Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányok miért tagadják hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért tagadják hogy nem számit nekik a külső és a pénz?

Figyelt kérdés
(egy csúnya és csoró pasival szóba sem álnak)
2011. máj. 31. 11:43
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem nem tagadjuk, csak olyan buták vagytok, hogy nem értitek mi a lényeg! Nem muszáj tökéletes legyen, lehetnek hibái, mások szerint lehet csúnya is, a lényeg hogy nekünk tetszedjen. Az fizikailag lehetetlen, hogy valaki olyat szeressen, aki nem tetszik. Valami kell vonnza mindenképp.

A pénz meg... Szerintem inkább talpraesettséget, életképességet keresünk. Hozzám pl a 27-28 éves korosztály való korban. Nos, ha egy pasi, ennyi idős korára se ért el semmit( jó, ha még most fejezi be az egyetemet, az más), akkor nem is fog. Egy léhűtő, lusta alak kinek kell? Mire, hogy nyomorogj vele egész életedben? Ez nem vonzó senkinek.

Fiúk, inkább nézzetek magatokba, nem vaygtok véletlenül ápolatlanok, lusták, műveletlenek stb és ezért nem kellettek a lányoknak? Jobb lenne elismerni, mint jönni ezzel a régi dumával, hogy a lányok így meg úgy!

2011. máj. 31. 11:55
 12/38 A kérdező kommentje:

ma 11:48

Igen sokszor rinyálnak arról, hogy nekik kedves, figyelmes, jólelkű, romantikus pasik kellenek és a külső nem számit. Na ezt felejtsük el! Köszönőviszonyban sincs a cselekedetük a vágyaikkal.

2011. máj. 31. 12:06
 13/38 anonim ***** válasza:
67%
Mit tud nyújtani egy csúnya és csoró pasi? Nálam igenis fontos a megjelenés, legyen azért annyi hogy egy évben egyszer elmenjünk kirándulni, de nem várom el hogy eltartson, közösen mindent
2011. máj. 31. 12:07
 14/38 A kérdező kommentje:

ma 12:07

Na most buktattad le a női nemet!

Csak hazudtok amikor azt mondjátok hogy nem számit a külső!

2011. máj. 31. 12:09
 15/38 anonim ***** válasza:
71%

A pasik ugyanúgy hazudnak, szal kvittek vagyunk ;) Ne gondold már azt hogy ti különbek vagytok, megáll az ész.

Fogadjunk most hagyott el egy csaj és miatta rágtál be így. lol

2011. máj. 31. 12:13
 16/38 A kérdező kommentje:

ma 12:13

Sosem volt csajom,se pénzem,se kocsim,se házam..

2011. máj. 31. 12:14
 17/38 napietus ***** válasza:
igen, lebuktunk, hogy nem akarunk eltartani egy kant sem (akit el kell tartani, azt édesapám és férjem iránt érzett tiszteletből nem nevezem "férfi"-nak).
2011. máj. 31. 12:14
 18/38 napietus ***** válasza:
45%

amit én elvárok/elvártam egy kapcsolatban (gondolom, sok lánnyal azonosak az igényeink):

-ami nélkül nincs, de önmagában még kevés: a szerelem és a vágy.

-egymás megbecsülése, tisztelete.

-egy irányba húzzunk. nem csak szerelmesek vagyunk, de társak is, ugyanúgy, ahogy pl. egy cégben. közös célok, közös erőfeszítések az elérésükért ez nagyon fontos!

-egymás családjának elfogadása. máshogy előbb-utóbb konfliktus lesz.

-hasonló életvitel, vagy legalábbis összeegyeztethető.

-tudjunk együtt nevetni. enélkül nem megy.

-tudjunk egymásnak erős támaszai lenni, ha szükség van rá.

-egymás privát szférájának tiszteletben tartása (bizalom).

ahhoz mentem hozzá, akinél minden feltétel teljesült.

pénzről: miután engem sem egy bugyiban adott férjhez apám, joggal váromm el, hogy a pasinak se csak adóssága meg munkanélküli kiskönyve legyen a nevén. akkor óhatatlanul eszembe jutna, nem-e csak a pénzre hajt...

29/N

2011. máj. 31. 12:16
 19/38 A kérdező kommentje:

ma 12:16

PONT

2011. máj. 31. 12:18
 20/38 napietus ***** válasza:
ja és a kérdés hibás, mert dupla tagadás van benne. további feltétel, hogy beszéljünk legalább egy közös nyelvet :)
2011. máj. 31. 12:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!