Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne érezzem így magam?
Nem tudom valóság szerint miért írok ide ki kérdést, de úgy gondolom, hogy jól hátsóba rúgás hiányzik nekem, lehordás hátha észhez térek és kezdek magammal valamit.
Van egy nagyon jó párom akivel több mint 10 éve együtt élek, akit szeretek és még mielőtt valaki megvádolna nem, nem csalnám meg. Viszont oda jutottam, hogy hiányzik a bizsergés, pusztító vágy. Vele igazság szerint soha nem tapasztaltam meg az érzést. Éreztem valamilyen "pillangókat", stresszt, kedveltem, tetszett mint férfi, de több nem alakult ki.
Igazából még szerelmes sem voltam senkibe.
Szerintem ez a probléma gyökere, hogy szeretném átélni, de tudom, hogy vele nem lehetséges és a bűntudat megöl miért nem tudok hálás lenni amikor nagyon szeretetteljes kapcsolatban élek.
Nem segít, hogy szexelünk, eljárkálunk valahová.
Mit kéne csinálni?
(Elhagyni nem akarom ahhoz túlságosan is szeretem mint társam.)
31/N
Itt nem lesz jó megoldás. Mindkét esetben nyersz valamit és vesztel is egyidőben.
Szükséged van valamire amit a párodtól nem kapsz meg de félsz elveszíteni azt amid most megvan.
Nem kevés idő az amit együtt leéltetek természetes ha egy olyan kötelék alakult ki amit senki nem vágna el szívesen.
Megszoktad, hogy ő ott van neked.
Mi is hasonló helyzetben vagyunk elég rég óta én 35F a párom 32N.
Beszéltünk is róla, hogy valami hiányzik és egyikünk sem igazán boldog de mi is már 13 éve vagyunk együtt és ebből egyikünk sem akar kilépni még úgy sem, hogy lehet mással jobb lenne.
Nekem ez a szótáramban a megszokást jelenti.
Persze a szeretet megvan, már hogy ne lenne meg ennyi közös év után de szerelem az nincs se tűz.
"Őszintén szólva én tisztában vagyok vele, hogy kötődöm hozzá, de mindenki megtenné a helyemben mert a kapcsolatunk alapvetően nagyon jó."
Én is szeretem a testvéremet és kötődök hozzá, a barátaimat is szeretem az anyámat, apámat is szeretem, a kutyámat is szeretem.
Mind egytől egyig más minőségű szeretet. De egyik sem szerelem! Azért remélem érzékeled a különbséget. Nekünk miért magyarázkodsz? A valódi szeretetet nem kell bizonygatni.
32#
Sejtem, hogy te pontosan tudod miről beszélek mert ugyanabban a cipőben járunk. Nem értem miért van ez így. Olyan szomorú és egyben dühös vagyok emiatt. Tudom, hogy a szerelem, vonzalom nem tart örökké senkinél és mégis dominál. Olyan kérdések járnak a fejemben miért nem tart életre szólóan akkor? Igazságtalan. Nagyon nehéz elhagyni egy majdnem tökéletes kapcsolatot egy bazi nagy kérdőjel miatt. Úgy érzem nem is éri meg mert úgyis megégetném magam. Ettől jobb kapcsolatban sosem lesz részem. Hogyan üssem ki magamból végérvényesen ezt a szükségtelen buta vágyakat halvány lila gőzöm sincs. Azonban a válaszok megerősítettek abban, hogy jobb ez így egyelőre és majd az élet, jövő dönti el mi lesz.
Mindenki válaszát egyébként köszönöm.
És ha megégeted magad, akkor mi van? Legalább éltél. Így meg egy tetszhalott állapotban vegetálsz.
Nincs az életben 100%-os biztosíték semmire.
Én szakítottam az exemmel és azóta sem találtam hozzá fogható nőt. Hiányzott más nőkkel való szex, ismerkedés, nem bírtam tovább és szakítottam vele.
Most meg egyedül vagyok mert nincs olyan nő akivel úgy megérteném magam mint vele.
Szerintem nem éri meg kidobni az ablakon annyi évet különösen ha szeretitek egymást. De persze te döntésed mit kezdesz a helyzettel. Vagy lehet majd a harmadik személy felbolygatja a nyugodt vizeket és nem lesz kérdés mit csinálj...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!