Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányok miért tagadják hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért tagadják hogy nem számit nekik a külső és a pénz?

Figyelt kérdés
(egy csúnya és csoró pasival szóba sem álnak)
2011. máj. 31. 11:43
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
Azért, mert ők teljesen másra gondolnak mikor azt mondják, hogy nem számít a pénz meg a többi.
2011. máj. 31. 11:44
 2/38 anonim ***** válasza:
74%
A pasik miért mondják, hogy minden nőt megdugnának?
2011. máj. 31. 11:45
 3/38 anonim ***** válasza:
95%
Van, akinek számít, de van olyan is, akinek nem. Az én véleményem, hogy a pénz nem számít, viszont nem kezdenék olyannal, aki külsőre nem tetszik. Kell, hogy megfogjon valami a másikban...Persze a csúnyaság is relatív fogalom... 22/L
2011. máj. 31. 11:46
 4/38 anonim ***** válasza:
100%

én elismerem, hogy a külső számít valamennyire. a külső alapján van meg a szexuális vonzalom, ami szerintem alapja a kapcsolatnak. de ugyanakkor pasiknak is fontos egy lány külseje, úgyhogy ezzel szerintem semmi gond nincsen.

viszont pl és egy időben neten ismerkedtem, és hónapok alatt ha ott valakit nagyon megkedveltem, akkor már kb mindegy volt, mennyire volt "nem szép", akkor is helyesnek találtam.

a pénze engem most még nem érdekel, ha párkapcsolatról van szó. majd ha családot tervezek, akkor érdekelni fog, hogy dolgozzon rendesen, képes legyen pénzt adni a közös kasszába, mert semmi kedvem eltartani a férjemet.

2011. máj. 31. 11:48
 5/38 nielindi ***** válasza:
82%

számit a külső!

ha közös jövöt tervez két ember (ház, család), akkor a pénz is számit.

6/38 anonim ***** válasza:
ja, 19/L voltam.
 7/38 anonim ***** válasza:
15%
Mert a lányok nem logikus lények. Párkapcsolati kérdésekben főleg nem. Elmondják szívesen bárkinek, hogy milyen pasira vágynak, és utána tök máshogy választanak. Megpróbálhatod férfi aggyal megérteni őket, de soha nem fog sikerülni.
 8/38 anonim ***** válasza:
70%
Ezt a kérdést minden nap felteszi valaki
2011. máj. 31. 11:51
 9/38 anonim ***** válasza:
A külső ami megfog a belső ami megtart -> nálam ez így van, szóval bizonyos mértékig számít a külső. De a pénz még mindig nem érdekel.
2011. máj. 31. 11:52
 10/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem tagadják, hanem állítják. Elszúrtad a kérdést...
2011. máj. 31. 11:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!