Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Ti is a PÉNZES pasikra buktok? A külső nem számít, ha pénz van?
Figyelt kérdés
Ha igen, légyszi írd le, hogy mi az oka (de ha nem, akkor is). Meg korodat is, ha kérhetem.2011. jan. 22. 10:11
21/137 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy a debreceni nők ennyire anyagiasak... Már próbáltam ismerkedni az összes netes társkeresőn, a rádióban lévő társkeresőn keresztül sőt még újsághirdetés alapján is.
2011. jan. 22. 11:50
22/137 A kérdező kommentje:
"...egyedül nevelem a lányomat..." Gyermekes nőknek kb. 1/3 annyi az esélyük egy jó párkapcsolatra.
2011. jan. 22. 11:52
24/137 anonim válasza:
Nos, lehet én vagyok a ritka állatfaj, de én nagyon sokat küzdöttem azért, hogy itt tartsak 27 éves koromra: jó kocsi, saját lakás, sportos test. És mindezt azért, hogy a jófajta, fullos plázacicák összejöjjenek velem, tudjátok, akik a leopárdmintás leggingsben szaladgálnak. Csak ezért tanultam, csak ezért küzdöttem. Viszont biztos vmit én csinálok rosszul, mert még soha egyet sem sikerült felszednem, pedig fizetnék neki sokmindent, csak jöjjön fel a lakásba meg kocsikázni :)
25/137 anonim válasza:
Hát, akkor kedves utolsó, valamit biztos nem csinálsz jól :) Érdekes...
26/137 anonim válasza:
Bulikban igyexem velük ismerkedni, csak általában megisszák a koktélt, és elmennek. Pedig volt már olyan, hogy odaadtam neki egy 20ezrest, hogy legalább menjünk egy kört a városba a kocsival, erre azzal jött, hogy ő nem olyan :) :(
27/137 anonim válasza:
Lehet, hogy rossz helyen laksz:DD Az nem igaz, hogy a Mai világban így sem tudtál felszedni senkit..
28/137 anonim válasza:
12:29
Pedig hidd el, hogy nem. Már 9 éve járok buliba, persze nem volt mindig kocsim, lakásom, ezek csak 2 éve vannak meg, de még soha nem jött össze se egyéjszakás kaland, se semmilyen kapcsolat egy igazi anyagias plázabébivel.
Amúgy egy megyeszékhelyen lakom.
Egy-két barátnőm persze volt, de azok általában a "szerencsétlen", tanulatlan és jövőkép nélküli típusból, akikkel már csak azért vállaltam be a kapcsolatot, mert annyira nő hiányom volt. Pedig sokan még jóképűnek is mondanak.
Lehet beteges, de alapvetően egy külsőségekre alapuló, szex és pénzcentrikus kapcsolatra vágyom egy felső-középkategóriás plázabébivel, ami egyenlőre nem jött még el...
29/137 anonim válasza:
Akkor fogalmam sincs miért nem jön össze neked talán mert görcsösen akarod. vagy talán mert megérzik rajtad ,hogy csak ezt akarod. inkább magadban keresd a hibát. vagy nem tudom , pedig általában a magadfajta pasiknak összeszokott az ilyenfajta kapcsolat jönni...
30/137 anonim válasza:
Az biztos, hogy görcsösen akarom. Még soha nem voltam olyan jó nővel, mint azok a csajok, az eddigi bnőim igénytelen, elhízott lányok voltak. És gondolhatod, mennyire epekedve vágyom már egy jó (nem feltétlenül fullos modell) testű csajra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!