Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Ti is a PÉNZES pasikra buktok? A külső nem számít, ha pénz van?
Én igen, de ilyennek még nem találkoztam, így nincs senkim:D
19/L
Egy valamit nem lehet pénzen megvenni, az pedig a szeretet, azt hiszem, ezzel megválaszoltam a kérdést.
20/L
A pénzes pasik azt hiszik maguk körül forog csak a világ és úgy vélik mindent megkaphatnak amiért cuccos auto, anyagi dolgok dominálnak, szóval NEM AZ ESETEM az ilyen pasi.Még nem találkoztam olyan pénzes pasival aki ne tenne az eszét hogy mennyi pénze van.
Általaban a csajok azért buknak az ilyen pasikra mert a szülőktól nem kaptak meg mindent vagy nem állnak úgy anyagilag hogy mindent megvehessenek maguknak, szóval ez szánalmas, én sem állok jól anyagilag de mégsem folyamodok ilyen szánalmas dolgokhoz
én meg azt veszem észre, hála a barátomnak, hogy a pasiknak jobban számit a pénz
ő már leszögezte, azért nem költ rám, mert azt magára is költhetné....
és addig nem akar tőlem semmi komolyabbat, mig nincs bejelentett munkám....
na ez mi!
Nincs szükségem bundára, elég ha szeretetből felsegíti a kabátomat.
Nem kell, hogy kocsija legyen, elég ha elkísér a buszmegállóba, vagy az állomásra.
Nem kell, hogy magas beosztottsága legyen, elég, ha van végzettsége, és el tud helyezkedni.
Nemérdekel ha nincs pénze, nemérdekel ha nem egy Adonisz, de legyen ápolt, törődjön magával! És szeressem... :) Éppannyira, mint ő engem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!