Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Ti is a PÉNZES pasikra buktok? A külső nem számít, ha pénz van?
A női gondolkodásmód megint bejátszott... :-)
Nem konkrétan plázacicára vágyom, csak egy jó nőre aki nem konkrétan olyan pait keres akinek 100 milliós, medencés lakása, 20 millás mercije meg havi 2 millás fizetése van. A plázacica meg egy közhely, szerintem minden, magára adó jó megjelenésű nőre ezt mondják a háta mögött azok a nők akik csak szeretnének úgy kinézni. Egyáltalán nem biztos, hogy mert valaki jó nő, attól még buta is.
Kedves 14:37
Már bocsi, de szerintem te nagyon el vagy tévedve! És kérlek ne sértődj meg, de úgy gondolod, hogy a külföldi pasik különbül gondolkodnak? Legfeljebb csak jól be tudják magyarázni a szerelmes szövegüket a butus kis magyar libáknak, akik ilyenkor aztán engedik simán az @nált is :) csak később jön a kopp.
A plázacica bélyeget valóban 99%-ban olyan lányok ragasztják a célszemélyre, akik szívük mélyén szeretnének úgy kinézni, de mégsem úgy néznek ki.
Nekem amúgy ez az elvárásom: legyen helyes pofija, nem kell, hogy istennői szépség legyen, csak legyen szimmetrikus, helyes arca. Legyen vasalt szőke, fekete, esetleg barna melírozott haja, ne legyen kövér, vagyis lehet átlagos de formás, vagy vékony.
Illetve ha szórakozni megyünk, akkor igenis szeresse magát mutogatni, vegye fel a leopárdmintás vagy a fekete latex leggings-et.
Ezek olyan übermagas elvárások lennének?
Persze azt aláírom, hogy külföldi férfiak sem lehetnek különbek a magyaroknál.
"
A plázacica bélyeget valóban 99%-ban olyan lányok ragasztják a célszemélyre, akik szívük mélyén szeretnének úgy kinézni, de mégsem úgy néznek ki."
- Ha akarnám megtehetném, hogy így nézzek ki de nem szeretném, hogy a pasik mint ahogy te is csak a lukat lássák bennem. :) Azért szeressen amilyen vagyok és ne azért amilyen nem akarok lennie valójában.
Meglátásom szerint általában a plázacicák többsége nem is olyan hű de szépség, csak az alakja jó általában vagy az amit magára vesz ruhát, és persze , hogy ápolt.
Ha úgy vesszük nem annyira nagy elvárások ezek. De ezek a nők csak elvárásoknak akarnak megfelelni. A legtöbb nő, inkább magukat szeretik adni.Ahogy én is. NIncs szükség ilyenekre ,hogy meghódítsunk egy pasit- feltéve, hogy csak a szexre hajtanak az ilyenek általában. :) Valószínűleg a pénztáros lány is ezért utasított vissza, mert a lukat láttad benne és érezte, hogy csak azt akarod.Ezért írtam, hogy nem minden csinos ápolt nő a gazdag pasikra bukik.
Te szerintem inkább a csinos de normális lányokat akartad felszedni, nem az üresfejű igazi plázacicákat.
"80 ezer ft napszemüvegért"
Pedig annyi egy Roberto Cavalli napszemcsi. És kérdeztem is tőle, hogy mennyi volt, onnan is tudom.
Nem csodálkozok rajta, csak tudom minek mi az értéke. :)
Ha gazdag milliomos lennék, akkor is ugyanúgy eljárkálnék turkálókba. CSak sajnos az emberek hajlamosak arra, ha milliomosok lesznek, hogy minden sz@rt megvesznek. Bár megteheti,nekem mindegy mire cseszi el a pénzét. Csak hülyeségnek tartom :D De úgy látom ezzel a véleménnyel csak én vagyok egyedül. .D
Kedves kérdező!
Ha ennyi pénzed van , és tényleg komoly kapcsolatot szeretnél ahol te vagy a fontos nem a pénzed:
keress egy átlagos lányt akinek tetszik a szeme ,vagy a szája. Majd beszélgess vele hosszasan.Ha megtalálod azokat a belső értékeket amiket keresel akkor tartsd meg. Egy átlagos lányból ennyi pénzből sok mindent kitudsz hozni. Tegyük fel fizeted neki a kozmetikust a fodrászt a konditerem bérletet és veszel neki szép ruhákat.
Hidd el nagyon sok átlagos lány,nem lenne átlagos ha lenne rá pénze és nem utolsó sorban lenne mellette egy olyan férfi akit szeret!
Amúgy hány éves vagy?
Még egy kérdés? Az miért nem vonzó nektek pénzes pasiknak ,hogy az átlagos nők tudnak főzni, el tudják látni két kézzel!! az otthoni tennivalókat , szeretnének családot (mert nem féltik az alakjukat és a szabadságukat ) akik mindent megtennének a párjukért! Akik nem hagynak ott ha esetleg csődbe mennél ,ha tételezzük balesetben valami tartós fogyatékosságod lesz?
"De úgy látom ezzel a véleménnyel csak én vagyok egyedül"
Nem. Én is így vagyok vele. De én egy másik emberről tettem említést és ő ilyeneket vett. Az én véleményemet nem kérte ki a vásárlás előtt :-) Sőt! még volt egy táskája is amit 500 Euroért vett, ami pedig kb. 137.000 Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!