Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Ti is a PÉNZES pasikra buktok? A külső nem számít, ha pénz van?
"aki a pénzét nem akarja veled megosztani, az életét pláne nem"
idézet a miért a rossz lányokat veszik el a férfiak c. könyvből
Ha egy pasiban nem látok semmi olyat, ami miatt szívesen megismerkednék vele akkor tök mindegy mennyi pénze van.
Sőt, nem szeretem azt, ha valaki pénzen akarja megvenni a szerelmet, és azt se szeretem, ha tárgynak tekint valaki, mert ennyi meg annyi pénze van és? Ne ezzel vágjon fel, az ész a fontos. Az egyéniség.
(bár sejtem , jönni fognak a sok kommentek ( persze pasiktól), hogy mi nők ezt nem gondoljuk komolyan, minden nő csak a pénzre bukik stb.:D meg ehhez hasonló kommentek )-Szerintem, aki ezeket így gondolja, az valójában elérhetetlen nőkért rajong, vagy nem volt dolga még Nővel.;)
amelyik nő a pénzre hajt, feladja önmagát, igazán soha nem lesz boldog, szánalmas az ilyen
és amelyik férfi pénzéért tart egy nőt, az sem, és az is szánalmas
Nem bukok a pénzes férfiakra.
A pénz közel sem ad meg mindent, ami kell egy kapcsolatba: szerelem, biztonság, béke.
(lehet lepontozni és hazug k*rvának nevezni)
21/L (5 éves kapcsolatban, amiben a férfi nem pénzes és nem is szépfiú az én ízlésemnek megfelelő)
A pénz sokmindent megold, de nem tesz boldoggá. Ha én összejönék egy pasival, akkor az nem a pénze miatt lenne, hanem azért, mert szeretem. És Őt szeretem, nem pedig a pénzét. Nálam a pénz a legutolsó dolog, amit egy pasinál megnézek, mert attól, hogy most épp gazdag, lehet, hogy fél év múlva csóró lesz stb...Szóval ez változik. Az meg, hogy belülről milyen értékei vannak viszonylag állandóak.
18/L
Ez valóban igaz, hogy a pénz nem boldogít, saját börömöm tapasztaltam.
Amíg Magyarországon éltem, volt hogy hó végén már csak alma volt otthon és nem jutott extra dolgokra pénz, de boldog voltam, együtt lehettem a barátaimmal és a családdal.
2 éve elköltöztem Németországba és valamennyire bejött az élet. Van egy tekintélyes méretü lakásom(110 négyzetméter), vadiúj berendezéssel, mindennel ami kell, van szép autóm és hó végén félre tudok tenni.
Úgyhogy ennyit erröl.
22/F
És most, gyakorlatilag magamba vagyok roskadva, mert kiszakadtam az otthoni közegböl, mindenki csak a pénzt látja bennem és azok az értékek amiért korábban annyira szerettek, már fel sem tünik másoknak. Változni nem változtam, esetleg komolyodtam és ez a családom véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!