Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Ti is a PÉNZES pasikra buktok? A külső nem számít, ha pénz van?
"te milyen kapcsolatot szeretnél illetve milyen lányt?"
- Tartósat, jól működőt,
- Nőies nőt, aki hűséges és oda-vissza elfogadjuk egymást olyannak amilyenek vagyunk.
"Én 1-2 napig bírtam olyanokkal, akikkel csak "azért" voltam, úgyhogy kovacssrac még kitartó is hozzám képest :-)"
Oh, köszönöm az elismerést :)
Amúgy most már tapasztalatból tudom, hogy az a lány, aki az elején rossz a szexben, aki nagyon passzív, azt nem lehet megváltoztatni. Hiába próbáltam neki egyre többet és többet adni, és néha kérni dolgokra, semmi sem változott. Az idő nem oldja meg. Vagy így születik vagy nem.
"Csak úgy kérdeztem.:)"
Terkós duma... kivetetted a hálódat kovacssracra :-)
"Terkós duma..."
Ezt a szót még nem hallottam :)
Ha pedig a kommentelő hölgy esetleg rám akarja vetni a hálóját, egy privát üzenetben szívesen beszélgetek :)
" Amúgy most már tapasztalatból tudom, hogy az a lány, aki az elején rossz a szexben, aki nagyon passzív, azt nem lehet megváltoztatni. "
Na azért nincs teljesen így :)
Ne haragudjatok, de nektek akkor most mi is a jó?
Az a lány, aki a legdrágább cuccokban jár valószínű, hogy el van kényeztetve, egész életében mindent megkapott, tehát miattatok sem fog tudni megváltozni. És szerintem ha ti úgy mentek oda egy lányhoz, hogy alapból a huszasokat lobogtatjátok, nem hiszem, hogy nagyra fog titeket tartani. Valószínű ez lehet az oka annak, hogy kihasználnak titeket.
Ha meg egy lány nem a legfullosabb ruhákban jár, meg esetleg nem egy 80000-es napszemüveg van rajta, akkor már titeket sem érdekel. Akkor hogy is van ez, hogy a nőknek csak a pénzes pasik kellenek? És a férfiaknak? Ti akkor nem csak a pénzes csajokat szednétek fel?
19:51
Hmm... nekem tök mindegy honnan szerezné be a leggings-et, ha a kínaiból, az is ok, de ha a new yorkerből, az is megfelel. Teljesen mindegy.
Ha valami úgy néz ki ami, és annak érződik ami, akkor az az :D
Ha pedig egy lány 80.000 Ft-os napszemüveget visel, tök mindegy milyen pénzből, arról megvan a véleményem. Még a nyáron megkérdezte az optikusom, hogy nincs-e kedvem felpróbálni a legújabb D&G napszemcsiket, erre én ezt feleltem neki: megvehetném, de amíg pár óra munkával nem keresek annyi, hogy nemtörődömségből egy ilyen szemüvegre ráülhessek, addig tuti nem fogok ilyet venni. És szerintem még akkor sem.
"Ne haragudjatok, de nektek akkor most mi is a jó?"
Ha visszaolvasol: a lány, akiről írtam, hogy drága napszemcsi, 2 lakás, autó + havi 2 millás kereset... nos ezzel nem foglalkoztam, mert ki jár németbe "örömet okozni a pasiknak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!