igényesen öltözöm, kisportolt vagyok, iskolázott vagyok. Farkam is van. Működik is. Mi kell még? :)
16:19-es vagyok
szex után a legjobb a csoki és a pattogatott kukorica :D
nem járok konditerembe ,de nem is látszik rajtam :) nah jó van egy pici hasam :) 168 53kg pici cici ,pici kerek popsi , pici poci :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!