Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Ti is a PÉNZES pasikra buktok? A külső nem számít, ha pénz van?
"168 53kg pici cici ,pici kerek popsi , pici poci :D"
Számomra te egy tökéletes nő lennél, legalábbis testileg biztos! Ilyen vékony lánnyal még sosem voltam. Kb veled egy magas és 85 kilós volt eddig a "legvékonyabb" lány akivel voltam. Nem kell, hogy eddzen, főleg ha nem hízik a kajáktól baromira. Csak legyen igényes: ne legyen zsíros a haja, legyen rajta tiszta ruha, és szeressen kihívóan öltözni. Ha már az utcán nem is, akkor legalább a hálószobában vegyen fel magassarkút, meg leggings-et.
"hány évesek vagytok kedves kérdező illetve kovácssrác?"
Én 32 de 2 évvel ezelőtt, amikor vettem egy üveg vörösbort egy multiban a pénztáros kérte a személyimet, pedig már elmúltam 30 :-)
Én 27 éves vagyok, és detto mint a kérdező: amikor jogosult lettem az első arany bankkártyámra, és először fizettem vele a pénztárnál, akkor a pénztáros megkérdezte, hogy ez nem esetleg az apám bankkártyája? :)
18 évesnek nézek ki simán. Sőt, néha még annyinak sem.
e aztán szerelmes vagy a leggingsbe meg a magassarkúba :)
de azért otthonra na ne már :) vedd fel te így legalább jót röhögnétek a leendő barátnőddel. Szerintem jobb otthonra szexi fehérnemű pici magassarkúba (persze csak szex előtt!) mint a naci :) mellesleg egy nő melegítőben is lehet szexis,ha olyan.
Üdv pici ...:)
16:55
"te aztán szerelmes vagy a leggingsbe meg a magassarkúba :)"
Igen, ha egy átlagos, de igényes, sminkelt lány ezeket viseli, az számomra egyből a szexistennő kategóriába kerül!
Amúgy otthonra én is csak szex előtt gondoltam, h vegye fel a leggingset, de csak abban az esetben, ha utcán nem hajlandó felvenni! Ha viseli emberek között is, akkor az otthoni részt ki is húzhatjuk, a lényeg, h lássam rajta :)
Még az egyik exemnek vettem egyszer egy szexis magassarkút, nem volt olyan qrvás, de tényleg szexi volt, 35.000 Ft-ot adtam érte. Amikor hazamentem vele, és mondtam neki, h szeretném, ha felvenné, akkor azt mondta, h mit képzelek, ő csak sportcipőt vesz fel! Még szex előtt sem volt hajlandó felvenni :(
"Még az egyik exemnek vettem egyszer egy szexis magassarkút, nem volt olyan qrvás, de tényleg szexi volt, 35.000 Ft-ot adtam érte. Amikor hazamentem vele, és mondtam neki, h szeretném, ha felvenné, akkor azt mondta, h mit képzelek, ő csak sportcipőt vesz fel! Még szex előtt sem volt hajlandó felvenni :("
Elletek kényeztetve ;) Én pedig szívesen felvettem volna. :D De lehet a kövérségük miatt csinálták ezt.
"Elletek kényeztetve ;) Én pedig szívesen felvettem volna. :D De lehet a kövérségük miatt csinálták ezt."
Igen, jól rátapintottál, hisz tényleg nagyon elkényeztettem őket. Mind a házimunkában (nem kell soha semmit csinálniuk), mint a szexben (ott is mindig csak én mozogtam, és csak úgy ahogy ők szerették).
És igen, nagy valószínűséggel a kövérség lehetett a gátló tényező, mert egy sportcipő és kopott mackónaci viszonylag képes fedni a hurkás lábakat.
"Akkor egyenrangú félként kellett volna tekintened őket. A házimunkát is meg kellett volna osztanotok , hogy ne mindig csak te csináld. A szexben is gondolom gátlásosak lehetettek, ezért nem mozogtak..."
Hát én elég egyenrangú félként kezeltem őket. Azért sztem nem sok 17-18 éves lánynak adatik meg, hogy külön szabadon egy fullos kecóban lehessen a pasijával bármennyit (ha a szülei engedik), amíg a pasi dolgozik, addig nézze a baromi nagy lcd tv-t, vagy csináljon amit akar.
A szexet csak (vak)sötétben szerették... no comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!