Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nàlatok mikor volt az 1. szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nàlatok mikor volt az 1. szex mielőtt kimontàtok hogy együtt vagytok vagy az után?

Figyelt kérdés
tegnap 18:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Ki se mondtuk, teljesen természetes volt minden és nem túlzok.
tegnap 18:40
 2/14 anonim ***** válasza:
77%
Nem mondtuk ki, de egyértelmű volt, hogy már együtt vagyunk.
tegnap 18:50
 3/14 anonim ***** válasza:
0%

Normális helyen van egy felépítés, egy logikai sorrend...

Meglátás, megismerés, kimondás intimitás.

Az mázos, ahol ez a sorrend lényegileg változik

tegnap 18:51
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Volt olyan nő, akinek első randin az ágyában voltam.

Nem mondtuk ki, hogy járunk. De tudtuk, hogy jàrunk.

tegnap 19:00
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Sosem lett kimondva
tegnap 19:06
 6/14 anonim ***** válasza:

Nekem még tinin se kellett kimkndanunk hisz egyertelmű volt. Már elso randin bemutatta a baráait lakhelyét is mindenki már ugy kezelt minket hogy összetartozunk mikozben még szex se volt.

Aztan huszonevesen is ha hamar is volt szex mindenkinek tiszta volt szavak nélkul is, hogy alkalmi e vagy egyszerre kapcsolati is már.

Egyik barátommal se kellett megbeszélni hogy járunk e vagy ez mi köztünk, nem volt senki "autista".

Társkeren meg pl kapásbol mondják is az elején hogy csak szexre mennek. Vagy egyertelmű enélkul is hogy mit akar.

tegnap 19:28
 7/14 anonim ***** válasza:

Találkoztunk..., mondjuk hétfőn. Csak köszönés, 1-2 szó.

Utána 2-3 nap múlva mellé ültem a buszon, és mielőtt leszállt, elhívtam randira.

Másnap randi, már a szálloda WC-jében szex.

Aztán még volt pár randi, majd adott kulcsot.

tegnap 19:37
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

Összegezzük csak!

Eddigi 5 válaszból mind az 5 azt írta, hogy sosem mondták ki... Egyszerűen idáig süllyedt a kultúra, ennyire devalválódtak a momentumnok, ennyire mindenki azonnal mindent elven volt...

Sajnos az önmegtartóztatás már nem érdem, nem erény...

Hová jutottunk... szégyellem, hogy ezt a korszakot, amit modern civilizációnak képzelnek emberek, meg kellett élnem

tegnap 19:37
 9/14 anonim ***** válasza:

Dehogy mindent azonnal!

En irtam hogy eleinte szex se volt de már jártunk. Mi nem azzal kezdtük.

tegnap 19:41
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
8. Felnőtt emberek között nem kell mindent szájba rágni. Tudod, érzed. A szex pedig, nos mire várjunk? Nem attól lesz ribi a nő, hogy első randin lefekszik a pasival.
tegnap 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!