Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Ti is a PÉNZES pasikra buktok? A külső nem számít, ha pénz van?
"Pont ez a baj, hogy mindent megadtál nekik :) Ők viszont viszonozták ezt valaha is??"
Egyáltalán nem viszonozták. Két dologban viszonozhatták volna: szeretet/megértés és szex. Szeretet/megértés: őket qrvára nem az érdekelte, hogy milyen volt a napom egy lélekölő multinál, hanem hogy el kellene menni az outletbe valami adidas cuccot venni.
Szex: egy átlag szex nálam így néz ki: a simogatást követően előjátéknak átlagban 25-45 percig orálisan kényeztetem a lányt, utána szex ahogy és ameddig jó neki és kész, persze a végén ott maradok és simizem.
De orálisan engem egy-két ritka pillanatot leszámítva soha nem elégített ki egyik sem. Pedig én őket _mindig_!
kovacssrac: te is kipróbáltad azokat az ismerkedési módszereket, amiket én?
"az összes netes társkeresőn, a rádióban lévő társkeresőn keresztül sőt még újsághirdetés alapján is"
És persze szórakozóhelyen is, bár nem voltam sosem az a "jössz táncolni szépségem?" típus, de DJ-ként dolgoztam 6 évig és szinte az időtájt sem akadt horogra fullos csaj.
Igen, jól rátapintottál, hisz tényleg nagyon elkényeztettem őket. Mind a házimunkában (nem kell soha semmit csinálniuk), mint a szexben (ott is mindig csak én mozogtam, és csak úgy ahogy ők szerették).
Ez a baj.Ne haragudj de miért nem adsz időt magadnak? Ha kövér ha nem egy nő nem nő ha nem végzi el az otthoni feladatokat és ha csak fekszik az ágyba mint egy fadarab.
Egy nőnek(vagyis én annak érzem magam) az a boldogság ha látja a párja arcán ,hogy igen élvezi az együttlétet és szereti ha én is kiélhetem magam rajta :) hiszen nekem (nekünk) fontos a párunk és a szex akkor mindig egy pici pluszt kell belevinni az együttlétbe. Hiszen a legjobban akkor lehet élvezni ha régóta együtt vagytok és tudod ,hogy mit szeret.
És kedves pasik azokat a nőket akik nem képesek az ágyban mozogni , nem képesek néha benneteket kihasználni el lehet hajtani ,mert sokáig nem lesz jó! (nem vagyok nimfó csak élvezem amit élvezni kell) :)
üdv pici... :D
Szex: egy átlag szex nálam így néz ki: a simogatást követően előjátéknak átlagban 25-45 percig orálisan kényeztetem a lányt, utána szex ahogy és ameddig jó neki és kész, persze a végén ott maradok és simizem.
De orálisan engem egy-két ritka pillanatot leszámítva soha nem elégített ki egyik sem. Pedig én őket _mindig_!
Ez akkor szeretkezés :) nekem elég 10 perc előjáték vagy annyi sem hiszen alapból kívánom a párom. És jobban szeretem csinálni neki . Ha nincs is szex azért orált majdnem minden nap kap :)
nagyon kíváncsi vagyok ,hogy néze ki :) mert nem hiszem el ,hogy ennyire béna , undorító nem tudom kiket fogtál ki :)
pici... :)
Tudod kovacssrac ilyenkor nem értem az életet, mert én tudnék szeretni nem úgy mint azok a lányok akik eddig a bnőid voltak. Ilyenkor nem értem az egészet:D
És azt sem értem, hogy jöhettél össze ilyen nyomikkal már bocs. :D
"te is kipróbáltad azokat az ismerkedési módszereket, amiket én?
"az összes netes társkeresőn, a rádióban lévő társkeresőn keresztül sőt még újsághirdetés alapján is"
Nagyon sok mindent kipróbáltam én is: társkereső és randi portálok, iwiw csajokéspasik meg lovehunter, facebook bökdösés, stb. Még jó régen újságban is adtam fel, na onnan legalább találkoztam egy lánnyal, az még poénos volt, mert igaz, h ő sem nézett ki jól (hanem csúnyán), de legalább furikáztatta a fenekét jó sokat, míg nem kapcsoltam mire megy ki a buli.
Szórakozóhelyeken is addig sikerült eljutnom, hogy meghívom a csajt egy koktélra, majd próbálok vele két szót váltani (általában honnan jöttél, hol tanulsz, mit dolgozol stb.), de a koktél megivása után faképnél hagynak. 1500 Ft meg elég drága dolog 3 perc "eszmecseréért".
Az utóbbi idők legszánalmasabb kalandja nyáron történt, amikor egyik barátom megkért, hogy vigyem már el kocsival az öccsét meg a haverjait az egyik discoba. 16-18 éves srácokról volt szó. Én ugye 27, bár én is simán elmegyek köztük. Ok, beparkoltam a kocsival a bejáratnál, sok kíváncsi csajtekintet, kiszállnak a srácok, bevonulunk, majd látom, h 5-10 perc múlva már mindegyik egy-egy csajjal táncol, vagy beszélget, majd egy-két óra múlva felszívódtak - mint kiderült, a közeli parkba ill. az egyik csaj lakására mentek szexelni. Én meg hajnalig álltam a pultnál mint f@sz a lakodalomban :(
"És azt sem értem, hogy jöhettél össze ilyen nyomikkal már bocs. :D"
Azért jöttem velük össze, mert már annyira ki voltam éhezve, h nem volt türelmem még több évet várni szex nélkül, h legyen egy normális, jó alkatú nőm.
"Ja értem :) Ha végülis nem volt szerelem, akkor tök mindegy , hogy nem adtak semmit érte nem? Szex az volt, ez volt a legelsődleges célod."
Először el kellett hitetni velük, hogy szerelmes vagyok beléjük, mert amúgy nem hitték el, hogy mit keresek olyan nőknél, mint ők. Viszont amikor már hónapok teltek el, akkor óhatatlan, h kialakulnak érzelmek.
"Viszont amikor már hónapok teltek el, akkor óhatatlan, h kialakulnak érzelmek."
Ez bizony igaz, nagyon is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!