Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne érezzem így magam?
Nem tudom valóság szerint miért írok ide ki kérdést, de úgy gondolom, hogy jól hátsóba rúgás hiányzik nekem, lehordás hátha észhez térek és kezdek magammal valamit.
Van egy nagyon jó párom akivel több mint 10 éve együtt élek, akit szeretek és még mielőtt valaki megvádolna nem, nem csalnám meg. Viszont oda jutottam, hogy hiányzik a bizsergés, pusztító vágy. Vele igazság szerint soha nem tapasztaltam meg az érzést. Éreztem valamilyen "pillangókat", stresszt, kedveltem, tetszett mint férfi, de több nem alakult ki.
Igazából még szerelmes sem voltam senkibe.
Szerintem ez a probléma gyökere, hogy szeretném átélni, de tudom, hogy vele nem lehetséges és a bűntudat megöl miért nem tudok hálás lenni amikor nagyon szeretetteljes kapcsolatban élek.
Nem segít, hogy szexelünk, eljárkálunk valahová.
Mit kéne csinálni?
(Elhagyni nem akarom ahhoz túlságosan is szeretem mint társam.)
31/N
#9 Nem is azt írtam, hogy most fog.
Hanem valaki azt kérdezte, hogy így akar még élni 50 évet?
Azért nem kell ide 50 év, hogy a kérdező elkezdjen öregedni és átértékelje a dolgokat.
Azért akárhogy is, egy 40-es nőnek szerintem már inkább a stabil, jó kalcsolat a prioritás, nem az, hogy fűtik a hormonok.Amik már annyira nem is fűtik...
12#
Van amikor házasságok mennek tönkre. A házastársak is azt hiszik, hogy az Igazi a másik és mégse igaz. Nekem jó vele nagyon a vágyat kivéve. Hagyjam el mert ilyen nagyravágyó vagyok? Szerintem a vonzalom úgyis elmúlik így nem lehet rá alapozni.
Csak valahogyan másképp kell gondolkodnom és minden rendeződik. Abban kérnék tanácsot hogyan tegyem meg. Ha nem tudsz adni akkor feleslegesen írsz választ (3x egymás után).
#12 Szerintem sincs igaz.
Éltem én már meg mindenféle emberi kapcsolatot.Volt ahol a jó szex, a szenvedély dominált, volt ahol a lelki, szellemi összhang volt erősebb, alapból egy nyugodtabb, kevésbé szenvedélyes kapcsolat volt.
Elmondom, egyik sem volt az igazi.
Az egyikből ez hiányzott, a másikból meg amaz.
Olyan ember nem létezik, akivel mindenben 1000%-ban, tökéletesen passzoltok, és akkor ásó, kapa, nagy harang, örökké tart ez az állapot.
#15 Én már rájöttem magam példáján, hogy az amire én vágyok, az egy fenntarthatatlan fantáziavilág.
Engem nagyon ritkán fog meg valaki, az első 1-2 hónapban talán ha van valami szenvedélyes érzés, utána kigyónok belőle.Aztán vagy marad ez jó esetben, amiben te vagy, vagy totál megundorodom tőle és elhagyom.Egyszerűen túl válogatós meg racionális vagyok ahhoz, hogy ilyen szenvedélyes, boldog tudatlanságban lebegjek évekig.
9 - "Hogyan irtsam ki magamból?"
Mit? A lényegedet? Az életerődet, az energiádat?
Nehogy már!
Amit te szeretnél az egy fantázia.
Létezik de az is csak egy múló dolog ami után nem tudod előre mi marad.
Ha semmiképpen nem szeretnél kilépni a mostani kapcsolatodból akkor fejben ezt rakd helyre, hogy ez így működik a valóságban és amit a filmekben látsz az nem a valóság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!