Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » LÁNYOK! Ti is a PÉNZES pasikra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Ti is a PÉNZES pasikra buktok? A külső nem számít, ha pénz van?

Figyelt kérdés
Ha igen, légyszi írd le, hogy mi az oka (de ha nem, akkor is). Meg korodat is, ha kérhetem.
2011. jan. 22. 10:11
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/137 anonim ***** válasza:

"168 53kg pici cici ,pici kerek popsi , pici poci :D"

Számomra te egy tökéletes nő lennél, legalábbis testileg biztos! Ilyen vékony lánnyal még sosem voltam. Kb veled egy magas és 85 kilós volt eddig a "legvékonyabb" lány akivel voltam. Nem kell, hogy eddzen, főleg ha nem hízik a kajáktól baromira. Csak legyen igényes: ne legyen zsíros a haja, legyen rajta tiszta ruha, és szeressen kihívóan öltözni. Ha már az utcán nem is, akkor legalább a hálószobában vegyen fel magassarkút, meg leggings-et.

2011. jan. 22. 16:49
 72/137 A kérdező kommentje:

"hány évesek vagytok kedves kérdező illetve kovácssrác?"

Én 32 de 2 évvel ezelőtt, amikor vettem egy üveg vörösbort egy multiban a pénztáros kérte a személyimet, pedig már elmúltam 30 :-)

2011. jan. 22. 16:49
 73/137 anonim ***** válasza:
100%

Én 27 éves vagyok, és detto mint a kérdező: amikor jogosult lettem az első arany bankkártyámra, és először fizettem vele a pénztárnál, akkor a pénztáros megkérdezte, hogy ez nem esetleg az apám bankkártyája? :)

18 évesnek nézek ki simán. Sőt, néha még annyinak sem.

2011. jan. 22. 16:52
 74/137 anonim ***** válasza:
100%

e aztán szerelmes vagy a leggingsbe meg a magassarkúba :)

de azért otthonra na ne már :) vedd fel te így legalább jót röhögnétek a leendő barátnőddel. Szerintem jobb otthonra szexi fehérnemű pici magassarkúba (persze csak szex előtt!) mint a naci :) mellesleg egy nő melegítőben is lehet szexis,ha olyan.

Üdv pici ...:)

2011. jan. 22. 16:55
 75/137 anonim ***** válasza:
100%

16:55

"te aztán szerelmes vagy a leggingsbe meg a magassarkúba :)"

Igen, ha egy átlagos, de igényes, sminkelt lány ezeket viseli, az számomra egyből a szexistennő kategóriába kerül!

Amúgy otthonra én is csak szex előtt gondoltam, h vegye fel a leggingset, de csak abban az esetben, ha utcán nem hajlandó felvenni! Ha viseli emberek között is, akkor az otthoni részt ki is húzhatjuk, a lényeg, h lássam rajta :)

Még az egyik exemnek vettem egyszer egy szexis magassarkút, nem volt olyan qrvás, de tényleg szexi volt, 35.000 Ft-ot adtam érte. Amikor hazamentem vele, és mondtam neki, h szeretném, ha felvenné, akkor azt mondta, h mit képzelek, ő csak sportcipőt vesz fel! Még szex előtt sem volt hajlandó felvenni :(

2011. jan. 22. 17:03
 76/137 anonim ***** válasza:

"Még az egyik exemnek vettem egyszer egy szexis magassarkút, nem volt olyan qrvás, de tényleg szexi volt, 35.000 Ft-ot adtam érte. Amikor hazamentem vele, és mondtam neki, h szeretném, ha felvenné, akkor azt mondta, h mit képzelek, ő csak sportcipőt vesz fel! Még szex előtt sem volt hajlandó felvenni :("

Elletek kényeztetve ;) Én pedig szívesen felvettem volna. :D De lehet a kövérségük miatt csinálták ezt.

2011. jan. 22. 17:07
 77/137 anonim ***** válasza:
100%

"Elletek kényeztetve ;) Én pedig szívesen felvettem volna. :D De lehet a kövérségük miatt csinálták ezt."

Igen, jól rátapintottál, hisz tényleg nagyon elkényeztettem őket. Mind a házimunkában (nem kell soha semmit csinálniuk), mint a szexben (ott is mindig csak én mozogtam, és csak úgy ahogy ők szerették).

És igen, nagy valószínűséggel a kövérség lehetett a gátló tényező, mert egy sportcipő és kopott mackónaci viszonylag képes fedni a hurkás lábakat.

2011. jan. 22. 17:10
 78/137 anonim ***** válasza:
Akkor egyenrangú félként kellett volna tekintened őket. A házimunkát is megkellett volna osztanotok , hogy ne mindig csak te csináld. A szexben is gondolom gátlásosak lehetettek, ezért nem mozogtak...
2011. jan. 22. 17:13
 79/137 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor egyenrangú félként kellett volna tekintened őket. A házimunkát is meg kellett volna osztanotok , hogy ne mindig csak te csináld. A szexben is gondolom gátlásosak lehetettek, ezért nem mozogtak..."

Hát én elég egyenrangú félként kezeltem őket. Azért sztem nem sok 17-18 éves lánynak adatik meg, hogy külön szabadon egy fullos kecóban lehessen a pasijával bármennyit (ha a szülei engedik), amíg a pasi dolgozik, addig nézze a baromi nagy lcd tv-t, vagy csináljon amit akar.

A szexet csak (vak)sötétben szerették... no comment.

2011. jan. 22. 17:16
 80/137 anonim ***** válasza:
Pont ez a baj, hogy mindent megadtál nekik :) Ők viszont viszonozták ezt valaha is??
2011. jan. 22. 17:18
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!