Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Ti is a PÉNZES pasikra buktok? A külső nem számít, ha pénz van?
Akkor minek jöttél azokkal a lányokkal össze,akik elhízottak voltak? Ha barátnőt akartál, akkor miért nem egy jó testűvel jöttél össze?mert megtehetted volna szerintem. Mostmár más motivál, ezért nem találsz olyat.
egyébként nem osztok tippet, jöjj rá magadtól mi a baj. :D
Azért egy-két tippet igazán mondhatnál :)
A kövér lányokkal azért jöttem össze, mert már annyira ki voltam éhezve, azokat meg nem az anyagiak érdekelték, lexarták h milyen kocsiban ülnek (engem azért ez zavar, tudja már, hogy mibe száll be), hanem mert összejöhettek egy hozzájuk képest jó pasival, aki mondott nekik pár kedves szót.
Biztos amúgy a görcsösségemmel van a baj és azzal, h nagyon nem vágom le a női reakciókat. Nemrég voltam vásárolni egy haverommal, és amikor fizettem a pénztárnál, bepróbálkoztam a pénztáros csajnál, h láttam már itt-ott bulikban. Erre úgy vettem észre, hogy nagyon le akar rázni, flegmán viselkedik stb. Hagytam is a fenébe, mire hátbavert a haverom aki addig pár méterre állt, hogy "figyelj, te nagyon bejöttél annak a csajnak!". Nekem viszont teljesen úgy tűnt, h baromi flegma. Nem ismerem a nőket...
Utolsó valaszolónak:
Szerintem nagyon válogatos vagy,valóban a plázacicákra hajtasz
Átlagos nőm nekem is lehetne, de azokat meghagyom másnak :-)
kovacssrácnak igaza van. Ha az ember már időt, pénzt, energiát fektet egy kapcsolatba/nőbe, akkor már ne kelljen öklendeznie ha ránéz, meg ne borzongjon meg ha hozzáér, mindezt csak azért hogy ne legyen egyedül.
Nekem viszont teljesen úgy tűnt, h baromi flegma."
Lehet,hogy tényleg jól is láttad. És lehet, hogy az a nő hiába ha nem túl plázacica féle de ad magára és csinos valószínűleg biztos nem olyan kapcsolatra vágyik , amilyenre te. Nem minden nő olyan, aki ad magára az nem feltétlen a pénzre bukik. :)
És ezért viselkedett veled flegmán.
Szerintem elég rossz helyeken keresgélsz.
"kovacssrácnak igaza van. Ha az ember már időt, pénzt, energiát fektet egy kapcsolatba/nőbe, akkor már ne kelljen öklendeznie ha ránéz, meg ne borzongjon meg ha hozzáér, mindezt csak azért hogy ne legyen egyedül."
ÉS, legalább ti is adtok magatokra ugyanannyit, mint amilyen nőkre vágytok?:D
A legrosszabb benne az, hogy még azt sem tudod hogyan kéne egy ilyen nőt felszedni, akkor már ott tényleg van valami bibi. Én lány vagyok nem tudok ezzel kapcsolatba túl sok tippet mondani, de vizsgáld át magad
mert benned van a hiba.
14:21
Hogy adok-e magamra annyit? Heti 5 nap edzés, néha néha szoli, bőrömre nagyon figyelek, rendszeres testápolás. És persze mindig maximális higiénia.
A városba ill. szórakozni csak és kizárólag márkás cuccokban megyek, általában fekete selyeming ezüst vagy arany mintákkal, öltönynaci, lakkbőr vagy kígyóbőr hegyesorrú cipő, ill. márkás óra, csontból készült nyaklánc. Ezt viselem.
"Meglep ez a sok "nem a pénzes pasira bukom" hozzászólás, bár örülök neki, hogy vannak ilyen lányok/nők. Sajnos saját tapasztalatom NEM ez. És az ismeretségi körömben is sajnos ez a férfiak tapasztalata. Mármint az, hogy első kérdései a nőnek: Mit dolgozol? Milyen autód van? Egyedül laksz (burkoltan van-e lakásod)?"
Erre is akartam írni valamit...Most le is írom. :)
Lehet, hogy meglep és újszerű ez neked, de vajon miért? Talán az a baj, hogy nem éritek be az átlaggal magyarán nektek tök mindegy csak legyen plázacica. Persze, hogy az ilyeneknek rögtön az lesz az első kérdése, hogy van autód? van lakásod?
És amit írtak itt előttem, igen vannak olyan lányok akik csinosak adnak magukra és értelmesek, de nem plázacicák.
szeretném azt hinni, hogy vannak normális pasik de úgy érzem egyre jobban terjed ez a 'kór'. Innen márcsak a külföldi pasik menthetnek meg, még azok is inkább az igazi nőket szeretik és eltudnak fogadni olyannak amilyen vagyok, mint a magyar pasik.
Ha meg már plázacica és a pénzes pasiknál tartunk.- Ha a pasik tökéletes külsejű lányokat szeretnének, a nők meg pénzt meg autót stb. - Valamit valamiért! De ne nyavajogjatok, hogy "minden" nő a pénzre bukik...mert ez is csak egy általánosítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!