Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » LÁNYOK! Ti is a PÉNZES pasikra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Ti is a PÉNZES pasikra buktok? A külső nem számít, ha pénz van?

Figyelt kérdés
Ha igen, légyszi írd le, hogy mi az oka (de ha nem, akkor is). Meg korodat is, ha kérhetem.
2011. jan. 22. 10:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/137 nielindi ***** válasza:
100%
nem. nem jönnék össze senkivel azért, mert venne nekem cuki cuccokat, meg cipelné kocsival a seggem mindenhova. az már régen rossz, ha valakinek ebből áll egy kapcsolat. én a szerelemben hiszek, nem a megvásárolt "szeretetben".
2011. jan. 22. 10:12
 2/137 anonim ***** válasza:
100%
Ha nekem nem jön be valaki, vagy esetleg még undorom is van tőle, akkor nem jönnék vele össze, mert igen rosszul érezném magam közben. És ezt azok a dolgok sem enyhítenék, amiket megvesz nekem. Lett volna alkalmam ilyenre többször is, de nem voltam képes belemenni, határozottan elutasítottam.
2011. jan. 22. 10:19
 3/137 anonim ***** válasza:

Én igen, de ilyennek még nem találkoztam, így nincs senkim:D

19/L

2011. jan. 22. 10:23
 4/137 anonim ***** válasza:
100%

Egy valamit nem lehet pénzen megvenni, az pedig a szeretet, azt hiszem, ezzel megválaszoltam a kérdést.

20/L

2011. jan. 22. 10:24
 5/137 anonim ***** válasza:
100%

A pénzes pasik azt hiszik maguk körül forog csak a világ és úgy vélik mindent megkaphatnak amiért cuccos auto, anyagi dolgok dominálnak, szóval NEM AZ ESETEM az ilyen pasi.Még nem találkoztam olyan pénzes pasival aki ne tenne az eszét hogy mennyi pénze van.

Általaban a csajok azért buknak az ilyen pasikra mert a szülőktól nem kaptak meg mindent vagy nem állnak úgy anyagilag hogy mindent megvehessenek maguknak, szóval ez szánalmas, én sem állok jól anyagilag de mégsem folyamodok ilyen szánalmas dolgokhoz

2011. jan. 22. 10:27
 6/137 anonim ***** válasza:
100%
Jah 22/L
2011. jan. 22. 10:29
 7/137 anonim ***** válasza:
93%

én meg azt veszem észre, hála a barátomnak, hogy a pasiknak jobban számit a pénz

ő már leszögezte, azért nem költ rám, mert azt magára is költhetné....

és addig nem akar tőlem semmi komolyabbat, mig nincs bejelentett munkám....

na ez mi!

2011. jan. 22. 10:29
 8/137 anonim ***** válasza:
Miért tetted fel a kérdést, te melyik kategoriába tartozol?
2011. jan. 22. 10:31
 9/137 anonim ***** válasza:
90%
és amelyik pasi a pénzével akar egy nőt megfogni, addig ne csodálkozzon, hogy olyanok találják meg, akik a pénzre hajtanak
2011. jan. 22. 10:32
 10/137 anonim ***** válasza:
100%

Nincs szükségem bundára, elég ha szeretetből felsegíti a kabátomat.

Nem kell, hogy kocsija legyen, elég ha elkísér a buszmegállóba, vagy az állomásra.

Nem kell, hogy magas beosztottsága legyen, elég, ha van végzettsége, és el tud helyezkedni.

Nemérdekel ha nincs pénze, nemérdekel ha nem egy Adonisz, de legyen ápolt, törődjön magával! És szeressem... :) Éppannyira, mint ő engem :))

2011. jan. 22. 10:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!