Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » LÁNYOK! Ti is a PÉNZES pasikra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Ti is a PÉNZES pasikra buktok? A külső nem számít, ha pénz van?

Figyelt kérdés
Ha igen, légyszi írd le, hogy mi az oka (de ha nem, akkor is). Meg korodat is, ha kérhetem.
2011. jan. 22. 10:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/137 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy a debreceni nők ennyire anyagiasak... Már próbáltam ismerkedni az összes netes társkeresőn, a rádióban lévő társkeresőn keresztül sőt még újsághirdetés alapján is.
2011. jan. 22. 11:50
 22/137 A kérdező kommentje:
"...egyedül nevelem a lányomat..." Gyermekes nőknek kb. 1/3 annyi az esélyük egy jó párkapcsolatra.
2011. jan. 22. 11:52
 23/137 anonim ***** válasza:
nem
2011. jan. 22. 12:00
 24/137 anonim ***** válasza:
100%
Nos, lehet én vagyok a ritka állatfaj, de én nagyon sokat küzdöttem azért, hogy itt tartsak 27 éves koromra: jó kocsi, saját lakás, sportos test. És mindezt azért, hogy a jófajta, fullos plázacicák összejöjjenek velem, tudjátok, akik a leopárdmintás leggingsben szaladgálnak. Csak ezért tanultam, csak ezért küzdöttem. Viszont biztos vmit én csinálok rosszul, mert még soha egyet sem sikerült felszednem, pedig fizetnék neki sokmindent, csak jöjjön fel a lakásba meg kocsikázni :)
2011. jan. 22. 12:20
 25/137 anonim ***** válasza:
100%
Hát, akkor kedves utolsó, valamit biztos nem csinálsz jól :) Érdekes...
2011. jan. 22. 12:21
 26/137 anonim ***** válasza:
100%
Bulikban igyexem velük ismerkedni, csak általában megisszák a koktélt, és elmennek. Pedig volt már olyan, hogy odaadtam neki egy 20ezrest, hogy legalább menjünk egy kört a városba a kocsival, erre azzal jött, hogy ő nem olyan :) :(
2011. jan. 22. 12:25
 27/137 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy rossz helyen laksz:DD Az nem igaz, hogy a Mai világban így sem tudtál felszedni senkit..
2011. jan. 22. 12:29
 28/137 anonim ***** válasza:
30%

12:29

Pedig hidd el, hogy nem. Már 9 éve járok buliba, persze nem volt mindig kocsim, lakásom, ezek csak 2 éve vannak meg, de még soha nem jött össze se egyéjszakás kaland, se semmilyen kapcsolat egy igazi anyagias plázabébivel.

Amúgy egy megyeszékhelyen lakom.

Egy-két barátnőm persze volt, de azok általában a "szerencsétlen", tanulatlan és jövőkép nélküli típusból, akikkel már csak azért vállaltam be a kapcsolatot, mert annyira nő hiányom volt. Pedig sokan még jóképűnek is mondanak.

Lehet beteges, de alapvetően egy külsőségekre alapuló, szex és pénzcentrikus kapcsolatra vágyom egy felső-középkategóriás plázabébivel, ami egyenlőre nem jött még el...

2011. jan. 22. 12:36
 29/137 anonim ***** válasza:
Akkor fogalmam sincs miért nem jön össze neked talán mert görcsösen akarod. vagy talán mert megérzik rajtad ,hogy csak ezt akarod. inkább magadban keresd a hibát. vagy nem tudom , pedig általában a magadfajta pasiknak összeszokott az ilyenfajta kapcsolat jönni...
2011. jan. 22. 12:50
 30/137 anonim ***** válasza:
50%
Az biztos, hogy görcsösen akarom. Még soha nem voltam olyan jó nővel, mint azok a csajok, az eddigi bnőim igénytelen, elhízott lányok voltak. És gondolhatod, mennyire epekedve vágyom már egy jó (nem feltétlenül fullos modell) testű csajra.
2011. jan. 22. 13:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!