Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » LÁNYOK! Ti is a PÉNZES pasikra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Ti is a PÉNZES pasikra buktok? A külső nem számít, ha pénz van?

Figyelt kérdés
Ha igen, légyszi írd le, hogy mi az oka (de ha nem, akkor is). Meg korodat is, ha kérhetem.
2011. jan. 22. 10:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/137 anonim ***** válasza:

"aki a pénzét nem akarja veled megosztani, az életét pláne nem"

idézet a miért a rossz lányokat veszik el a férfiak c. könyvből

2011. jan. 22. 10:42
 12/137 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy pasiban nem látok semmi olyat, ami miatt szívesen megismerkednék vele akkor tök mindegy mennyi pénze van.

Sőt, nem szeretem azt, ha valaki pénzen akarja megvenni a szerelmet, és azt se szeretem, ha tárgynak tekint valaki, mert ennyi meg annyi pénze van és? Ne ezzel vágjon fel, az ész a fontos. Az egyéniség.

(bár sejtem , jönni fognak a sok kommentek ( persze pasiktól), hogy mi nők ezt nem gondoljuk komolyan, minden nő csak a pénzre bukik stb.:D meg ehhez hasonló kommentek )-Szerintem, aki ezeket így gondolja, az valójában elérhetetlen nőkért rajong, vagy nem volt dolga még Nővel.;)

2011. jan. 22. 10:47
 13/137 anonim ***** válasza:
100%

amelyik nő a pénzre hajt, feladja önmagát, igazán soha nem lesz boldog, szánalmas az ilyen

és amelyik férfi pénzéért tart egy nőt, az sem, és az is szánalmas

2011. jan. 22. 10:57
 14/137 anonim ***** válasza:
100%

Nem bukok a pénzes férfiakra.

A pénz közel sem ad meg mindent, ami kell egy kapcsolatba: szerelem, biztonság, béke.

(lehet lepontozni és hazug k*rvának nevezni)

21/L (5 éves kapcsolatban, amiben a férfi nem pénzes és nem is szépfiú az én ízlésemnek megfelelő)

2011. jan. 22. 11:10
 15/137 anonim ***** válasza:
100%

A pénz sokmindent megold, de nem tesz boldoggá. Ha én összejönék egy pasival, akkor az nem a pénze miatt lenne, hanem azért, mert szeretem. És Őt szeretem, nem pedig a pénzét. Nálam a pénz a legutolsó dolog, amit egy pasinál megnézek, mert attól, hogy most épp gazdag, lehet, hogy fél év múlva csóró lesz stb...Szóval ez változik. Az meg, hogy belülről milyen értékei vannak viszonylag állandóak.

18/L

2011. jan. 22. 11:14
 16/137 anonim ***** válasza:
100%

Ez valóban igaz, hogy a pénz nem boldogít, saját börömöm tapasztaltam.

Amíg Magyarországon éltem, volt hogy hó végén már csak alma volt otthon és nem jutott extra dolgokra pénz, de boldog voltam, együtt lehettem a barátaimmal és a családdal.

2 éve elköltöztem Németországba és valamennyire bejött az élet. Van egy tekintélyes méretü lakásom(110 négyzetméter), vadiúj berendezéssel, mindennel ami kell, van szép autóm és hó végén félre tudok tenni.

Úgyhogy ennyit erröl.

22/F

És most, gyakorlatilag magamba vagyok roskadva, mert kiszakadtam az otthoni közegböl, mindenki csak a pénzt látja bennem és azok az értékek amiért korábban annyira szerettek, már fel sem tünik másoknak. Változni nem változtam, esetleg komolyodtam és ez a családom véleménye.

2011. jan. 22. 11:27
 17/137 anonim ***** válasza:
A pénzes vagy a jó pasikra bukó csajok mind szánalmasak, és nullák. felszínesek.
2011. jan. 22. 11:31
 18/137 A kérdező kommentje:
Meglep ez a sok "nem a pénzes pasira bukom" hozzászólás, bár örülök neki, hogy vannak ilyen lányok/nők. Sajnos saját tapasztalatom NEM ez. És az ismeretségi körömben is sajnos ez a férfiak tapasztalata. Mármint az, hogy első kérdései a nőnek: Mit dolgozol? Milyen autód van? Egyedül laksz (burkoltan van-e lakásod)?
2011. jan. 22. 11:32
 19/137 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon keves olyan lany van akinek csak a penz szamit a pasinal! A legtobben a szerelemre vagynak es egy normalis kapcsolatra! A penz mellek dolog, es ha egy csaj osszejon egy penzes pasival, kicsit nagyobb a valoszinusege hogy csak a penzre bukik nem a fiura. ( nem akartam ezzel senkit megserteni, de sok ilyen esetet lattam )
2011. jan. 22. 11:34
 20/137 anonim ***** válasza:
100%
Már 34 éves vagyok, tehát van némi tapasztalatom. Sajnos nem állok anyagilag valami nagyon jól./egyedül nevelem a lányomat/ Ha felbukkanna valami pénzes pasi, úgy érzem, nem mondanék neki nemet.No meg csak van minden emberben valami szerethető - erre próbálnék koncentrálni.
2011. jan. 22. 11:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!