Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Ti is a PÉNZES pasikra buktok? A külső nem számít, ha pénz van?
"Miért jobb az aki bár lehet külsőre bomba,talán még belsőre is megfelel de egy palacsintát megsütni nem tud,és a szomszédba is kocsival kell vinni,mint aki normális és esetleg külsőre átlagos?:)"
Mindenkinek más az átlagos. Lehet, hogy aki nekem átlagos az másnak gyönyörű és fordítva. Másrészt ebben is az arany középút lenne -nekem legalábbis- az optimális. Egy kicsi ebbő, egy kicsi abból. Tehát: 10-es skálán legyen külsőre 6-os 7-es és emelett lehessen vele jól elbeszélgetni miindenféléről, tudjon hozzászólni dolgokhoz és ha még házias is egy kicsit az már az i-re a pont :-)
"Mindenkinek más az átlagos. Lehet, hogy aki nekem átlagos az másnak gyönyörű és fordítva. Másrészt ebben is az arany középút lenne -nekem legalábbis- az optimális. Egy kicsi ebbő, egy kicsi abból. Tehát: 10-es skálán legyen külsőre 6-os 7-es és emelett lehessen vele jól elbeszélgetni miindenféléről, tudjon hozzászólni dolgokhoz és ha még házias is egy kicsit az már az i-re a pont :-)"
Átlagos alatt most azokat értem akik nem plázacicák,de nem is csúyák..Házias..Ezt egy felső kategóriájú nőtől ne várd el.Külső,normális viselkedés.A kettő közül kell dönteni,és a java az 1.t választja.Ez olyan, mintha mi MINIMUM kisportolt testű,szolis,jól kinéző,magas poszton levő,gazdag férfit várnánk el:) Bár sokan elvárják, ezért szinglik.Mint ahogy kovácssrác is mindent elvár, ezért szingli.Mondjuk ha ahelyett, hogy "jól nézzen ki,viseljen latexet,legyen kihívó,szőke vasalthajú,vékony" csak annyit várna el,hogy "legyen egy minimum átlagos arca (hisz bombanőt vár,és magát átlagosnak vallja:)),öltözködjön jól,és legyen szőke,normális hajjal,lehet több sikere lenne:)
Én pont olyan vagyok mint amilyet a kovácssrác keres csak fiatal:) De biztos hogy nem csak én vagyok ilyen..Megfogjátok találni aki nektek kell.:)
Amúgy az ilyen h van e kocsi vagy lakás..Nem főszempont, de imponálóbb ha nem buszmegálloba kell várni,meg ha van olyan hely ahol lehetünk ketten,és azt csinálunk amit akarunk.:)
"Mondjuk ha ahelyett, hogy "jól nézzen ki,viseljen latexet,legyen kihívó,szőke vasalthajú,vékony" csak annyit várna el,hogy "legyen egy minimum átlagos arca (hisz bombanőt vár,és magát átlagosnak vallja:)),öltözködjön jól,és legyen szőke,normális hajjal,lehet több sikere lenne:)"
Szerintem nem mondtam, hogy a disco királynőjére vágyom.
Egészen olyannyira nem, hogy oldalakkal ezelőttről idézem magam:
"Számomra (tehát ez teljesen szubjektív) ekkor számít külsőleg nagyon jónak egy nő:
-szabályos, lányos arc
-legalább átlagos testalkat, vagy kicsit vékonyabb, mindegy, csak duci ne legyen (minimál poci belefér)
-legyen rendben a haja, ergo nem kell mindig vasalni, csak legyen tiszta, fésült, és ne legyen zsíros
-ha az időjárás körülményei megengedik, akkor szórakozni menvén viseljen leggings-et, amiből két fajtát imádok: leopárd mintásat és fekete latex szerűt.
-ilyenkor egy magassarkú is dukál az összképhez."
Hogyha ezek óriási elvárások, akkor tényleg nem értem az ide kommentelő néhány szerencsére finom hangvétellel negatívan hozzászólót, hogy ennyi kívánalomnak nem lehet megfelelni (pláne cseréne a jó kocsival furikázásért, külön kecóért, ajándékokért): aranyos, bájos arc, ápolt haj, latex leggings buliban, magassarkú...?
Nálam már próbálkozott pár pénzes pasi,de hidegen hagy mert boldogan élek a párommal(3éve).Minimálbérből(egyenlőre):DD
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!