Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne érezzem így magam?
Nem tudom valóság szerint miért írok ide ki kérdést, de úgy gondolom, hogy jól hátsóba rúgás hiányzik nekem, lehordás hátha észhez térek és kezdek magammal valamit.
Van egy nagyon jó párom akivel több mint 10 éve együtt élek, akit szeretek és még mielőtt valaki megvádolna nem, nem csalnám meg. Viszont oda jutottam, hogy hiányzik a bizsergés, pusztító vágy. Vele igazság szerint soha nem tapasztaltam meg az érzést. Éreztem valamilyen "pillangókat", stresszt, kedveltem, tetszett mint férfi, de több nem alakult ki.
Igazából még szerelmes sem voltam senkibe.
Szerintem ez a probléma gyökere, hogy szeretném átélni, de tudom, hogy vele nem lehetséges és a bűntudat megöl miért nem tudok hálás lenni amikor nagyon szeretetteljes kapcsolatban élek.
Nem segít, hogy szexelünk, eljárkálunk valahová.
Mit kéne csinálni?
(Elhagyni nem akarom ahhoz túlságosan is szeretem mint társam.)
31/N
Őszintén? Szerintem semmit ne csinálj.Ő szeret téged? Ez lenne a fontos.Hosszú távon olyannal éri meg lenned, aki téged nagyon szeret, és melegít...ha érted.
Én megértelek amúgy.De hosszú távon jobban jársz vele.
Ha valakivel nagy szenvedély lenne, azzal meg lehet semmi másban nem passzolnátok és nem is tudnátok együtt normálisan élni.Nem kell bűntudatod legyen amiatt, amit érzel.
Szerintem te is olyan racionálisabb fajta vagy inkább.
Esetleg próbáljatok néha kis időt külön tölteni.Furán hangzik, de sokszor az is dob ám a kapcsolaton.
Legalább nem esel nagyot pofára
A szélsőségesebb érzelmi fokozottsag szélsősegesebb bukasokkal is járnak.
Soha nem a kilengő kapcsolatok az igazik. Hanem egyvonalon stagnálósan stabilak.
Persze kiléphetsz belole ha v.szket es felülhetsz a hullámvasutra is.
Egyszer nevetsz aztán sírsz de legalább erzelmi többleteket adó vonatokra is. Ha ez kell.
Ez egy érdekes kérdés, sokkal többen tapasztalják ezt mint szerintem azt mi gondolnánk.
Kérdező, szerinted te képes lennél azokat az érzéseket egyáltalán érezni amikre vágsz ?
Az #1es írta, hogy racionálisabb fajta ember lehetsz.
Elképzelhető, hogy ez miatt nem érezted még soha azt, hogy igazán szerelmes lennél ?
Ha döntened kell valamiről az életben akkor mit választol inkább amit szeretnél vagy ami ésszerűbb döntésnek tűnik ?
#3 Azért legkésőbb menopauza után már nem hajtják majd a hormonok a kérdezőt sem annyira.
Minél öregebb lesz, annál kevésbé.
Most még fiatal és biztos szép is.
Majd 10 év múlva is már biztos átértékeli a dolgokat.Főleg, amilyen trágya a felhozatal férfiak terén, pláne 30, 40 fölött.
Nem viszket konkrét személyre, de ja sajnos viszket maga az érzésre, úgy értve, hogy hiányérzetem van testileg lelkileg egyaránt és hálátlan dögnek érzem magam aki nem érdemli meg a jó életét.
Más erre vágyik és azzal is tisztában vagyok amit az 1# írt. Hogy inkább racionális típus vagyok. Bár felötlött bennem, hogy nem inkább félek megtapasztalni heves érzéseket, félek csalódni. Nem tudom magam se mi bajom. De nagyon rosszul érzem magam miatta.
Hát én 35 vagyok de még 30nak sem nézett soha senki.
Szerintem csak attól függ a kinézet, hogy mennyire figyel valaki magára.
6
Azért még nagyon fiatal a kérdező menopauzázni:D
Egyik barátnőm 50 évesen találta meg az igazit egy vele egyidős férfival. Most szerelmes mint a huzat. Jönnek-mennek állandóan, itthon, külföldön, sok szex is van. Mi kell még.
9#
Szerintem nem létezik Igazi. Menopauzázni nem hinném, hogy fogok még jó darabig ebben egyetértek.
Egyébként még tiniként valamiféle fellángolást éreztem egy osztálytársam iránt és mivel figyelembe se vett elmúlt. Emlékszem egyszer jött be az osztályba és nagyon hevesen elkezdett dobogni a szívem ami tudom normális, de akkor nem úgy éreztem. Megijedtem magamtól mert tisztában voltam vele, hogy úgysem lesz belőle semmi.
Azóta csak a párom fogott meg valamennyire. Nem hinném, hogy képtelen vagyok olyasmi érzésekre, talán pont ez a baj.
Hogyan irtsam ki magamból?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!