Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért tagadják hogy nem számit nekik a külső és a pénz?
A kérdés épp az hogy rendben van Miss. Blog!
De egyébként a kérdező valóban idióta, mert ezen át kell siklani, hogy most mit mond egy nő, ezt nem győzöm elpofázni.
Kb. vedd úgy, mintha meg se szólalt volna.
Egyébként ebben 100% igazuk van, hogy most kinek kell egy szerencsétlen bal*asz?
Vannak nekik is terveik, amihez egy olyan partner kell, akivel ez megvalósítható meg bla bla bla.
Mindegy a lényeg, hogy ne ezen agyalj ezen nem tudsz változtatni, ehhez kell alkalmazkodni szal szerezz pénzt meg alakíts a külsődön.
Nincs csúnya ember csak igénytelen én ezt mondom.
esetleg akkor tagadják, ha még nem tudatosult bennük, hogy ez így van
én nem tudnék csúnya pasit megszeretni (már próbáltam, mert a jelleme maga a tökély, de nem ment)
A pénz tényleg nem számít, de az h csúnya tegyen érte vmit, h ne legyen az!!!!!
ÉN azt szoktam mondani h senki sem lenne csúnya egy normális frizura ápolt arc, külső, jó illat, kisugárzás, és némi kondíció tehát ne legyen piszka fa már is csodákra képes:) és hozzáteszem nem kell agyonra kigyúrnia magát ez KELL A NŐNEK szerintem! és elég nagy baj ha te úgy gondolod h a pénz a fontos persze ha ilyen h.ülye kurv@kkal akarsz kezdeni akkor legyen ott tényleg az számít, de egy normális nőcisebb csajnál mint pl nálam egyáltalán nem a pénz számít :) hanem ez az alapvető feltétel amit leírtam és lehet h a pasinak feje nem vmi jó de ha ezek megvannak +belső értékek akkor számomra tökéletes 18/L
Gondolom senki nem egy papírdarabbal fog csókolózni meg szexelni,aludni stb... szóval ki a fas*t érdekel kinek mennyi pénze van???Az viszont számít hogy nekem legyen pénzem.
"A külső megfog,a belső megtart"----> ezért
Ezt úgy mondod mintha a férfinak nem számítana a külső.Ugyan már minden embernek számít.Aki ezt tagadja az meg hazudik...Senki nem jönne össze olyannal aki nem az esete.Mert milyen lenne olyan valakit megölelni,megcsókolni akitől undorodunk??? szerintem ez senkinek nem hiányzik.És ha valaki kapcsolatot szeretne kezdeni vkivel azt először csak külsőre látja és úgy dönti el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!